kovuldum mu nedir anlamadım :(

Sorununuz nedir bilmiyorum ama durum sizin lehinize değil.
Patronunuzun nezdinde iş arkadaşınız haklı demek ki.

aslında tam olarak haklı değil öle olsa tamamen kovulmam lazımdı

daha önce bir sorun olduğunda ben çalıştırmak mı istemiyorsunuz diye açık açık sordum oda çıkarmka istesem çoktan çıkarırım başka şeylere yıldırmalara ihtiyaç duymam demişti ,, şimdi işte buna anlam vermedim

Şimdi olayı net anlatsaydın daha mantıklı yorumlar yapabilirdik.,

Çalışma arkadaşlarınla uyumlu olabileceksen çalış. Bana bu tür olaylarla zaman kaybettirme, artık bunaldım diyor senin davranışlarından. Gayet açık yazmış. Kendinize göre Sorun çıkartan biri olmayabilirsiniz ama patronunuzun gözünde tamda öyle bir imaj çizmizsiniz.

Va
patron erkek öle bir durum yok aramızda nereden çıktı anlamadım yani neye takıldın
benim anlamadığım nasıl bir uyarı bu yani gelmemi emek istiyor anlamadım ki
Vallahi erkek oldugu belli ben yine kibar bir dille yazdim siz nasil algilamak isterseniz :) gecen aylarda arkadasim patronuyla evlendide baya diyalog ezberimde demek dilleri boyle bu insanlarin hatta kavga sirasinda arabadan indirip ise falan gelme sana gerek yok dedigini hatirliyorum :)

Gerçekten zehir zemberek nedir, neye denire örnek olarak bu mail kullanılabilir. Konu ne, ne yaptınız ya da size ne yaptılar da bu noktaya gelindi bilmiyorum ama bence yarın işe gidin. Ufak ufak da başka işler bakmaya başlayın. Kovulma ihtimali yüzünden değil, kendi huzurunuz için.

Patronun diyor ki seni koymuyorum yıllardır beraber çalıştık bunun bir hatırı var ama bu yaptıklarına da tahammül edemiyorum,yeter artik kendine gel veya gelme...Ben böyle yorumladım.

offf doğru haklısınız

kovulmamışsın. ama daha akıllı davrananmaz isen kovulacaksın. akıllanma sürende 6 ay.

Olayı net anlatsanız aslında, daha faydalı yorumlar alırsınız.

Patronun diyor ki seni koymuyorum yıllardır beraber çalıştık bunun bir hatırı var ama bu yaptıklarına da tahammül edemiyorum,yeter artik kendine gel veya gelme...Ben böyle yorumladım.

ben yarın gideyim mi yada ne yapayım yani gelme demenin başka hali bu sanırım yüzsüz gibi çalışmak da istemem ki

yok şöyle sorun yaşadığım kişi eşit durumda olduğum kişi çalışma arkadaşım yani
bu sorun üzerine patrona mail yazdım patronda bunu yazdı

Bence insafli patronunuz var sonucta siz orada calisiyorsunuz adam hem size maas verip imkan saglayip hemde kapris veya diger kisilerle anlasamama durumunuzu cekmek zorunda degil patron ust kismisi nedene degil sonuca bakar hepsi
ki yazdiginda bir nokta var herkes o kismi bos geciyor islerimi aksatiyorsun kaybim oluyor demis acik acik gitte diyemiyor vicdanen kolay olmaz kimsenin ekmegini kesmek patronda olsa ama kendinde gitsen sukur secdesine varacak gibi

Siz beni yanlis anlamayin yerinizde olsam guclu bir sabaha uyanirdim cunku is bulmaj cok zor ve benim bir isim var :) sabah git
... Bence hic bozmayin kendinizi guclu bir sekilde isinizi istediginizi belli edip gidin sanirim bu yeterli cevap olur

Size (öncenizi bilmiyorum tabi fakat) sert ve ciddi bir şekilde itaatkar olmanızı teklif etmiş. Yani sizi bastıracak güçlükte bir mesaj bu. Ağır üstelik, kovulmamışsınız ama kapıyı göstermişler. Size ihtiyaçları olmadığını kalırsan da eyvallahları olduğunu dile getirmişler..

Olayı net anlatsanız aslında, daha faydalı yorumlar alırsınız.

yani size şunu söyliyim heer iş yerinde olan ofis dedikoduları ayak kaydırma planları işe müdahale etme vs bunlardan sorun yaşandı karşılıklı saçma sapan af edersiniz pislik yarışı elimden geldiğince uzak duruyorum ama çekiliyorum bir taraftan

offf doğru haklısınız
eger calışma ark sorun yaşıyorsan bunu patron ile degil. tartıştıgın kişi ile cözeceksin. dinleyeceksin. haklı tarafı varsa kabul edeceksin. haksız ise sen fikrini nedenleri ile anlatıp dogrulugunu ispat edeceksin.
patronu karıştırmayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…