kovuldum mu nedir anlamadım :(

Bu Ne küstah insan topluluğu yuvası öyle. Canım özür dileme suratsız ol işini yap geç kenara. Gerizekalılar çay getirmiş miş iyice krallığa çevirdiler ortalığı

Bu Ne küstah insan topluluğu yuvası öyle. Canım özür dileme suratsız ol işini yap geç kenara. Gerizekalılar çay getirmiş miş iyice krallığa çevirdiler ortalığı
e ama msj yazan patronmuş. patron oranın kralı.

+ Konu sahibine acik acik onlar benim isimi goruyor isim yuruyor sorun cikartma senin yuzunden maddi kaybim oluyor demis kaldiki bunu maille belirtmis herkesin icinde soyleyip digerlerine bak patron bizi tuttu hazzida vermemis o acidanda takdir ettim

G gergin17 yarın işe git. parton ben seni kovmuştum niye geldin derse eşyalarımı alıp sgk için yazı almaya geldim de. işsizlik parası için. eşlarrını topla. sgk işlemini yap tazminatı al cık.
ay ne kastın kendini beeeyaw :)

Anladigim kadariyla ona gore ufak tefek gereksiz ayrintilara siz cok takilmissiniz. Fayol'un 'Orgut cikari icin kisisel cikari feda etme' ilkesiyle hareket eden bir yoneticimiz.. ama bu ne bicim uslup boyle? Sanki arkadasina yaziyor.

Patronunuz ona ve iş yerine faydalı olmaktan ziyade sıkıntı verdiğinizi,"benim sözüm geçer" derken duracağın yeri bil demek istemiş size sanırım fazla sivrilmişsiniz bulunduğunuz ortamda ve patronunuz gitmenizi istiyor.Hakkınızda hayırlısı olsun dünyanın sonu değil ya..

Orasi öyle Tabi ama.. Çıkarsa direk tazminatı falan goze Alan biri Örnek lerini gordum 5 yilda da herkese vermiş bana mı vermek istemiyor da direk kovamiyor Netlik yok ben anlamadım

Anladigim kadariyla ona gore ufak tefek gereksiz ayrintilara siz cok takilmissiniz. Fayol'un 'Orgut cikari icin kisisel cikari feda etme' ilkesiyle hareket eden bir yoneticimiz.. ama bu ne bicim uslup boyle? Sanki arkadasina yaziyor.

Evet doğru

Koc olması lazım

Nedir bu patronla ask mi ozur dilerim boyle dusundugim icin ama mail oyle samimi uyarilar iceriyorki :) cok enteresan bir dille ikaz edilmis ikinizde kadinsaniz bilemiyorum sabah oldugu gibi devam et cunku tum telafiler sana birakilmis...
hee hemen patronla aşk hey Allah'ım ya.

iş arkadaşınla yaşadığın sorunu iş arkadaşınla çöz.. iş arkadaşınla sorun yaşayıp patrondan niye özür diliyorsun ki?
kovulmamışsın ama ayağını denk al demiş..

iş arkadaşınla yaşadığın sorunu iş arkadaşınla çöz.. iş arkadaşınla sorun yaşayıp patrondan niye özür diliyorsun ki?
kovulmamışsın ama ayağını denk al demiş..

Konu bı şekilde Patrona gitti is yerinde her şeye hakim olunamiyor bende kendi adıma özür diledim

Patronlarla ilgili bi yerde karikatür görmüştüm keşke paylasabilsem.is yero sahibi mulakata gelen kisiye diyor ki olaylari genis perspektiften görüp benim gibi değerlendirebilecek birini arıyorum demis bu konu icin o karikaturdeki patron cuk oturur

Patronunuz muhtemelen diger tarafada benzeri bir mail atmistir. Ya anlasirsimiz ya gidersiniz modunda. Ikinizide gozden cikarabilir. Yada ikinizidr gozden cikarabilecegini gostererek sizi cozume zorluyor olabilir. Bende olsam aynisini yapardim. Gecende bir konuda demistim patronlar bu tarz kavgalarda kimin hakli olduğuna bakmaz kim kavgayi baslatti umursamaz. Sadece kim kendisine daha faydali ve ise odakli ona bakar. Yuzde 1 milyon bile hakli olsaniz karsi taraf daha verimli bir calisansa gozden cikarilan siz olursunuz
Mailden anladigim kadari ile karsi taraf projelerde daha verimli o yuzden siz ya kovulmaktan beter olacaksiniz ve esit oldugunuzu sandiginiz is arkadasiniza hizmet edeceksiniz. Yada isi birakacaksiniz. Su haliyle bakarsak eger bence yeni is bakin. Bosuna burda kalmayin. Firma icin bir degeriniz yok.

Ama en basta da dedigim gibi bu mailin aynisi karsi tarafada gitmis olabilir. Anlattığınız sekilde bir suru soru isareti var. Ben sadece maile bakarak bir isveren gozu ile baktim olaya.

Yani is yeri sahibi size niye boyle bir kesaj atti acaba öz elestirinizi yaptiniz mi

Yani patronlarin genel mizaci bu ama gel gor ki onlar şirketten gittiklerinde veya olmadiklarinda Pek de işler öle olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…