- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
E sen beni aliağadan alacaktın hani?Ayy keske ben istanbulda olsamda gelsem. :)
E sen beni aliağadan alacaktın hani?
Perşembe geliyorum.
Kahve sözün var bana.
Konu sahibi, sen nerdesin gel sen de bizle.
avukatın ne diyor?Biraz toparlanayım yazacağım. Evet siyasi tivitler. Bir gram beyin hücrem olsa yapar mıydım ya.
Kullanıcı adın bile hukuki vay ben nerelere gidem yaDepresyon??
Halbuki benim konumda bugün bana nasıl da güzel salık vermiştin; salma kendini.
Bu forumdan bi üyenin tavsiyesine uydum (kendisine burdan tişikirlerimi iletiyorum) David Burns-İyi Hissetmek kitabını aldım. Depresyonu ilaçsız tedavi eden cinstenmiş. Henüz başladım. Gel beraber okuyalım.
Bu aralar sıkıntılı, en düşük sınırdan ceza almana gayret ederiz ama mahkumiyet ihtimalinin daha fazla olduğunu söyledi. Hani onun dediği 5 yıl değil de 3 yıl alırsın onun da tatarı bir sene civarı olur vesaire. Ben kabullenirim de benim annem ne yapacak ah salak kafam.avukatın ne diyor?
benzer davalar nasıl sonuçlanıyormuş ki?
oo iş daha ciddiymiş.Bu aralar sıkıntılı, en düşük sınırdan ceza almana gayret ederiz ama mahkumiyet ihtimalinin daha fazla olduğunu söyledi. Hani onun dediği 5 yıl değil de 3 yıl alırsın onun da tatarı bir sene civarı olur vesaire. Ben kabullenirim de benim annem ne yapacak ah salak kafam.
Bir tweet değil birden fazla tweet. Tartışma içindeydim ve onları kızdıracak ne varsa söyledim ama söylediklerim doğru şeyler değildi. Anlık sinirle yazılmış şeylerdi. Keşke internetin icadından dahi haberim olmasaydı. Bugün yeni bir tweet için ayrı bir dava açıldığı haberini aldım. Bugüne dek alışmıştım rahattım ama gittikçe çoğalıyor. Tweetleri sildim hesabı kapattım sonsuza kadar ama yetmiyor bu kadarı fazla ama yapabileceğim hiçbir şey yok. Arkamda annemi bırakacağımı bilmesem uğraşmazdım bile. Hala kendimi değil onu düşünüyorum. Bir yolu olsa da her şeyi unutsa keşke.oo iş daha ciddiymiş.
tweetlerindeki içerik bu kadar kötümüydü ya.
yazık olmuş cidden.
keşke belirli bir sınırda dursaydın tweetleri atarken.
annen süreci ve sonucun ne olacağını biliyor mu peki?
elbette sana da ona da çok zor.
acaba bu tür davalarda daha iyi bir avukat bulsan.
para cezasına filan dönme ihtimali olmaz mı ki
Bir siyasiye giydirdin desene :)) CB değil anladığım kadarıylaBir tweet değil birden fazla tweet. Tartışma içindeydim ve onları kızdıracak ne varsa söyledim ama söylediklerim doğru şeyler değildi. Anlık sinirle yazılmış şeylerdi. Keşke internetin icadından dahi haberim olmasaydı. Bugün yeni bir tweet için ayrı bir dava açıldığı haberini aldım. Bugüne dek alışmıştım rahattım ama gittikçe çoğalıyor. Tweetleri sildim hesabı kapattım sonsuza kadar ama yetmiyor bu kadarı fazla ama yapabileceğim hiçbir şey yok. Arkamda annemi bırakacağımı bilmesem uğraşmazdım bile. Hala kendimi değil onu düşünüyorum. Bir yolu olsa da her şeyi unutsa keşke.
Yok vallahi çekmediler. Bir tane yazıp dursana yok. Onun damarına bas, bunun damarına bas. Hiç tahmin etmezdim ya. geri çekmedikleri gibi dosyaya bakıp bakıp hmm buna da dava açalım diyorlar. Delirme keyfi.Bir siyasiye giydirdin desene :)) CB değil anladığım kadarıyla
Şikayete bağlı suçlarsa şu sıralar o davaları geri çekme yaygın.
Tabi içeriği bilemiyorum. İçini rahat tutman gerek.
anladım.Bir tweet değil birden fazla tweet. Tartışma içindeydim ve onları kızdıracak ne varsa söyledim ama söylediklerim doğru şeyler değildi. Anlık sinirle yazılmış şeylerdi. Keşke internetin icadından dahi haberim olmasaydı. Bugün yeni bir tweet için ayrı bir dava açıldığı haberini aldım. Bugüne dek alışmıştım rahattım ama gittikçe çoğalıyor. Tweetleri sildim hesabı kapattım sonsuza kadar ama yetmiyor bu kadarı fazla ama yapabileceğim hiçbir şey yok. Arkamda annemi bırakacağımı bilmesem uğraşmazdım bile. Hala kendimi değil onu düşünüyorum. Bir yolu olsa da her şeyi unutsa keşke.
Nadiren beraat var. Şu an biraz kötüyüm çok da sağlıklı düşünemiyorum. Acilen iyi bir avukat ve psikolog lazım ama kendimden önce anneme bu süreçte Nasıl destek olurum onu düşünüyorum.anladım.
fazlasıyla ileri gitmişssin anlaşılan.
keşke bu kadar fevri davranmasaydın.
sosyal mecralarda çabuk gaza geliniyor ancak sonu hüsran iste böyle.
dediğim gibi iyi bir avukat bulsan.
bu tür suçlar hep böyle hapis cezası mı alıyor ki?
Birkaç tane tweet attım ve senelerle yargılanıyorum. O tivite dava açıldı bir şey olmaz dedik, sonra ona da buna da şuna da. Her yeni dava haberinde yıkılıyorum, umudum tükeniyor.
Kaldıramıyorum artık. Sinek bile öldürmem ben. Tweet yahu gerginlikle, kızgınlıkla atılan tweetler. Değme tecavüzcü bu muameleyi görmüyor. Yeter artık vallahi yeter.
Bimer aklıma gelmemişti bunu yapacağım. Adalet bakanına çıkıp gitmeyi bile düşünüyorum ben ettim siz etmeyin diye.ah be canım ya çıksan çok pişmanım özür dilerim fln desen nebilim yeni bi twitter hesabı açsan ordan bişiler yazsan? seninde aklına gelmiştir bunlar ama nebilym üzüldüm okuyunca,, bimer e mesaj atsan pişmanlığını anlatsan? ufokdar memlekette problem var millet hakaret tweetleriylemi uğraşıyo vay anasını
açıkcası hapis cezası ile sonuçlanacağını sanmıyorum.Nadiren beraat var. Şu an biraz kötüyüm çok da sağlıklı düşünemiyorum. Acilen iyi bir avukat ve psikolog lazım ama kendimden önce anneme bu süreçte Nasıl destek olurum onu düşünüyorum.
git vallahi anlat durumunu güzelce inşallah güzel sonuçlanırBimer aklıma gelmemişti bunu yapacağım. Adalet bakanına çıkıp gitmeyi bile düşünüyorum ben ettim siz etmeyin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?