kötüyüm.:(

maşşallah nazar değmesin canım inş mutlu olursunuz. söylediklerin çk doğru

bence bi düşün.sss

Merak etmeyin daha önce bu duruma saygısını koruyamayacagini düşündüğüm icin gorusup ayrildigim iki kişi oldu. Çünkü bana güven vermediler. Sırf bu sebeple devam etmedim onlarla. Ama şimdiki sevgilimle asla güven problemi yaşamadık bu konuda. Ve isin ilginç tarafı ben size fikir vermeye çalıştıkça neden ters tepki veriyorsunuz anlam veremiyordum taki 20 yaşında olduğunuzu ögrenene kadar.

benim anlamadığım din ve ırk demişsiniz sonra mezhep,hepsi farklı.tam olarak söyleseniz daha açık olur.örneğin ben Türküm müslümanım ve aleviyim,eşimin de annesi kürt babası türk(azeri kökenliymiş sanırım) sünni kendisi.yani karışığız bayağı siyasi görüşlerimiz bayağı bayağı farklı yaşama olaylara bakışlarımız çok farklı ama Allaha çok şükür hiç problem olmadı 4,5 yıldır.bunun nedeni ikimiz de hoş görülüyüz ve saygılıyız.aramızda hiç bir zaman saygısız bir kelime geçmez ...ne bileyim gayet iyiyiz.bir çok aynı nitelikteki insandan;(din,ırk,mezhep aynı olanlar) çok daha iyi anlaşıyoruzdur.yani demem o ki önemli olan hoşgörü,dinimiz bunu emreder zaten,öğretirsin,doğru yolu gösterirsin seçimi karşındakine bırakırsın.çok uç noktalarda değilse bu değişiklikler kimsenin yaşamını etkilemez bence....

yok canım ne ters tepkisi

nazar değmesin canım size

baban onaylamıyorsa vazgeç , o erkek eninde sonunda seni üzecek sonra sen babana halk vereceksin , evlilik çok farklı ailen yanında olması önemli arkan olması gerek, yoksa evlilikte o çok sevdiğin seni epey ezer , boşanmada kaçınılmaz olur

sonuçta biz evlenicez ailemiz dğl onlardan uzak biyerde yaşarsak aramızda bi sorun olmicama eminim.

öyle bir hayat yok canım malesef... ne kadar uzak olsan da illa ailenin desteğini isteyeceğin zamanlar olacak onları özleyeceksin görmek isteyeceksin ozaman onlar sana mesafeli davransalar ne kadar zoruna gider düşünsene ne bileyim eşini görmek istemeyecekler o yüzden sen evinde aileni ağırlayamayacaksın dışardaki örnekleri göreceksin böyle aileler çocuklarının evine gidiyor yemekler yeniyor vs. çok zoruna gidecek... hem şuan evlenmek istediğin kişiyi tanıdığını sanıyorsun belki evlendikten sonra nasıl olsa ailesi ile arası yok diye üzerinde baskı da kurabilir bunları bir düşün ve aileler haklı çıkıyor buna inan onların sözünü dinle

aslında sinirden dedim ben annemsiz yapamam. ailemsiz yapamam. onları ikna edicem ve bu sorunu çözüceğmden eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…