işte ben bu samimiyetsizlikten tiksiniyorumm hep istedimm yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi ark ım olsun içimiz dışımız bir ama olmuyrr işte benm midem bulanır böle insanlardann hiç kaldıramam daha çok üzülürüm hatta ben böle insnlar sayesinde mesafe koymayı öğrendim yalnızlığa alıştırdımm kendimi çok zorlandım ama gerçekten zorr çünküüTeşekkür ederim çok. Evet benim durumum kişiliğim biraz farklı ama insanlar bir dönem insanların sahteliğinden, ikiyüzlülüğünden yoruluyor kesinlikle bunu biliyorum.
Kurnazlar, arkasından atıp tutsa da yüzüne canım diyebilenlerin çevresi hep geniş oluyor..
Gerçekten insanlara ne oldu,hep mi böyleydi de biz bilmiyorduk,ben artık etrafımda normal insan göremiyorum,çoğu bi yerden sonra patlak veriyor..gerçekten üzüldüm bi dönem olabilyor aslında insan böyle
ama mesela benmde şu an etrafımda can ciğer ark ım yokk hep zarar gördümm çok sosyalimdir yeni insan tanımayı severim ama uzak duruyrm mesela artıkk bi bakıma sende haklısın insanlar kötü gerçktn kötüü ben iyilikten başka bişey yapmzken kazık yiyen oldum hepp kendimi yalnızlığa alıştırdım evlendiğimden beri
konuşmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım ..
yıpratma kendini fazla üzmee değmiyorr gençsinn daha ..
Samimi iliskiler kurmaya çalışın. Siz once kendinizi açın karsidaki insani içeri alin. Tabi ki yanlis insanlarla karsilastik dost kazigi yedik ama herkes oyle degil. Kardeş gibi olan her dertte tasada bi tel ucunda olacak insanlar da var.Gerçekten de öyle, olmasa da olur gözüyle bakıyorum ama o insanla öyle bir yerde karşılaşıyorumki sonrasında çok pişman oluyorum
Kısaca şöyle anlatayım. Danışmanlık yapmam gereken 2 kişi var. Bu kişiler hayatları boyunca kraldan çok kralcı olarak yürütmüşler işlerini. Ortaya koydukları hiçbir iş yok. Herkese bir kulp takıp, amirlerine yalakalık yaparak kendilerini sağlama alıyorlar. İnanılmaz ya inanılmazAsosyal bir insan mıyım acaba onu düşünmeye başladım
Haklısınız samimiyetsizlik günümüzün büyük sorunu ama iyi insanlar az da olsa hep varlar
aynen öle valla en son bi darbe daha yiyince komple uzaklaştım artıkk insanlar tuhaflaştı yada gerçktn biz göremedik çok bişey istemedim ki bnde yannda ben olabildiğim candan bi ark sadece ..Gerçekten insanlara ne oldu,hep mi böyleydi de biz bilmiyorduk,ben artık etrafımda normal insan göremiyorum,çoğu bi yerden sonra patlak veriyor..
niye öyle diyosunuz? Evlendikten sonra eşiyle kafayı yiyen kadınlara çevre yapın, çalışın, arkadaşlarınızla gezin diyoruz, bu iletişim şekli sağlıklı değil kiKotu bi insan falan degilsin. Tam tersi durus sahibi karakteri olan birisin. Sevgilin de varmis. Gecimsiz olsan onunla da anlasmazdin. Isin gucun var evin duzenin var. Yakin arkadasin olsa ne olur olmasa ne olur keyfine bak.
benm iletişimim çok iydir mesela ark da edinirim ama bi süre sonra çiğ yönünü gösteriverir ve olan bana olurr herkesin karşısına iyi insan çıkmıyor maleseff.. kimse kendine bn mükemmelim demiyor zatnn kiişöyle konulara da birileri çıkıp demesin ki neden yalnızsın, şöyle düzgünsün böyle dürüstsün filan, burda çevresi olan herkes bozuk, iki yüzlü insanlar mı yani? İnsanlar birbirlerini idare eder, yapılanları unutup, affeder, hatalar insanlar içindir, tabii ki parazitler, bariz kötü niyetliler uzaklaştırılır ama kimse saf iyi saf kötü değildir, eğer kötü gününzd dertleşebilceğiniz, mutlu gününüzde mutluluğunuzu paylaşıcak kimseniz yoksa bu sizin karakterinizin müthiş olmasından değil maalesef iletişim yönünüzün aşırı zayıf olduğundan kaynaklıdır, insana insan lazım
Teyzem, dayım veya halam,amcam evine dahi davet etmiyor. Biz bakıyoruz diye hepsinin keyfi yerinde ağzını açmıyorlar.
Miras derseniz birer ev vardı ikisinde de hepsi bölündü kardeş sayısına. Bakan bakmayan ayrımı olmadı.
Aramaya çalışıyorum ama ben dışa dönük, sosyal, çok güleç bir insan olamıyorum benim yapım soğuk biraz
Senin ne dedigin onemli mi ben kendi yorumumu yapiyorum. Kizcagiz belli ki ugrasiyor sosyallesmek icin ama kafasina gore bi yakin arkadas bulamamis naapsin hayata mi kussun? Bos yere kotu insanim deme kendine diyorum, ne diyecegim baska? Isi gucu var zaten dort duvar arasinda yasamiyoniye öyle diyosunuz? Evlendikten sonra eşiyle kafayı yiyen kadınlara çevre yapın, çalışın, arkadaşlarınızla gezin diyoruz, bu iletişim şekli sağlıklı değil ki
size ithafen demedim zaten öyle yorum getirenlere dedim ama bence insanın karşısına bi tane bile düzgün insan çıkmaması da normal değil, tersten bakalım belki de siz çoğu insan için uzak durulcak bir insan olabilirsiiniz, belki insanlar sizin bu kinciliğinizi, kestirip atmalarınızı sinsilik ve egoistlik olarak algılıyodur, bu yüzden de kimse sizinle yakın iletişim kurmuyodur, siz içinizi biliyosunuz ama karşıdakiler yansıttığınız kadarınıbenm iletişimim çok iydir mesela ark da edinirim ama bi süre sonra çiğ yönünü gösteriverir ve olan bana olurr herkesin karşısına iyi insan çıkmıyor maleseff.. kimse kendine bn mükemmelim demiyor zatnn kii
Zaten eleştirmek kolayşöyle konulara da birileri çıkıp demesin ki neden yalnızsın, şöyle düzgünsün böyle dürüstsün filan, burda çevresi olan herkes bozuk, iki yüzlü insanlar mı yani? İnsanlar birbirlerini idare eder, yapılanları unutup, affeder, hatalar insanlar içindir, tabii ki parazitler, bariz kötü niyetliler uzaklaştırılır ama kimse saf iyi saf kötü değildir, eğer kötü gününzd dertleşebilceğiniz, mutlu gününüzde mutluluğunuzu paylaşıcak kimseniz yoksa bu sizin karakterinizin müthiş olmasından değil maalesef iletişim yönünüzün aşırı zayıf olduğundan kaynaklıdır, insana insan lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?