- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
-
git vallahi anlat durumunu güzelce inşallah güzel sonuçlanır
nasıl yanı sıyası tweetten hapıs mı yatacaksınBu aralar sıkıntılı, en düşük sınırdan ceza almana gayret ederiz ama mahkumiyet ihtimalinin daha fazla olduğunu söyledi. Hani onun dediği 5 yıl değil de 3 yıl alırsın onun da tatarı bir sene civarı olur vesaire. Ben kabullenirim de benim annem ne yapacak ah salak kafam.
evet cok fazla vardikkat edin sosyal medyayı bilincsizce kullanmayın. bu tarz platformlar sinir ve öfke kusma yeri değil sonra boyle sıkıntılar yaşanıyor ve bu davaların sayısı gün geçtikçe daha da çoğalıyor umarım en kısa sürede olaylar istediğin şekilde sonuçlanır cnm.
aynen canım klavye basında artistlik yapıyo herkes nerden geliyo bu özgüven onuda anlamıyorum kievet cok fazla var
Haklısınız valla hakkaten cahil cesaretiydi benimki. Neyse ders olsun herkese işte.aynen canım klavye basında artistlik yapıyo herkes nerden geliyo bu özgüven onuda anlamıyorum ki
Yok tehdit yoktu ağır küfürler içeriyordu ama. Doğru değil yaptığım şeyi asla tasvip etmiyorum ama vardı yani..tehdit varmıydı ? öldürürüm asarım keserim şeklinde . sadece hakaretse tutuklanacağını sanmıyorum.cezası ne olabilir ki zaten belli süreye kadar verilen hapis cezaları para cezasına çevrilir.sana verilecek cezanın yılı 2 yıl olsa iyi hal indirimi bilmem ne 1 yıldan az süreye düşer oda para cezasına çevrilir. ama dediğim gibi siyasi birine hakaret direk ölüm tehdidi tarzı bir şeyse bilemem.aslında burada ki konunun bir çok kişiye ders vermesi de gerek.sosyal medyada karşındaki kişinin bir birey olduğunu unutup yüz yüze söyleyemeyeceğin şeyi hızını alamayıp döktürüyorsun.Herkes yutmaz bunu hakkını arayan çıkacaktır elbet dilimize biraz hakim olmalı ya da düşüncelerimizi savunurken bizi zarara sokmayacak seviyede hakaret ve tehdit içermeyecek şekilde yapmalıyız. sen biraz korkmuşsun rahat ol ben başta son olan olaylarla ilgili sandım o zaman pek şansın kalmazdı çünkü ama bir tweet yüzünden hapse girmezsin cinayet işleyeni salıyorlar
Yapacağım galiba.Ya yok mu bu kişilere ulaşabilecğein bir yer güzelim maildir odur budur git meclise gözünü seveyim valla ben giderdim açıkçası
git özür dile affedin hata yaptım de...nolcak..
ay bende bi ara gaza gelmiş bi büyükşehir başkanına sallıyodum twitterdan sonra dedim deli misin kızım sanki onların umrunda mı olan sana olucak.Yok tehdit yoktu ağır küfürler içeriyordu ama. Doğru değil yaptığım şeyi asla tasvip etmiyorum ama vardı yani..
yap kurtul,kim isim verirsen özelden ben de bakayım araştırayım maildir telefondur vs vsYapacağım galiba.
Ben sıyası görüşlerini belırtmelerıne karşı değilşm bu yuzden ceza almaları çok saçma.Tabı hakaret ayrı bırsey kımseye yapmamak lazımaynen canım klavye basında artistlik yapıyo herkes nerden geliyo bu özgüven onuda anlamıyorum ki
Ben de yaptıklarım doğru demiyorum zaten. Hata yaptım. Ama bu bedel çok ağır geliyor daha ne suçlar var diye isyan etmeden duramıyorum. Umutlarım mahkemeye kaldı işte.Ben sıyası görüşlerini belırtmelerıne karşı değilşm bu yuzden ceza almaları çok saçma.Tabı hakaret ayrı bırsey kımseye yapmamak lazım
Keske izmirde boyle dertlesebilecegim, derdimden nemalanmayacak, benim basima gelmiyor oh cok sukur diye dusunmeyecek bir dostum olsaydi.İstanbuldaysan bana gel de bir kahve içelim bari. Dertleşiriz.
Böyle olmaz ki tatlım.
Tell me what is the root problem?
Ağzına kürekle vurmak istiyorumNe ailemi, ne sevgilimi hak etmiyorum. Bu hayattan göçüp gitmek istiyorum ancak onlar arkamdan yıkılacak. Onlara eziyetten başka bir şey vermiyorum.
Birkaç sene önce geldi ben İstanbul'a. Ailem hala Menemen'de :)Keske izmirde boyle dertlesebilecegim, derdimden nemalanmayacak, benim basima gelmiyor oh cok sukur diye dusunmeyecek bir dostum olsaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?