Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bak canim bizde eskiden kendini bilenini alıyorduk .kim para kazanmak istemez. Ama turistler evli degilsede girdikleri ortamda taskinlık yapmazlar kimseyi rahatsiz etmezler ama bizim ülkemizin bazi kesimi herseyi doruk noktasinda yasiyor malesef. Otelde kalan çocuklu ailelerde var. Yoksa odasinda kim neyaparsa yapsin. Ben aldigim paraya bakarim.

Turistler bizi ilgilendirmiyor kendi insanımızın namusunu korumalıyız diyorlar herhalde.

Ne namusu ya iyice saçmalıyorsunuz. Siz kendiniz tercih etmiyorsunuz bekar müşteri almayı. İnsiyatifle de alakası yok. Hukukta her şey açık ve nettir. Mesela birini öldürme suçtur ve yaptırımı vardır. Kanunda açık ve nettir. Bitini öldürrüp öldürmemk senin insiyatifinde mi? Değil. Kanunda açık ve net yazanlar kimsenin insiyatifinde değildir.

Turizmci olduğunuzdan emin misiniz? Ben turizmci değilim ama taşkınlık yapan onlarca turist gördüm şimdiye dek. Konunun başında kardeşiniz turizmciydi sanki.

Sakin ol champ, ironi yaptım. İronilerim bugün algılanmıyor nedense.

yoo turistlerinde çok sorun çıkardığını gördüğümüz yerler oldu.

Yok öyle bir hakları varmış küçük işletmelerin. Ama sormazsa ceza alır, fuhuşa girer falan saçmalık. Gören de aynı ülkede yaşamıyoruz sanacak.

Canim bu fuhus olayi benim dusuncem dedimmi. Biz bunu 2 yil once yasadik esim agir yaralandi gözümün önünde . Gece odada icmisler adam kadini dövüyordu esim kapiyi kırdı kadini elinden zor aldik adam kacarken esimin kafasina insaat demiri vurdu mahkemelik olduk. Adamin karisi bizi mahkemeye verdi. Evet ülkemizde kanunlar var ama malesef savcilarin bile insiyatifi var. Memleketede rezil olduk.

Turizmci olduğunuzdan emin misiniz? Ben turizmci değilim ama taşkınlık yapan onlarca turist gördüm şimdiye dek. Konunun başında kardeşiniz turizmciydi sanki.

Kardesim turizm isletmeci esimle biz otelciyiz.

Bence saçmalama aşamasına geçtiniz iyice. Yazdıklarınız ortada. Sizin yaşadıklarınız konumuz değil şu an. Siz fuhuş kapsamına girer dediniz, kanun maddesi istedim gönderemediniz, ben bulup gönderdim kanunu size insiyatif diye çevirmeye başladınız.
Şöyle noktayı koyayım, ülkemizde evlilik cüzdanı sormak zorunluluk değil. Bazı kendini bilmez küçük işletmeler insiyatif kullanarak soruyorlar.

Herkesin kendi arazisiyse yapabilceğiniz bir şey yok tapu sınırlarınızı çekin birbirinizin alanına müdahale etmeyin tek yapılacak bu bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…