• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Kova Bayanları Gelin Doğum Tarihlerimizi Yazalım !!

sende de balık esintileri mi var?
benim yükselenim de balık :78:

Burcumda balık esintileri var yükselenim aslan sanırım o da biraz ağır basıyor şimdi profil resmi olarak jennifer anistonu gördüm bende çok severim hatta meg ryan ı da.Karşımda ikizm var sandım :)

benım 29 ocak ama nufusta 28 yazıoo memurun yaptıgı bı yanlıslıkla oyle olmus :D keske 2gunde kutlasam :D:D hergun hedıyee ay cok eglencelı olurduuu :D:37::37:

selam kızlar benim dogum günüm 4 şubat 1985 soguk bir kış günü, ben dogdugumda çok zayıf ve küçükmüşüm. dayım "ablam kedi yavrusu dogurdu" diye herkese haber salmış:60::60::60:
bu arada burcumuda dogdugum günüde çok seviyorum:69::69: Özgürlükçü kova bayanları öpüyorum sizi:54::54:

11 şubat 1986 salı günü gece 11:30 da dünyaya gelmişim,iyi ki de gelmişim :) Bende tipik zeki ,özgürlüne düşkün olan kova kadınlarındanım.

bende 8 şubatta 1987 doğumluyum iyikide bu tarihte doğmuşum çok memnunum kış bebeğiyim çocuğumda inşallah benim gibi şubat ayında doğar

Back
X