7.sayfadaTapu yok diyor yayla gibi biryer
Yok öyle bir hakları varmış küçük işletmelerin. Ama sormazsa ceza alır, fuhuşa girer falan saçmalık. Gören de aynı ülkede yaşamıyoruz sanacak.Ne insiyatifi yahu kanunda inisiyatif mi olurUmutumut82 saçmalmışsınız iyice.
turistler evli değilse? Hadi sevgili olayını geçtim memleket normal kız/erkek arkadaşlarıyla tatile giden insanlarla dolu. Hiç duymadım sizi konaklayamayız çünkü aile değilsiniz diyen bi yer. Nerede işletmecilik yapıyorsanz söyleyinde aramayalım bile hiç
Turistler bizi ilgilendirmiyor kendi insanımızın namusunu korumalıyız diyorlar herhalde.
Turizmci olduğunuzdan emin misiniz? Ben turizmci değilim ama taşkınlık yapan onlarca turist gördüm şimdiye dek. Konunun başında kardeşiniz turizmciydi sanki.Bak canim bizde eskiden kendini bilenini alıyorduk .kim para kazanmak istemez. Ama turistler evli degilsede girdikleri ortamda taskinlık yapmazlar kimseyi rahatsiz etmezler ama bizim ülkemizin bazi kesimi herseyi doruk noktasinda yasiyor malesef. Otelde kalan çocuklu ailelerde var. Yoksa odasinda kim neyaparsa yapsin. Ben aldigim paraya bakarim.
Sakin ol champ, ironi yaptım. İronilerim bugün algılanmıyor nedense.Ne namusu ya iyice saçmalıyorsunuz. Siz kendiniz tercih etmiyorsunuz bekar müşteri almayı. İnsiyatifle de alakası yok. Hukukta her şey açık ve nettir. Mesela birini öldürme suçtur ve yaptırımı vardır. Kanunda açık ve nettir. Bitini öldürrüp öldürmemk senin insiyatifinde mi? Değil. Kanunda açık ve net yazanlar kimsenin insiyatifinde değildir.
Bak canim bizde eskiden kendini bilenini alıyorduk .kim para kazanmak istemez. Ama turistler evli degilsede girdikleri ortamda taskinlık yapmazlar kimseyi rahatsiz etmezler ama bizim ülkemizin bazi kesimi herseyi doruk noktasinda yasiyor malesef. Otelde kalan çocuklu ailelerde var. Yoksa odasinda kim neyaparsa yapsin. Ben aldigim paraya bakarim.
Sakin ol champ, ironi yaptım. İronilerim bugün algılanmıyor nedense.
Yok öyle bir hakları varmış küçük işletmelerin. Ama sormazsa ceza alır, fuhuşa girer falan saçmalık. Gören de aynı ülkede yaşamıyoruz sanacak.
Turizmci olduğunuzdan emin misiniz? Ben turizmci değilim ama taşkınlık yapan onlarca turist gördüm şimdiye dek. Konunun başında kardeşiniz turizmciydi sanki.
Canim bu fuhus olayi benim dusuncem dedimmi. Biz bunu 2 yil once yasadik esim agir yaralandi gözümün önünde . Gece odada icmisler adam kadini dövüyordu esim kapiyi kırdı kadini elinden zor aldik adam kacarken esimin kafasina insaat demiri vurdu mahkemelik olduk. Adamin karisi bizi mahkemeye verdi. Evet ülkemizde kanunlar var ama malesef savcilarin bile insiyatifi var. Memleketede rezil olduk.
İnsiyatif deyin hak verelim ama 3 kez evli olmayan müşteri alınca fuhuşa yardım ve yataklık kapsamına giriyor dediniz.
Neyse inanmayacaksiniz saglik olsun
Valla her söylenene inanmıyoruz doğal olarak. Kanun, yönetmelik vs gösterin inanalım.Neyse inanmayacaksiniz saglik olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?