Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Bayanları Gelin Doğum Tarihlerimizi Yazalım !!

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
19 şubat!!!
ben başka bi günde dogmak istemezdim heralde çok seviyorummm dogum tarihimi
:hooray:

nihayet bi kişi çıktı yani kova burcu olan
bende tekim sanmıştım kk da
kaydirigubbakcemile3

slm eşsiz kova bayanları
benimde 02 şubat bende çok memnunum doğum tarihimden

19 şubat ve 2 senedir çok sanssız oldugumu düşündüm vede öleydi ama artık sanslıyım bugun öle güzel bi haber aldımki hayatım iyi yönde değişecek inş..... :sm_cool:

18 Şubat 1981 doğumluyum...Yalnız bu 2009 aşk yönünden başarı yönünden beni çarptı.Hem Ocak ayının sonunda sevgilim ayrılmak istedi durduk yere hemde girdiğim sınavlarda başarısız oldum

ben 6 şubat.....ablamda 1 şubat...ikimizde kovayız ama çookkk farklıyız.:1shok:.nasıl işse.:uhm:.ben tam bi kova kadıyım...burcumdanda menmunum beni tarif ediyor.....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

23 ocak'ta doğdumm :1rolleyes:

Burcumun bütün özelliklerini taşıyorum bendeee..şakkıdı

bu senenin iyi geçmemesi kova burcunun suçumuymuş. allahım tüküriym böyle doğum tarihime. valla değiştircem ya 2 senedir yüzüm gülmedi yeminle yeter be. 10 şubatım bende.

Bu sene iyi geçiyor diyen bir kova burcu varmı peki aranızda?

yok bacım ne gezer bizde o şans...bütün astrologlarda kova burcu için ne güzel şeyler diyolardı...ama hepsi kocaman bi yalanmış..halbuki inanmıştım ben onlara...sevinmiştim..ama şimdi....konuşamayacağım daha fazla...mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…