- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
emeği çokmuş o erkekmiş falan ben üniye gitmeden önce bile evde her işi ben yapıyordum abimin birşey yaptığı yoktuAnnene sordun mu hiç bunu ne diyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emeği çokmuş o erkekmiş falan ben üniye gitmeden önce bile evde her işi ben yapıyordum abimin birşey yaptığı yoktuAnnene sordun mu hiç bunu ne diyor ?
bence çok mantıklı ben burda acıdan kıvranırken onun hiç umrunda değil birazda o düşünsünAyy merak etme benimkide öyle... Bu annelerin ogullarina zaaflari var. Sen parayi pulu bosver onun kanuni cözümü var. Kendini manevi olarak nasil korursun onu düşün, ben cok sevgi gösterisinde bulunmuyorum hatta arada yaslaninca benden medet ummayin Huzur evine gider Huzurlu huzurlu oturursun diyorum (tabiki boyle yapcagimdan degil ama tersiminde pis oldugunu bildiginden tirsiyor)
Oğulculuktan o zaman.. Sevgi gibi algılamayın. Kızı başka erkeği başka yollarla seviyor bazı anne babalar. Zihniyet bu ne yazık ki, Türkiye'de de az değil. Demiş zaten o erkek diye anneniz açık açık.eşimin ailesi tabiki ilgilendirmez onu anneliğin yüceliğine inanmadığımı belirtmek için yazdım.
evliliğim konusunda sıkıntı olmadı hiç damatlarını en başından beri çok seviyorlar
abim bu durumdan çok memnun oda böyle olması için uğraşıyordu
özel bir gıcığı olabilir anne bu ya sonuçta kısacası sevmiyor
insan mallarını neden bir evladına verme çabasına girer sevdikleri için
ben farklı bir sebeble vereni duymadım hep onu çok seviyor ondan ona veriyor derler
annenizi mahkemeye verin hakkinizi alinmerhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
biz 3 kardeşiz ailede sadece ben evliyim
annem özellikle ben evlendikten sonra malları konusunda tutuştu
herşeyi abimin üzerine yapma derdine girdi
bir tanesini sevecektin madem neden 3 tane doğuruyorsun
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
eline ne geçiyor başın göğe mi eriyor
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok
Kesinlikle katılıyorum en mantıklı fikirAyy merak etme benimkide öyle... Bu annelerin ogullarina zaaflari var. Sen parayi pulu bosver onun kanuni cözümü var. Kendini manevi olarak nasil korursun onu düşün, ben cok sevgi gösterisinde bulunmuyorum hatta arada yaslaninca benden medet ummayin Huzur evine gider Huzurlu huzurlu oturursun diyorum (tabiki boyle yapcagimdan degil ama tersiminde pis oldugunu bildiginden tirsiyor)
Aynı benim esin ailesi.birinin k içindeki gazı dert ederken diğerinin hiç bir şeyini önemsemeyen bir aile madem yok sayacaktin niye doğurdunmerhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum
sevmiyorsun hatta korkuyosun aman bunlara benim malımdan daha doğrusu babamın kazanıp elde ettiği şeylerden bir şeyler kalır diye
ben uzakta telde sesleri kötü gelince kendine dert edinen biriyim. sen, evladının üzüldüğünü bilerek bunu nasıl yapıyorsun canın acımıyor mu diğer evladın üzüldüğünde
abimin üzerinde bir ev ve bir arsa var annem abimin üzerine yaptırdı. en son babamın 80 bin tlye aldığı arabayı abimin üzerine yapmak istiyordu abimin arabası olduğu halde. daha da malları var onlarıda yavaş yavaş geçirecek abimin üzerine
bende anneyim ama bu yücelttikleri anneye inanmıyorum eşimin anneside aynı çabaya girdi onlarda 3 kardeş bir tanesine verme çabasındalar
istediğine verir diyebilirsiniz ama ayrımcılık yapamaz yaşarken verse bile yapamaz bunu. çok fazla gücendim çünkü bu kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim
bana sen beddua etsen hemen tutar biz etsek tutmaz derdi çünkü kötüsün hemde çok
Avukata danıssa da bir şey çıkmaz kafaya koyduktan sonra bir yolunu bulurlar satar okullarına yeni mallar alırlar para onların değil mi olur bu seferdeSizin derdinizin maddiyat olmadigini anladim. Siz adaletsiz ve sevgisizlige tahammul edemiyorsunuz. Bu konuda da haklisiniz. Boyle ailelere sasiriyorum. Eger bunu bozmak istiyorsaniz bir avukata danisin bence.
doğulu değiliz annemin ailesinde çevremizde hiç böyle birşey yok ama annem beni sevmediği için böyle davranıyor artık eminimAileniz dogulumu? Dogu kulturunde boyle birseye denk geldim bende. Mesela benim kv kizlarima zirnik yok neyim var neyim yoksa hepsi oglumun der. 3 kiz tek erkek bu arada esim. Ben anne haksizlik yapma derim. Bizim calisip kazandigimiz neden damatlara kalsin der. Biyle bir zihniyete laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor
evet bende öyle yapmak istedim ama babam bize burda hayatı zehir ediyor kızım deyince konuşmaya başladım sırf babam için. mesafeli davranıyorum yinedegaza getirmek gibi olmasın ama ben öyle anneyle tüm irtibatı kesmiştim. sevdiği oğluşuyla takılsın
abimden fazla emeğim vardır ama canı öyle istediği için öyle diyorAllah Allah..
Keşke bir bildiği var ise bişeyleri paylaşarak yapsaydı.. Allah korusun babamlara bişey olsa ben miras almam erkek kardeşime bırakırım ama afedersiniz saf yerine konulup mal kaçırılsaydı da ağrıma giderdi..
Alıp sizi karşısına konuşması lazımdı..
Ha sordum söyledi, abimin hakkı çokmuş dedi diyorsanız da yapcak bişey yok.. Demekki ana baba bile olsa kendi malı diyip yutkunmak gerekecek.. Kanuni olarak hakkınız var ama dediğim gibi bence sizin takıldığınız konu eyvah mallar gitti değil de annem neden hak yiyor..
Çok emeği olan oğluşu bakacak demekki yaşlanınca... :)
işte annem istiyorki hem malları abime vereyim hemde benle ballım güllüm olsun.normalde yasal olarak boyle hakları yok bunu bozabılırsınız ama benım aılem boyle yapsa basımın gozumun sadakası der tenezzul bıle etmez allaha havale eder cıddı anlamdada resmıyet koyardım araya
bu dediklerini yaptım neşesi yerine geldi ve git yüzünü yıka eşin farketmesin dedi.o an annem benim için bitti ağlamam onun keyfini yerine getirdi.birdaha yapsam yine üzülmez eminimBence bunları annenın yuzune syle hatta uzulyrum benım ktu olmam senı mutlu eder buyur keyfıne bak artık bı kızın yok de oda uzulsun tas kalplı kadın
merhaba sizinle içimi acıtan sanırım ömrüm boyuncada acıtacak bir derdimi paylaşmak istiyorum