Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Bayanları Gelin Doğum Tarihlerimizi Yazalım !!

31 ocak.kış bebeği olmuşum annem kar yüzünden hastahaneye zor yetişebilmiş.:97:

sende de balık esintileri mi var?
benim yükselenim de balık :78:

Burcumda balık esintileri var yükselenim aslan sanırım o da biraz ağır basıyor şimdi profil resmi olarak jennifer anistonu gördüm bende çok severim hatta meg ryan ı da.Karşımda ikizm var sandım :)

benım 29 ocak ama nufusta 28 yazıoo memurun yaptıgı bı yanlıslıkla oyle olmus keske 2gunde kutlasam hergun hedıyee ay cok eglencelı olurduuu

selam kızlar benim dogum günüm 4 şubat 1985 soguk bir kış günü, ben dogdugumda çok zayıf ve küçükmüşüm. dayım "ablam kedi yavrusu dogurdu" diye herkese haber salmış
bu arada burcumuda dogdugum günüde çok seviyorum Özgürlükçü kova bayanları öpüyorum sizi

11 şubat 1986 salı günü gece 11:30 da dünyaya gelmişim,iyi ki de gelmişim :) Bende tipik zeki ,özgürlüne düşkün olan kova kadınlarındanım.

bende 8 şubatta 1987 doğumluyum iyikide bu tarihte doğmuşum çok memnunum kış bebeğiyim çocuğumda inşallah benim gibi şubat ayında doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…