• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm sadece çok kötü.

Gercekten şaka gibi inanamıyorum.
Bunu neden kendinize yapıyorsunuz.
Sizinki yalan bile sayilmaz ki alsa nolur yengeniz.
Gercekten esiniz bnce bahane ariyor.
Simdiden bunlari yapan ileride neler cektirir size yol yakinken önleminizi alin bnce.uzulen yıpranan yine siz olursunuz...

neden katlanıyosun? sen insan değil misin? sizi anneniz babanız bu admaların elinde oyncak olun hakaret çekin diye mi doğurup büyütüyor. yazık yahu. ilerde kızım böyle bi adamın yanına gidip yalvarsa ağlasa utanırım ben kendimden de yetiştirdiğim çocuktan da. pes.
aynen ben de kahrımdan ölürüm.
yazık anne babasına cidden.
üç kuruşluk adamlara kendilerini harcatıyorlar.
gencecik hayatının baharında.
ağzındaki laflara bak

aynen ben de kahrımdan ölürüm.
yazık anne babasına cidden.
üç kuruşluk adamlara kendilerini harcatıyorlar.
gencecik hayatının baharında.
ağzındaki laflara bak

babası höt dese kapı pencere indiren yurdum kızı kocası hakaretin dibine de vursa ağlayıp yalvarıyor. çok ilginç gerçekten. bu kocalarda ne var bi bilsem. bulunca ben de böyle olmam inşallah.

babası höt dese kapı pencere indiren yurdum kızı kocası hakaretin dibine de vursa ağlayıp yalvarıyor. çok ilginç gerçekten. bu kocalarda ne var bi bilsem. bulunca ben de böyle olmam inşallah.
olmayacağını düşünüyorum:))
açıkcası bdv de açılan konular kıstas alınırsa kızlarımıza bir haller olduğu kesin.
en sinirime dokunan ise; ama çook seviyorum napiim ciler.
he bi de bu adamak meselesi cidden sinirlendirdi beni:))

olmayacağını düşünüyorum:))
açıkcası bdv de açılan konular kıstas alınırsa kızlarımıza bir haller olduğu kesin.
en sinirime dokunan ise; ama çook seviyorum napiim ciler.
he bi de bu adamak meselesi cidden sinirlendirdi beni:))

adamak ne ya? insanın bi ömrü var onu da kendine hadi çocuğu varsa önce çocuğuna adasın. rezil rezil adamları bulup ona mı adıyolar kendilerini? sebep?

En baştan neden bu kadar eziliyorsunuz? Kendinize bunu yapmayın.
Söylemediğiniz şeyi de ondan korktuğunuz için farklı söylemişsiniz belli ki.

Düşürmeyin nolur kendinizi bu kadar.
Aynı eve girince halinizi düşünemiyorum bile.
Dik durun.

adamak ne ya? insanın bi ömrü var onu da kendine hadi çocuğu varsa önce çocuğuna adasın. rezil rezil adamları bulup ona mı adıyolar kendilerini? sebep?
valla sebebini ben de merak ediyorum.
hayal aleminde yaşıyorlar.
karşılarındaki hanzoları beyaz atlı prens sanıyorlar.
kendilerini de prenses.
bu çocuklar nasıl ve niye bu hale gelir hiç anlamıyorum ki.
bdv de en en çok sinirime dokunan kendi elleriyle kendi hayatını mahveden bu kızcağızlar

valla sebebini ben de merak ediyorum.
hayal aleminde yaşıyorlar.
karşılarındaki hanzoları beyaz atlı prens sanıyorlar.
kendilerini de prenses.
bu çocuklar nasıl ve niye bu hale gelir hiç anlamıyorum ki.
bdv de en en çok sinirime dokunan kendi elleriyle kendi hayatını mahveden bu kızcağızlar

aman ne prenses. yemek yerine sabah akşam hakaret yiyor.

önce bi üzülüyorum sonra bakıyorum kendi etmiş kendi bulmuş bile bile katlanıyor.

ya arkadaşım nişanlıyken böyleyse evlenince bin beter olur düzelir sanma düzelmez evlendikten sonra kafana vurma ah benim salak kafam diye iyice ölç biç sonra evlen derim bak ciddiye al bu dediklerimi yol yakınken dön derim zor ama içip simdi den her şeyi burnundan getiren ilerde daha beter olur

Evet bende hata ne derse tamam dedim ve ben dedikçe daha çok ister oldu. Eşim le yengem arasında bi konu geçmisti bana zarar verdiği düşündüğü için muhatap olma dedi bende en son tamam demiştim. Ama yine bana zarar veren ben oldum
Eşinizin her dediğine evet derseniz sonunda böyle krizlere girersiniz. Eşiniz yengenle görüşmeyeceksin dediği zaman tavrınızı koyacaktınız. Bunu yengeniz adına değil kendi adınıza yapacaktınız. Eşiniz bile olsa size "şununla görüş, bununla görüşme" talimatını hatta tavsiyesini bile veremez. Verse de siz buna boyun eğerseniz daha çok tavizlere kapıyı açmış olursunuz.
Siz en başından eşinize "Sen yengemle arama girme. Biz sorunlarımızı kendi aramızda hallederiz" deseydiniz ve noktayı koysaydınız eşinizde size böyle davranma lüksünü gösteremezdi.
Sizi resmen aşağılamış. Çocuk yoksa bence bu evliliği yürütmeniz çok saçma. İleride ki halinizi düşünemiyorum bile.

Ne ezik insanlar var allahım.. Eşin ne hakla senin abinin eşiyle görüşmeni yasaklar?? Sen istemeZsin görüşmek o ayrı.. eşin kim ya ? Nekadar korkuyorsunuz erkeksiz kalmaktan.. bütün bunların temelinde bu var.. yazık,üzüldüm.. kendinizi resmen rezil etmişsiniz kriz falan..

Evet geçti ama vazgecmemem için hiç bir neden değil o ben alısmıslıgım ve duygularım yüzünden bu haldeyim
şimdiden psikolojin çökmüş. aynı evde hayatın mahvolacak. intihar bile geliyor aklına. aynı evde olunca daha mutlu olmayacaksın. kırdığınbir bardağın bile hesabını veremez hale gelmişsin. yemek niye yandı dese ona bile bin yalan söyletecek kadar kötü huylu bir adamlasın farkında mısın?

bu adam seni sevmiyor. seven insan ezmez, korkutmaz, tehdit etmez.
ve ben o tehditleri tehlikeli buldum. ya dövecek ya aldatacak. çünkü ne sana ne ailene saygısı yok.
bu sevgiye verdiğin emeği, değeri bu adam sıfırlamış. sen şu an bir enkazın başında ağlıyorsun.

ayrıl. ailen 21 yıl emekle özenle büyüttüğü kızının bir öküz yüzünden bu kadar mahvolduğunu gördüğü için kahroluyor emin ol.
zaten bitik halini gördükleri için sana bir şey diyemiyorlar.
inan ayrılsan ailen göklere uçacak, kızları bu öküzden kurtulduğu için.

alkol bu adamın bahanesi olacak emin ol. parayı alkole yatıracak kıt kanaat geçineceksiniz. sana küfredecek vuracak, sarhoştum diyecek. aldatacak bir şekilde (telefon, sosyal medya, yatak vs)
senin yüzünden çok içtim ondan diyecek.

Son düzenleme:
benim takıldığım tek nokta

Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum.

şok şok şok... adam karısına "nasılsın" demiş, kadın içini açmaya korkmuş sorunları olmasına rağmen "iyiyim" demiş.

sonra adam sırf derdini anlatmadı diye kadına "yalancı" demiş... kadın da yalan söyledim ben bu tavırları hakettim diye içerlemiş...

senaryoyu başa sarıyorum.

adam karısına "nasılsın " demiş. karısı içini açmaya korkmuş ve "iyiyim" demiş. adam karısının iyi olmadığını anladığı için omzuna yatırmış alnından öpmüş ve "iyi olmadığını anlıyorum anlat rahatlarsın" demiş. kadın içini dökmüş ve rahatlamış...

Allahım nasıl psikopatlarla aynı oksijeni soluyoruz. olması gerekeni bile peri masalıymış gibi hayal ediyoruz.

adamı avcunun içine al derisini canlı canlı yüz! etini kopart ve bu evliliği ancak böyle yürüt rica ediyorum.

Bu kadar kriz geciricek ne var bence tedavi olun normal deil ayrica kimsenin size aciyarak davranmasina izin vermeyin en cok kendinizi sevin bi baskasini deil.

Ya bu gerizekalı adamları nerden buluyorsunuz ya?Ne hakla karışıyor yengenizle konuşmanıza, o sizin abinizin eşi ,yeğenlerinizin annesi belkide, kim oluyor da yasak koyuyor.Yarısını okudum kalanı okuyamadım.En son özür dilediğinizi okudum.Yazık size ya size ve sizin gibi kadınlara yazık.

Canım şimdiden özür dilerim yazacağım şey için. Eşin sana saygı duymamakta, sana acımakta haklı. Ben olsam sanırım aynı muameleyi yapardım. Bildiğin ezik,güçsüz,zavallı insan davranışların var çünkü. Bir an evel toparla lütfen kendini. Senin kiminle görüşüp görüşmeyeceğine hele de senin yengense bu, kocan karar veremez. Kimse senin adına karar alamaz. Burada yenge olayı değil anasını üzdün ya fitil fitil alıyor intikamını. Belli kocanın ne mal olduğu. Offff nası sinirlendiysem lütfen kırıcı bişey yazdıysam affola şimdiden.

Daha ayni eve girmemissiniz, tam anlamiyla evlilik gerceklesmemis yani anladigim kadariyla, degil mi? Lutfen ama lutfen iyi dusun, cok agir duygusal siddet goruyorsun su an.. "Senin iyiliğin icin söylüyorum, seni dusunuyorum" diyerek yaptigi hadsizlik ve baskilara kılıf uydurup sana kendini suclu/ezik hissettiriyor, uste cikiyor.. Başarılı oluyor ki kalkip yalvariyorsun..
Sana zarar veriyorsa o yengeye mesafeni kendin koyarsin ama boyle (hele ki zaman zaman illa ki gorusmek durumunda kalacagin bi insan yengen, arada bi de abin var) guya seni koruma ayagina ezip tehdit ederek/baski yaparak, elini ayagina dolastiramaz.. Surekli diken ustunde olmana neden olmaz.. Nedir bu yani? Bu mu senin iyiligini dusunmek?
Seni tanimiyorum ama inan tahmin edebiliyorum icinde oldugun durumu.. Lutfen onerilerimizi dikkate al.. Bugun burda yalvarir aciklama yaparsin, konu kapanir(!), yarin yine baska bisey cikar basini agritacak.. Insan mutlu olmak icin evlenir, yapma kendine bunu ne olur..

Valla ne saçma hayatlar vE dertler var.
Ona ne senin kimle görüşeceğinden
Bu kadar basit konudan yalan mı söylenir
Kötüyken iyiyim demenin burundan getirme süresi nedir
Senin neyine acıdığından yanında
Ailesiyle ne alaka
Kendinize bu hayatı nasıl layık görüyorsunuz
Hakikaten ya, kotuyken iyiym demis diye kizi kotuden de kotu etmenin mantigi nedir, neyin kafasi bu?!

Back
X