Kiyamam sanaBo
bosandim
Ben zaten kendimi hep sorgularım...köşeye geçip kimseyle muhatap olmuyorum fakat bazen damarima çok basiyolar benim bir düzenin vardı iyi yada kötü ben bu düzeni bozup ailemin evine gittim ailemin hiç üstüne gitmedim fakat onlar beni çok değersiz hissettirdiler bigün gelip nasilsin kızım demediler bosanirken destek oldular fakat ret ederiz dediler bende onları dinledim. .fakat bana bulundukları vaadleri yapmamalari zoruma gitti benimle alay eder gibi ben onlara saygı duydum onlar bana duymadilar ben ayrilirken demediler kizim sen ne dusunuyorsun benim oturdugum yerin hesabi yapildi benim dedikodumu yapan insanlarla annem dost oldu neyse etme bulma dünyası bu dunyaBir önceki konunuza göz gezdirdim de..
Aileniz hep sizin iyiliğiniz için bazı şeylere karışmış,siz bunu kötülük olarak algılıyorsanız biraz kendinizi sorgulayın.
Destek olmazlar ,verilen vaadleri yapmazlar,dedikodunu yapmış insanlarla samimi olurlar...ben evlenmeden öncede ailem razi değildi zaten annem milliyetçi bir kadındır baştan beri eşimi istememislerdi bense sevdim gözüm bişi görmedi..ailemle aramı hep iyi tuttum eşimin saygisizligi yoktu aileme ben ailemden tepki alınca sinirimi esimden cikarirdim hep kavga mutlu edemedik yuvamizi aileme gebe gibiydim....eşimin Pazarcı olması,benim öfkeyle abartarak yaptığım hatalar ailemle dertlesmek bana pahalıya mal oldu..ben kandim rahat ederim sandım fakat herseyden kisitlandim ailem baskı yaptı, herseyi başıma katkılar. ..zor yaKiyamam sanabosanmis insana neden bunu yaparlar.. Biraz acarmisin konuyu mesela ne yapiyorlar ?
Beni anlamiyorlar eşimi çok kınadı annem şimdi hepsi başına tanistirdigi damat adaylarindan geliyor bu kadar çok insan ayırmak iyi degilneden böyle davranıyorlar acaba?
hata bende de olabilir mi diye sorgularım önce.
olayları spesifik olarak anlatırsan ona göre yorum yapalım.
yoksa" bana kötü davranıyorlar" dersen sadece, "vay terbiyesizler" diyebiliriz biz de.
belki sizde de hata var?
Iyiler canim cook çünkü onlar ana baba sözünden çıkıyorlar. ...Hepsi sadece size mi kötülük yapıyor? Onların arası nasıl mesela?
Sadece sizinle sorunları varsa kendinizi de bi tartın.
Ah canim benim...Destek olmazlar ,verilen vaadleri yapmazlar,dedikodunu yapmış insanlarla samimi olurlar...ben evlenmeden öncede ailem razi değildi zaten annem milliyetçi bir kadındır baştan beri eşimi istememislerdi bense sevdim gözüm bişi görmedi..ailemle aramı hep iyi tuttum eşimin saygisizligi yoktu aileme ben ailemden tepki alınca sinirimi esimden cikarirdim hep kavga mutlu edemedik yuvamizi aileme gebe gibiydim....eşimin Pazarcı olması,benim öfkeyle abartarak yaptığım hatalar ailemle dertlesmek bana pahalıya mal oldu..ben kandim rahat ederim sandım fakat herseyden kisitlandim ailem baskı yaptı, herseyi başıma katkılar. ..zor ya
Bende de çok büyük hatalar oldu....çok abartarak yazdım bagzi şeyleri öfkeli olduğumdan.....heralde sokağa atılacak bi evlat değiliz sahip çıkmak bence halden de anlamaktirAile.O kadar büyük bir kelimedir ki.Bağrışırsın çağrışırsın sonuçta birinizden birine birşey olsa,yine en çok kendinizin ciğeri yanar.Bak kötü bir evlilik geçirmişsin.Kocan sorumsuz,esrar alkol herşey varmış.Ne aileler var.Aman millet ne der otur çek bu çileyi diyen.Ailen sana sahip çıkmış.Evliyken maddi destek,boşanınca da manevi desteğini vermişler.Yanlarına almışlar.Sahip çıkmışlar.Aile içinde olan tartışmalar kavgalar,nefret etmeyi gerektirmez.
Sokağa atılan evlatların hepsi,hak ettiği için mi atılıyor.Kuşak farkı var.Ailenin senin gibi düşünmelerini bekleme.Onlar için de zor.Kızlarının yuvasının yıkılıp geri gelmiş olması.Onların da kendi sıkıntıları vardır.Abartarak yazdım dediğin kocanın olaylarıysa,hiçbir çalışmama durumu,alkol,esrar abartı durumu olamaz.Kimse de huzurlu yuvasını yıkmaz.Bende de çok büyük hatalar oldu....çok abartarak yazdım bagzi şeyleri öfkeli olduğumdan.....heralde sokağa atılacak bi evlat değiliz sahip çıkmak bence halden de anlamaktir
Merhaba arkadaşlar..sizin zor zamanınız da yanınızda olmayan size güvenmeyen,başınıza herseyi kakan,teselli etmeyen hakaret eden,bas belasi gibi gören..kardeslerinizin ailenizin yaptıklarını unuturmusunuz size yapılan kötülüğü unuturmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?