Olay olali 2 sene mi oldu yani 2 senedir bunu mu takiyorsunuz gulun gecin bakarsa baksin asla kafama bile takmam niye bakiyor diye.Siz de takmayin.Ama 2 senedede olurmu artik kendini unutturmuyo
Takmiyorum hala devam etmesi vay be kovmakmis oyle diye dusunduduruyo.Olay olali 2 sene mi oldu yani 2 senedir bunu mu takiyorsunuz gulun gecin bakarsa baksin asla kafama bile takmam niye bakiyor diye.Siz de takmayin.
Etrafa deyil esyanin kauitli oldugu hal icerde esya aramasina baskaKadın sizi tanımayıp etrafına baktı diye eşinizin kovması çok anlamsız geldi bana. Önceden rahatsız olduğu başka hareketleri mi vardı kadının? Ben olsam bu meselede en çok buraya takılırdım.
Etrafa deyil esyanin kauitli oldugu hal icerde esya aramasina baska
Verdigi esyanin bende kaydi vardi ama ona inanmadi ve aramaya basladi bizim dukkanda karisik yazmisim kusura bakmayin.Konuyu kendi çabalarımla anlamıştım ama bu mesajınızı anlayamadım
Bize verdigi esyanin tek parca olduguna kayitli oldugu halde.Neye inanmadı? Ben anlamadım?
Haklisiniz oyuzden rahatsiz olmus olabilirim.eğer kötü niyetli olsaydı sizinle çalışırken zaten yapardı yağacağını. Muhtemelen sinir oldunuz ve her hareketi batıyor.
hiç aldırmayın derim.
Hahahahahah yaa bende ciddi ciddi okuyordum elimle de yapıyordum yumruk şekli falanO baktığında güzel bir işaret var çok severim kendisini elle yapılıyor. Böyle yumruk şeklinde, parmak arada. Onu yapın bir daha bakmaz.
Sürekli gelelim konuya demişsiniz ama gelemedik bir türlü konuya.
Hahahahahah yaa bende ciddi ciddi okuyordum elimle de yapıyordum yumruk şekli falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?