Kötüyüm, hayatımdaki insanları hak etmiyorum

tehdit varmıydı ? öldürürüm asarım keserim şeklinde . sadece hakaretse tutuklanacağını sanmıyorum.cezası ne olabilir ki zaten belli süreye kadar verilen hapis cezaları para cezasına çevrilir.sana verilecek cezanın yılı 2 yıl olsa iyi hal indirimi bilmem ne 1 yıldan az süreye düşer oda para cezasına çevrilir. ama dediğim gibi siyasi birine hakaret direk ölüm tehdidi tarzı bir şeyse bilemem.aslında burada ki konunun bir çok kişiye ders vermesi de gerek.sosyal medyada karşındaki kişinin bir birey olduğunu unutup yüz yüze söyleyemeyeceğin şeyi hızını alamayıp döktürüyorsun.Herkes yutmaz bunu hakkını arayan çıkacaktır elbet dilimize biraz hakim olmalı ya da düşüncelerimizi savunurken bizi zarara sokmayacak seviyede hakaret ve tehdit içermeyecek şekilde yapmalıyız. sen biraz korkmuşsun rahat ol ben başta son olan olaylarla ilgili sandım o zaman pek şansın kalmazdı çünkü ama bir tweet yüzünden hapse girmezsin cinayet işleyeni salıyorlar

nasıl yanı sıyası tweetten hapıs mı yatacaksın

evet cok fazla var

Ya yok mu bu kişilere ulaşabilecğein bir yer güzelim maildir odur budur git meclise gözünü seveyim valla ben giderdim açıkçası
git özür dile affedin hata yaptım de...nolcak..

Yok tehdit yoktu ağır küfürler içeriyordu ama. Doğru değil yaptığım şeyi asla tasvip etmiyorum ama vardı yani..

Yok tehdit yoktu ağır küfürler içeriyordu ama. Doğru değil yaptığım şeyi asla tasvip etmiyorum ama vardı yani..
ay bende bi ara gaza gelmiş bi büyükşehir başkanına sallıyodum twitterdan sonra dedim deli misin kızım sanki onların umrunda mı olan sana olucak.

Yapacağım galiba.
yap kurtul,kim isim verirsen özelden ben de bakayım araştırayım maildir telefondur vs vs
bir ara yayınlamışlardı tüm meclis telefonlarını ben de kayıt almıştım belki bir gün lazım olur diye belki oradan bulurum valla bakarım bir en azından..yaz bir özelden istersen ismi...

Ben sıyası görüşlerini belırtmelerıne karşı değilşm bu yuzden ceza almaları çok saçma.Tabı hakaret ayrı bırsey kımseye yapmamak lazım
Ben de yaptıklarım doğru demiyorum zaten. Hata yaptım. Ama bu bedel çok ağır geliyor daha ne suçlar var diye isyan etmeden duramıyorum. Umutlarım mahkemeye kaldı işte.

İstanbuldaysan bana gel de bir kahve içelim bari. Dertleşiriz.
Böyle olmaz ki tatlım.

Tell me what is the root problem?
Keske izmirde boyle dertlesebilecegim, derdimden nemalanmayacak, benim basima gelmiyor oh cok sukur diye dusunmeyecek bir dostum olsaydi.

Git ozur dile gerekirse kapilarinda yat. Pismanligini gorsunler. Avukatlara degil bizzat o Sahislara ulas. Anladigim kadariyla farkli farkli kisilerle edilmis hakaretler mevcut. Denemekten zarar gelmez madem bu kadar pismansin, bir daha da yapmayacagin buradan bile belli. Ne kaybedersin?

Keske izmirde boyle dertlesebilecegim, derdimden nemalanmayacak, benim basima gelmiyor oh cok sukur diye dusunmeyecek bir dostum olsaydi.
Birkaç sene önce geldi ben İstanbul'a. Ailem hala Menemen'de :)
Keşke tanısaydım diyeceğim. Ama ben aynı üniversiteden ve aynı bölümden olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü seni tanıyorum gibi yazdıklarından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…