Bize is getiren bir bayan vardi bana inanmdi esimde onu kovdu ama srekli gozyle tacizde esimiHiçbirşey anlamadım konudan .Bir solukta yazmışsınız belli ki
Sinir olmuştur bakıyordur üstünde duracak ne var ki bunda?Bakarsa baksın yani..Bize is getiren bir bayan vardi bana inanmdi esimde onu kovdu ama srekli gozyle tacizde esimi
Sorun bakisi artik tacize giriyo abartiyo normal baksa anliycamKadın işini yapmadığınız için sizden gıcık almıştır ondan öyle bakıyordur eğer sorununuz buysa
Evet bakiyorumsizde ona bakın
Ama 2 senedede olurmu artik kendini unutturmuyoSinir olmuştur bakıyordur üstünde duracak ne var ki bunda?Bakarsa baksın yani..
Öfkeli insandan normal bakış beklemeyin benceSorun bakisi artik tacize giriyo abartiyo normal baksa anliycam
Evet haklisinizÖfkeli insandan normal bakış beklemeyin benceBoşverin nasıl bakarsa baksın görmezden gelin
Evet biraz kiskanclik yapiyorum galibaNe yani eşinizde gözü olduğunu veya aralarında birşeyler geçtiğini mi düşünüyorsunuz?
ya sizin hüsnü kuruntunuz ,ya da belli olmaz bu işler hakikaten kadının niyeti kötüEvet biraz kiskanclik yapiyorum galiba
Ikiside olabilirya sizin hüsnü kuruntunuz ,ya da belli olmaz bu işler hakikaten kadının niyeti kötü
Cok tatlisinizO baktığında güzel nir işaret var çok severim kendisini elle yapılıyor. Böyle yumruk şeklinde, parmak arada. Onu yapın bir daha bakmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?