- 11 Aralık 2018
- 42.558
- 264.443
- 598
E zaten anca kocamı traş ederim başkasını niye edeyim?Doğru senelerce siz gidiyorsunuz kuaför okullarına okadar hijyen eğitimlerini siz aldınız anca koçanı tras edersin
turizm sektörü sorunları tartışılıyor sizlik bişey yok ki. kız ben olsam kuzenimin pansiyonu var diye millete anlatırdım coştururdum orayı. köy de nasiplensin diye vallahi saftiriğim.Konu içinde başka konu açılmış resmen. Konu kapatılabilir mi? @Mune
İyi de kanunda yasak olmayan bir şey için niye o kadar atraksiyona giriyorlar? Aynı odaya yazabilirler.Alan arkadaslarimiz musteri listesine yazmiyorlar yada farkli odalarda yatiyor gosteriyorlar. Diger verdigim ornegi okuduysan 50 yasinda herif 2 kizla geldi dedim oylesini almak zaten istemem cünkü meslek olarak yapiyorlar. Ben almam başkasi alir beni ilgilendirmez. Ama kendini bilen olur alinir
Et teyzecim etme diyen mi var koca senin kafasının hayrını görE zaten anca kocamı traş ederim başkasını niye edeyim?
hukukta yeri yok yani biz onu anlatmaya çalışıyoruz.Toplumsal laftalama işte.
İyi de kanunda yasak olmayan bir şey için niye o kadar atraksiyona giriyorlar? Aynı odaya yazabilirler.
Bizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigiminE zaten anca kocamı traş ederim başkasını niye edeyim?
neresi ?Diyorumya kimse evli olnayani aliyor diye etiketlenmek istemiyor. burasi istanbul ankara antalya izmir degilki.
İşte neresi onu çok merak ettim valla. Turist varsa turizm bölgesidir, turizm bölgelerinde halk alışkındır böyle şeylere.Diyorumya kimse evli olnayani aliyor diye etiketlenmek istemiyor. burasi istanbul ankara antalya izmir degilki.
Kötü niyetli insanlar hep varoldular , ve varolacaklar .. ne acı ..Yanliz bu cok cirkin.siz hic otele gitmedinizmi. Lütfen akıl verirken mantık cercevesinde ve vicdanlı öneriler verelim. Adamin belki başka bir gelir kapisi yok. Günah.
köy evinden fuhuşa oradan traşa .. kk da her gün değişik bir serüvenBizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigimin
Bir de berberlik eklendi ahahahahBütün sayfaları okudum konu çorbalanmış kafam karıştı. Pansiyondan ne ara kimlik, cüzdan sormaya döndü konu ya. Seviyorum bu siteyi hahahh.
Valla benim zoruma gitmedi de sizin baya zorunuza gitti herhalde. Kendi saçımı da kesebiliyorum ben. Valla kuaföre gittiğim yılda bir falandır, becerikli kadınım. Röfle bile atabiliyorumBizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigimin
Örnek verdim arkadaş ben berberden iyi ederim diye atladı olsun iş bulamazsa beni bulsun beraber dükkan açarız onunla iş veririm onaköy evinden fuhuşa oradan traşa .. kk da her gün değişik bir serüven
bana da yaparsan inanabilirimValla benim zoruma gitmedi de sizin baya zorunuza gitti herhalde. Kendi saçımı da kesebiliyorum ben. Valla kuaföre gittiğim yılda bir falandır, becerikli kadınım. Röfle bile atabiliyorum
Bakin sizin deneyiminiz , bulundugunuz yer bu sekilde olabilirBenim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
Ne diyim açalım dükkan çalış yanimdaValla benim zoruma gitmedi de sizin baya zorunuza gitti herhalde. Kendi saçımı da kesebiliyorum ben. Valla kuaföre gittiğim yılda bir falandır, becerikli kadınım. Röfle bile atabiliyorum
komşular uymuyor dedin ya demek zorunlu değil valla sen de ne dediğini bilmiyosun heToplumsal laftalamada olsa bu ise devam edebilmek icin uymak zorundayız malesef. Esimle bizde universite mezunuyuz yani bizde herseyin farkindayiz. Ama uymak zorundasin.
Yaparım kız aşkolsun. Boyaları kap gel.bana da yaparsan inanabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?