- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
e patrona ne bundan çalışma arkadaşların ile senin aranda. oturup halledin.yani size şunu söyliyim heer iş yerinde olan ofis dedikoduları ayak kaydırma planları işe müdahale etme vs bunlardan sorun yaşandı karşılıklı saçma sapan af edersiniz pislik yarışı elimden geldiğince uzak duruyorum ama çekiliyorum bir taraftan
Va
Vallahi erkek oldugu belli ben yine kibar bir dille yazdim siz nasil algilamak isterseniz :) gecen aylarda arkadasim patronuyla evlendide baya diyalog ezberimde demek dilleri boyle bu insanlarin hatta kavga sirasinda arabadan indirip ise falan gelme sana gerek yok dedigini hatirliyorum :)
Size (öncenizi bilmiyorum tabi fakat) sert ve ciddi bir şekilde itaatkar olmanızı teklif etmiş. Yani sizi bastıracak güçlükte bir mesaj bu. Ağır üstelik, kovulmamışsınız ama kapıyı göstermişler. Size ihtiyaçları olmadığını kalırsan da eyvallahları olduğunu dile getirmişler..
Gidin ama kendinizi yaptığınız davranıştan arindirarak gidin,yoksa çok daha ağır bir tabloyla karşılaşırsınız resmen patronunuz sinırdayım mesajı vermis
Patronun diyor ki seni koymuyorum yıllardır beraber çalıştık bunun bir hatırı var ama bu yaptıklarına da tahammül edemiyorum,yeter artik kendine gel veya gelme...Ben böyle yorumladım.
yani size şunu söyliyim heer iş yerinde olan ofis dedikoduları ayak kaydırma planları işe müdahale etme vs bunlardan sorun yaşandı karşılıklı saçma sapan af edersiniz pislik yarışı elimden geldiğince uzak duruyorum ama çekiliyorum bir taraftan
Siz beni yanlis anlamayin yerinizde olsam guclu bir sabaha uyanirdim cunku is bulmaj cok zor ve benim bir isim var :) sabah git
... Bence hic bozmayin kendinizi guclu bir sekilde isinizi istediginizi belli edip gidin sanirim bu yeterli cevap olur
Yükselmek için birbirinin kafasına basan tipler... Tamam daha anlaşılır oldu.
İş vereninizin dediği çok net aslında "Ofis içinde ufak hesaplar yapacağına, işime tam fayda sağla, beni şahsi meselelerinle uğraştırma."
Eğer bu işi istiyorsanız, kendinizi göstermeniz için son bir şansınız var. Bu süreçte iş arkadaşlarınızla kim daha önde yarışı yapmak yerine, işinize tam konsantrasyon göstermenizi, dile düşecek bir açık vermemenizi ve iş arkadaşlarınızla mesafenizi korumanızı öneririm.
e patrona ne bundan çalışma arkadaşların ile senin aranda. oturup halledin.
sen daha yazılan mesajı anlamamışsın ki.. hala gideyim mi gitmeyeyim mi yazıyorsun.ben yarın gideyim mi yada ne yapayım yani gelme demenin başka hali bu sanırım yüzsüz gibi çalışmak da istemem ki
Kovulmamissiniz ama hersey benim istedigim gibi olacak deniliyor. Itaat etmeniz isteniyor.merhaba arkadaşlar
5 yıla yakın çalıştığım yer var
özetle son zamanlarda hep sorun yaşıyorum iş yerinde
en son yine bir durum yaşandı bende karşımdaki kişi de eşit durumdayız aslında o yüzden detayına giremiycem uzun benim için önemli olan şu anki durum kovuldum mu ne demek isteniyor anlamadım lütfen bana yol gösterin ben kendimi ifade edip özür maili yazdım karşılığında aşağıdaki mail oldu sizce ne yapmalıyım ?
moralim çok bozuldu
Bana bu maili yazman bile sana söylediklerimi hala anlamamış olduğunu gösteriyor.
Tekrar yazayım sana.
Ama bu gerçekten SON,
cevap yazma,,yanlış anladınız özür dilerim falan da istemiyorum sabah işine söylediğim şekilde gel veya gelme nasıl istersen,,ama benide kendini de yorma artık.
İşleri büyütmek için birileri dahil olacak
Ancak uygulamada yanlışlıklar hatalar veya yanlış insanlarda olabilir.
Bunun kararını ben vereceğim sen benim kararlarıma uymak zorundasın,benim planlarımı senin bu davranışların bozuyor ve zaman kaybettiriyor.kÜÇÜK RESİME DEĞİL BÜYÜK RESİME BAKMAYI ÖĞREN.Ben küçük detayları önemsemiyorum.
Hala bunu anlamak istemiyorsan veya bu şekilde çalışıp bana ve şirkete faydalı olmayacaksan,sadece ofiste sekreterlik yap,bana çay getir, telefona kapıya bak,proje ve işleyişe karışma,Sorumluluk alma.
Yada sana söylediğim gibi 6 ay sana maaşını ödeyeyim,kendine yeni bir yol çiz
sen daha yazılan mesajı anlamamışsın ki.. hala gideyim mi gitmeyeyim mi yazıyorsun.
kovulmamışsın. akıllı ol. demiş. işine gücüne bak. eger akıllı olmazsan işini yapmazsan kovulursuın demiş. ve 6 ay akılla süresi vermiş sana.
eger işini de yapmak istemiyorsan ya cay getir götür - yani ofise bir hayrın olsun demiş.
bunu da yapmayacaksan istifa et git demiş.
baya yol sunmuş...
Sözleşmeniz 6 ay sonra mı bitiyor?
Muhtemelen patronunuz, tartıştığınız diğer kişiyle konuşmuş size bu kadar ağır sözler söylemesi sizi istafa etmenize itiyor gibi görüyorum. Tazminat vermemek için sizi yeterince soğutup, küçümsemiş. Sizin bunun altında kalmadan istifa edeceğinizi düşünmüş.bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim
21 yıllık çalışma hayatıma istinaden patron dilini sana Türkçe ye çevireyim : bütün sorunları senin çıkardığını düşünüyorum, burası benim kiminle çalışacağıma ben karar veririm, sen o kişilerle anlaşamayabilirsin ama bunlar benim işime yarıyor, siz dalaşabilirsiniz ama ben işime cebime girene bakarım senin anlaşamadıkların bana para kazandırıyor öyle ya da böyle. Onlar için seni gönderebilirim zira onların memnuniyeti benim için daha önemli. Değişeceğini düşünmüyorum ben altı ay çalışıp giderdim o arada iş bakardım , seni ortada bırakmadığına dua et.
Kendince sana yardımcı oluyor , çünkü seninle işi bitti gitmeni istiyor
Muhtemelen patronunuz, tartıştığınız diğer kişiyle konuşmuş size bu kadar ağır sözler söylemesi sizi istafa etmenize itiyor gibi görüyorum. Tazminat vermemek için sizi yeterince soğutup, küçümsemiş. Sizin bunun altında kalmadan istifa edeceğinizi düşünmüş.
Tam şartlarınızı bilemediğimden empati kuramıyorum
Eğer çalışmaya şartlılığınız yoksa boyun eğmeyin.
daha önce açık açık çalıştırmak mi istemiyorsunuz şeklinde açık açık sordum .. böyle şeylere ihtiyaç duymam yıldırma vs yapmam tazminata bakmam eğer istemez isem direk söylerim demişti.. buna istinaden bu maile anlam vermedim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?