- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Valla her söylenene inanmıyoruz doğal olarak. Kanun, yönetmelik vs gösterin inanalım.
Yesil vadiNasıl bir araziymiş bu ne güzel tepede yeşillikler içinde kimsenin olmadığı.. Lordlar zümresinden filan mısınız arkadaşım.Eminim zamanında dedenizin dedesi araziyi çevirip bura benim demişti.Öyle dağın tepesinde yeşillikler içinde arazi sahibi olmuşsunuz.
Eşim berber bazı müşteriler parayı pahalı bulunca ne yapiyonki sanki bende evde yaparım olayına dönmüş işleten söyleyen sizsiniz inanmayan lar işletme sahibi değil yerli turist anladığım kadarıyla degisik, heryerin kuralları vardır kimisi uyar kimisi uymaz.Neyse inanmayacaksiniz saglik olsun
E istemiyormuşsunuz, gelenleri de geri çeviriyormuşsunuz. Yan komşunuz alabiliyormuş. Sizin karakol size farklı onlara farklı uygulama mı yapıyor?Ya ben bize karakoldan söylenen dedim. Almayin diyorlar almiyoruz. Ben istemezmiyim otelim dolsun taşsın para kazanayim. Bak ocak ayından berı boş kapalı.
Valla her söylenene inanmıyoruz doğal olarak. Kanun, yönetmelik vs gösterin inanalım.
Valla eşimin berbere verdiği paraya acıyıp memnun da kalmayınca evde ben traş etmeye başladım. 4-5 senedir evde traş ediyorum eşimi, yapılıyor yani.Eşim berber bazı müşteriler parayı pahalı bulunca ne yapiyonki sanki bende evde yaparım olayına dönmüş işleten söyleyen sizsiniz inanmayan lar işletme sahibi değil yerli turist anladığım kadarıyla degisik, heryerin kuralları vardır kimisi uyar kimisi uymaz.
Bir de yan pansiyon alabiliyor ama bu arkadaş alınca fuhuş oluyor onu atlamışsın.kafalar çorba oldu. Evli olanları alıyorlar ama bekarları almıyorlar. Ama bu kural için Türk olması lazım. Turistlerde sıkıntı yok evli bekar farketmez. Çünkü Turist sevişirse sex Türk sevişirse fuhuş olur Müge aplaaaa
Eşim berber bazı müşteriler parayı pahalı bulunca ne yapiyonki sanki bende evde yaparım olayına dönmüş işleten söyleyen sizsiniz inanmayan lar işletme sahibi değil yerli turist anladığım kadarıyla degisik, heryerin kuralları vardır kimisi uyar kimisi uymaz.
4.sayfada arazi bizim değil demiş7.sayfada
Bir de yan pansiyon alabiliyor ama bu arkadaş alınca fuhuş oluyor onu atlamışsın.
Polis ne derse o bizim burdada var o tarz yerler ama encok eşyalı günlük evler var onlarda bile kiraya verdiğin kişilerin TC sini yada kimlik fotoğrafını atıyorsun polise evli bekar olayını bilmiyorum oralarinBenim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
Benim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
Allasen neresi o küçük yer? Turist geliyor, sarhoş adam geliyor ama oranın insanı ayıplıyor diyor polis.Benim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
bence çok kurcalamayın konu şeye sardı4.sayfada arazi bizim değil demiş
E istemiyormuşsunuz, gelenleri de geri çeviriyormuşsunuz. Yan komşunuz alabiliyormuş. Sizin karakol size farklı onlara farklı uygulama mı yapıyor?
Doğru senelerce siz gidiyorsunuz kuaför okullarına okadar hijyen eğitimlerini siz aldınız anca koçanı tras edersinValla eşimin berbere verdiği paraya acıyıp memnun da kalmayınca evde ben traş etmeye başladım. 4-5 senedir evde traş ediyorum eşimi, yapılıyor yani.
Bir şeyi bilmek için o alanda çalışıyor olmak gerekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?