Kötülüğümde boğuluyorum....

işte ben bu samimiyetsizlikten tiksiniyorumm hep istedimm yediğim içtiğim ayrı gitmeyen bi ark ım olsun içimiz dışımız bir ama olmuyrr işte benm midem bulanır böle insanlardann hiç kaldıramam daha çok üzülürüm hatta ben böle insnlar sayesinde mesafe koymayı öğrendim yalnızlığa alıştırdımm kendimi çok zorlandım ama gerçekten zorr çünküü
kendine değer ver insanları olduğu gibi kabullen mesela

ben soguk degilde patavatsiz bir kadin gibi dusundum sizi.. hakliyken haksiz duruma dusuren kendini.. o yuzden ilk once kendimi nasil dogru ifade edebilirimi ogrenmelisin.. sonra su yalnizimda yalniz modundan cik. spora yazil, kitap okuma kuluplerine katil vs.. sosyalles.. sindire sindire tanit kendini insanlara. ben boyleyim diye sivrilme hemen.. anane babane bilmem ne konusuna girme annen memnun degilse kendi hakkini arar. o islere hic kafa yorma bile

Kardeş bu kadar kendini hırpalama,bu kadar üzülme,neden yalnızsın çok açık,rol yapmadığın,yüzeysel olmadığın,için dışın bir olduğu için.Başka türlü davranmak yapında yok,içine sinmiyor,seni çok iyi anladığımı sanıyorum.
Senin tek hatan stresli olmak,keskin sirke küpüne zarar unutma,bir zmanlar haksızlığa tahammul edemeyen bir ben vardı,şuan haksızlıklar yüzünden bitmiş,yıpranmış, içindekileri söylediği için kimseye yaranamayan bir ben kaldı.
Az dostum var öz dostum var.
Seni de böyle kabul eden,seven dostların kalıcı olacaktır,yüzeysel olanlar değil.

Baska bir insana haksizlik yapildigini gorursen bir kac defa nasihatini etmeli sonra birakmalisin kendi hallerine.
Bu hayata herkes birseyleri ogrenmek deneyimlemek icin geliyor. Onlarin derslerine mudahale edemezsin.
Herkes senin gordugunu goremez veya o kapasitede degildir veya hosnut dur kendi durumundan. Sen kendinden sorumlusun. Biraz kendini gozetle sorgula. Zaten dogru yola girerek kendine donmussun. Gerisi de gelir. Ayrica insanlarin her yaptigini kotuluk olarak yaftalayip atma. Bazen insanlar kendince dogru yaptigini dusunur..veya korkudan caresizlikten veya baska nedenlerden dolayi kotuluk yapar gozukurler. Halbuki niyetleri oyle olmayabilir. Tipki senin gibi.

Hiç de kendini kötüyüm filan diye bunalıma sokma. Bu dünya kötü ve maskelerle çevrili dört bir yanı. Doğru olan, içi dışı bir olan sevilmez hiçbir ortamda, millete yüzüne gülen arkadan iş çeviren insanlar lazım. Göstermelik arkadaşlıklar, millete reklam yapma, çevrem çok deme derdinde herkes. Ben de senin gibi içi dışı bir doğru olan o azınlık kısımdayım. İki tane dost diyeceğim arkadaşım var ve onlar bana yetiyor. Mutsuz muyum peki? Aksine "ben" olarak kaldığım ve kaba göre şekil almadığım için çok mutluyum. Sen de mutlu ol. Bu denli yüzsüzlüğün içinde sadece kendi yüzünle var olabildiğin için şükür et

Gerçekten insanlara ne oldu,hep mi böyleydi de biz bilmiyorduk,ben artık etrafımda normal insan göremiyorum,çoğu bi yerden sonra patlak veriyor..

Gerçekten de öyle, olmasa da olur gözüyle bakıyorum ama o insanla öyle bir yerde karşılaşıyorumki sonrasında çok pişman oluyorum
Samimi iliskiler kurmaya çalışın. Siz once kendinizi açın karsidaki insani içeri alin. Tabi ki yanlis insanlarla karsilastik dost kazigi yedik ama herkes oyle degil. Kardeş gibi olan her dertte tasada bi tel ucunda olacak insanlar da var.
Eminim sizin cevrenizde de vardi kaçırdınız. Halen vardir dikkatli bakin

Asosyal bir insan mıyım acaba onu düşünmeye başladım
Haklısınız samimiyetsizlik günümüzün büyük sorunu ama iyi insanlar az da olsa hep varlar
Kısaca şöyle anlatayım. Danışmanlık yapmam gereken 2 kişi var. Bu kişiler hayatları boyunca kraldan çok kralcı olarak yürütmüşler işlerini. Ortaya koydukları hiçbir iş yok. Herkese bir kulp takıp, amirlerine yalakalık yaparak kendilerini sağlama alıyorlar. İnanılmaz ya inanılmaz iftira atmalar , kuyu kazmalar. Herkes her şeyin farkında .
Ben gidip bunlara 'kusura bakmayın ben sizinle çalışmak istemiyorum. yaptıklarınızı doğru bulmuyorum' gibisinden seyler söyleyecektim. İş arkadaşıma böyle böyle diycem dedim. Arkadaşım "DELİ MİSİN SENNNN" diye cevap verdi. Bu insanlar böyle cirkefse ben niye bunu yüzlerine vuramiyorum diye sordum ve aldığım cevaplar beni hiç tatmin etmedi. AMA bu şekilde davranmak pek akıllıca değil.
1.tepkilerini filtrelemen lazım. Düz mantıkla düşünmek günlük hayatta doğru bir yöntem olmuyor. Gidişata ayak uydurmak karaktersizlik gibi geliyordur belki sana ama öyle değil
2. birçok olayı insanın kendisi büyütüyor. Mesela annen için sen çok üzülüyorsun ama onun yaşadığı hissiyat emin ol senin hayal ettiğin kadar kötü değildir
Seni çooook iyi anlıyorum..... Bence hiç kötü biri değilsin

Anneye bakmak be zamandan beri yük oluyor. Yapmayın annemiz halinden gayet memnun. En hazzetmediğim insan tipi her şeye bi kulp bulup sürekli somurtan. Zorlada olsa gülümsemeye çalışın.

Anneye bakmak be zamandan beri yük oluyor. Yapmayın annemiz halinden gayet memnun. En hazzetmediğim insan tipi her şeye bi kulp bulup sürekli somurtan. Zorlada olsa gülümsemeye çalışın.

Kotu bi insan falan degilsin. Tam tersi durus sahibi karakteri olan birisin. Sevgilin de varmis. Gecimsiz olsan onunla da anlasmazdin. Isin gucun var evin duzenin var. Yakin arkadasin olsa ne olur olmasa ne olur keyfine bak.

şöyle konulara da birileri çıkıp demesin ki neden yalnızsın, şöyle düzgünsün böyle dürüstsün filan, burda çevresi olan herkes bozuk, iki yüzlü insanlar mı yani? İnsanlar birbirlerini idare eder, yapılanları unutup, affeder, hatalar insanlar içindir, tabii ki parazitler, bariz kötü niyetliler uzaklaştırılır ama kimse saf iyi saf kötü değildir, eğer kötü gününzd dertleşebilceğiniz, mutlu gününüzde mutluluğunuzu paylaşıcak kimseniz yoksa bu sizin karakterinizin müthiş olmasından değil maalesef iletişim yönünüzün aşırı zayıf olduğundan kaynaklıdır, insana insan lazım

Gerçekten insanlara ne oldu,hep mi böyleydi de biz bilmiyorduk,ben artık etrafımda normal insan göremiyorum,çoğu bi yerden sonra patlak veriyor..
aynen öle valla en son bi darbe daha yiyince komple uzaklaştım artıkk insanlar tuhaflaştı yada gerçktn biz göremedik çok bişey istemedim ki bnde yannda ben olabildiğim candan bi ark sadece ..

Kotu bi insan falan degilsin. Tam tersi durus sahibi karakteri olan birisin. Sevgilin de varmis. Gecimsiz olsan onunla da anlasmazdin. Isin gucun var evin duzenin var. Yakin arkadasin olsa ne olur olmasa ne olur keyfine bak.
niye öyle diyosunuz? Evlendikten sonra eşiyle kafayı yiyen kadınlara çevre yapın, çalışın, arkadaşlarınızla gezin diyoruz, bu iletişim şekli sağlıklı değil ki

benm iletişimim çok iydir mesela ark da edinirim ama bi süre sonra çiğ yönünü gösteriverir ve olan bana olurr herkesin karşısına iyi insan çıkmıyor maleseff.. kimse kendine bn mükemmelim demiyor zatnn kii

Anneanne diyorsun annenin annesi yani. Annen görevini yapıyor, öbürlerinin tavrı kimseyi ilgilendirmez, onlar yanlış yapıyor diye annendemi yapsın. Sen olsan bakmayacak mısın anneni. Keza annen yorulsa bile onu bu durumda savunmak, kardeşlerine karşı doldurmak doğru bir davranış mı? Miras konusuna girmiyorum bile çok çok çirkin. İnsanın evinde bir büyük olması ne güzel şeydir bir bilsen insan kaybettikten sonra anlıyor bazı şeyleri, senin kaybetmeden anlamanı dilerim
Sana sende sorun yok insanlar kötü demeyi çok isterdim ama herkes kötü bir sen iyiysen bir sorun var demektir ve sen sorunun farkındasın. Hele ki kincilik, kırıcılık insanı çok yoran huylar en kısa zamanda destek almalısın bence. Sorunun farkında olmak çözmenin yarısıdır devamını da getir bundan sonra

niye öyle diyosunuz? Evlendikten sonra eşiyle kafayı yiyen kadınlara çevre yapın, çalışın, arkadaşlarınızla gezin diyoruz, bu iletişim şekli sağlıklı değil ki
Senin ne dedigin onemli mi ben kendi yorumumu yapiyorum. Kizcagiz belli ki ugrasiyor sosyallesmek icin ama kafasina gore bi yakin arkadas bulamamis naapsin hayata mi kussun? Bos yere kotu insanim deme kendine diyorum, ne diyecegim baska? Isi gucu var zaten dort duvar arasinda yasamiyo

size ithafen demedim zaten öyle yorum getirenlere dedim ama bence insanın karşısına bi tane bile düzgün insan çıkmaması da normal değil, tersten bakalım belki de siz çoğu insan için uzak durulcak bir insan olabilirsiiniz, belki insanlar sizin bu kinciliğinizi, kestirip atmalarınızı sinsilik ve egoistlik olarak algılıyodur, bu yüzden de kimse sizinle yakın iletişim kurmuyodur, siz içinizi biliyosunuz ama karşıdakiler yansıttığınız kadarını

İnsanları olduğu gibi kabul etmek zorundasın. Kimse mükemmel değil, almak için vermek zorundasın ama içinden gelerek. İnsanlar birbiri arkasından konuşabilir, bu çok normal. Hakarete, iftiraya varmadan birine garip gelen birşey diğer kişiye anlatılabilir. Bu o insanların kotu olduğu anlamına gelmez.
Şöyle dusun sen hasta ziyaretine gitmezsen onlarda sana gelmez. hayatta böyle ve yanlız yaşayamazsin.

Zaten eleştirmek kolay

Siz çıkışı gösterin demiş ya

Sizin öneriniz nedir?

Ben de merakla bekliyorum. Ziraa aynı dertten Yen'i sıyrıldım sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…