- 21 Mart 2025
- 227
- 236
- 18
- 33
- Konu Sahibi benkutlamiyorom
-
Babamı da kafaya almaya çalışıyor ailemdeki herkesi oraya ikna etmeye çalışıyor zannediyor ki ben daha kolay ikna olurumYani gidip gelme konusunda idare edin diyeceğim. Ama yerleşme konusuna tek başına karar veremez ki.. tek git diyin
Her yerini bilmiyorum ama benim gittiğim yer dağların olduğu karanlık havasının çok kötü olduğu bir bölge idi , bir işim vardı mecburen gitmiştim küçük bir çarşı vardı profili ürküttü bilmiyorum sevmemiştimYok artık yani, Kandıra turistik bir yer. Diğer köylerden nasıl daha sıkıcı olabilir?
Yani o yaşta insanla evlenirken bunlari biraz düşünmek lazım. 50 yaşında adam köy diye tutturabilir, gayet normal.Haklısınız ben de empoze etmeye çalıştım eşim 47 yaşında 50 yaşından sonra sakin bi hayata geçmek istiyor sanırım ben 33 yaşındayım geçen ay bebeğimizi kaybettik hastane yakın her imkan var oralarda olsam neyapardım yol insanı mahvediyor annem de diyor ki hele bi çocuğunuz olsun oralarda yaşamak istemez ayy kafam karıştı vallahi
Siz muhtemelen ücra bir köşesine gittiniz ama mükemmel ormanları ve sahilleri var.Her yerini bilmiyorum ama benim gittiğim yer dağların olduğu karanlık havasının çok kötü olduğu bir bölge idi , bir işim vardı mecburen gitmiştim küçük bir çarşı vardı profili ürküttü bilmiyorum sevmemiştim
Kadın kadına destek çıkar bi yol gösterir diye yazıyoz işte burda bin tane konuya yorum yazdım hiçbirinde de biz napalım demedim , biraz daha ılımlı olabilirsiniz meselasenin iraden agzin var kocana anlat.anlamiyorsa biz napalim baştan sen secmissin bacim.sanki seni tutsak etmisler caren yokmus gibi davraniyosun once bu tavri birak
Babam da 60 yaşında ama İstanbul'a alışmış kendi memleketine bile gitmiyor hele benim başıma gelene bakınYani o yaşta insanla evlenirken bunlari biraz düşünmek lazım. 50 yaşında adam köy diye tutturabilir, gayet normal.
ben napayim arabanin önune mi atlayim kocan goturmesin diye canim.sen diyosun hastayim ama umursamaz diye.burdan ben ne yapabilirim koye girisleri yasaklatamam yani kaymakam felan degilim.ha bir yol var tavsiye vereyim esin gitsin sen gitme.Kadın kadına destek çıkar bi yok gösterir diye yazıyoz işte burda bin tane konuya yorum yazdım hiçbirinde de biz napalım demedim , biraz daha ılımlı olabilirsiniz mesela
Tm sağolben napayim arabanin önune mi atlayim kocan goturmesin diye canim.sen diyosun hastayim ama umursamaz diye.burdan ben ne yapabilirim koye girisleri yasaklatamam yani kaymakam felan degilim.ha bir yol var tavsiye vereyim esin gitsin sen gitme.
Köye yerlesmek wn büyük hataniz olur ben olsam o zaman bosa beni git köyünden kiz al derim bir zamanlar kayınbabam da beni zorladı karnim burnumda hamileyken al oglun seninle yasasin diyip rest çekmiştimSelam arkadaşlar dün biraz gergindim kendi kendime şaşırdım bide sabah baktım ki regli olmuşum. Bu akşam yola çıkıcaktık hazırlık yapasım bile yok iki üç gün sancım olucak huzursuz olucam eşimin de birşey olmaz diyip anlayış göstereceğini sanmıyorum. Ne önerirsiniz? Ha buarada 4-5 sene sonra köye yerleşicez muhabbeti var ben ısrarla karşı çıkıyorum; ailem şimdiden birşey deme belki kendi kendine vazgeçer diyor ama eşim kararlı görünüyor. Köyü uzak değil ama bakkalı bile yok hastane desen çok uzak.. Ve sevemedim bitürlü..
Burası Kandıra merkeze sadece 10 km falan, tam net hatırlamıyorum ama belki de daha azdırKonum atsanıza merak ettim ne kadar dağ başı bir yer
En iyisini yapnışsınız. O da beni ısındırmaya sevdirmeye çalışıyor bakıyor olmuyo planladığını söylüyor ya belki de olmuyacak boşuna beni sıkıntuya sokuyor zaten ikinci evliliğimiz daha çok değer vermeliyiz bu yuva için haksızmıyımKöye yerlesmek wn büyük hataniz olur ben olsam o zaman bosa beni git köyünden kiz al derim bir zamanlar kayınbabam da beni zorladı karnim burnumda hamileyken al oglun seninle yasasin diyip rest çekmiştim
Haksiz degilsiniz öyleyse benimle neden evlendin ki gidip köyünde yasasaydin diye rest çekebilirsinizEn iyisini yapnışsınız. O da beni ısındırmaya sevdirmeye çalışıyor bakıyor olmuyo planladığını söylüyor ya belki de olmuyacak boşuna beni sıkıntuya sokuyor zaten ikinci evliliğimiz daha çok değer vermeliyiz bu yuva için haksızmıyım
Basmislar filtreyi bana cok ahim sahim gelmedi ama denize yurume mesafesinde olsaydi iyiydi koy eviBurası Kandıra merkeze sadece 10 km falan, tam net hatırlamıyorum ama belki de daha azdır
Ayy ohh be nasıl rahatladım Allah sizden razı olsunAranızdaki yaş farkının da etkisi var bunda, inanın 4-5 sene sonra sizde farklı hissedebilirsiniz :) hem bahsettiğiniz yer de gelişir bu süreçte.
Bakkal market olmazsa siz açarsınız belki :) ama anneniz çocuk olursa vaz geçer derken haklı, yani çocuk düşünüyorsanız.
Şimdiden gerilmeyin bence de, zamanı gelince konuşuruz şartlara bakarız deyin.
Filtresiz de çok iyi, ben Kocaeli'liyim, avucumun içi gibi bilirim buraları. Yani köy falan, en fazla yarım saatte sahildesin. Sadece sezonda aşırı kalabalık, o yönünü sevmiyorum.Basmislar filtreyi bana cok ahim sahim gelmedi ama denize yurume mesafesinde olsaydi iyiydi koy evi
Adam zaten söylemiş evlenmeden önce, konu sahibi de unutur belki demiş içinden, hayır ben gitmem dememiş.Haksiz degilsiniz öyleyse benimle neden evlendin ki gidip köyünde yasasaydin diye rest çekebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?