Köy sevdalısı eşim

benkutlamiyorom

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2025
147
153
18
33
Selam arkadaşlar dün biraz gergindim kendi kendime şaşırdım bide sabah baktım ki regli olmuşum. Bu akşam yola çıkıcaktık hazırlık yapasım bile yok iki üç gün sancım olucak huzursuz olucam eşimin de birşey olmaz diyip anlayış göstereceğini sanmıyorum. Ne önerirsiniz? Ha buarada 4-5 sene sonra köye yerleşicez muhabbeti var ben ısrarla karşı çıkıyorum; ailem şimdiden birşey deme belki kendi kendine vazgeçer diyor ama eşim kararlı görünüyor. Köyü uzak değil ama bakkalı bile yok hastane desen çok uzak.. Ve sevemedim bitürlü..

4-5 sene sonranın kavgasını şimdiden etme alttan alta ;" Çok şükür hastane yakın, ay iyi ki okul güzel, eğitim kaliteli, çocuklar sıkılınca elimizin altında hrr şey var ... " Gibi üstü kapalı mesajlar ver bahsi açılırsa da güzel dille nedenleriyle birlikte istemediğini belirt sadece sevmiyorum dersen inadı artacaktır.

Diğer konu ise yol kararı verilmiş artık durumdan keyif almaya odaklan.

eşimin köyü kandıra tarafında yani 1 buçuk saatlik mesafe
Kocaeli Kandıra tarafındaki bir köy nasıl herşeye uzak olabiliyor ki ?

İlk konuştuğumuz zamanlarda söylemişti açıkça konuştu ben de belki hemen evlenmeyiz veya unutulur diye aptallık yapıp olur demiştim ama köyünü görmemiştim doğası güzel ama yaşanacak yerler değil. Şimdi de kabul etmiştin diye başıma kakıyor

Haklısınız ben de empoze etmeye çalıştım eşim 47 yaşında 50 yaşından sonra sakin bi hayata geçmek istiyor sanırım ben 33 yaşındayım geçen ay bebeğimizi kaybettik hastane yakın her imkan var oralarda olsam neyapardım yol insanı mahvediyor annem de diyor ki hele bi çocuğunuz olsun oralarda yaşamak istemez ayy kafam karıştı vallahi

Köy olabilir de kuş uçmaz kervan geçmez de değildir. Bakkalı nasıl yok mesela ? Yanlış anlamayın, bakkal olmaması çok tuhaf geldi de.
Ormanın içinde bi ev yapmışlar işte öyle düşünün, istersen merkezinde yaşarız diyor köye gider gelirim traktör işi yaparım diyor. Ama yine çok zor istediğim zaman annem gidip gelemicek falan off

senin iraden agzin var kocana anlat.anlamiyorsa biz napalim baştan sen secmissin bacim.sanki seni tutsak etmisler caren yokmus gibi davraniyosun once bu tavri birak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…