Köyde yaptığımız evin yanındaki pansiyon

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de kanunda yasak olmayan bir şey için niye o kadar atraksiyona giriyorlar? Aynı odaya yazabilirler.

hukukta yeri yok yani biz onu anlatmaya çalışıyoruz.Toplumsal laftalama işte.

Toplumsal laftalamada olsa bu ise devam edebilmek icin uymak zorundayız malesef. Esimle bizde universite mezunuyuz yani bizde herseyin farkindayiz. Ama uymak zorundasin.

İyi de kanunda yasak olmayan bir şey için niye o kadar atraksiyona giriyorlar? Aynı odaya yazabilirler.

Diyorumya kimse evli olnayani aliyor diye etiketlenmek istemiyor. burasi istanbul ankara antalya izmir degilki.

E zaten anca kocamı traş ederim başkasını niye edeyim?
Bizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigimin

Bizde parası olanı tras ederiz bakım yapar göndeririz kocan da seni tras edebiliyor mu onada sen öğret kuaför masrafından yirtarsiniz neresi zoruna gitti dedigimin
Valla benim zoruma gitmedi de sizin baya zorunuza gitti herhalde. Kendi saçımı da kesebiliyorum ben. Valla kuaföre gittiğim yılda bir falandır, becerikli kadınım. Röfle bile atabiliyorum

Benim otellerim butik otel kücuk yer. Alsan evli olmayanlari aliyor diye etiketliyorlar problem cikip karakola gitsen karakoldaki memurda buranin insani ayipliyor niye aldin diyor.
Bakin sizin deneyiminiz , bulundugunuz yer bu sekilde olabilir
Ancak siz daha ilk yorumunuzda kanun boyle dediniz
Arkadaslar da boyle bir kanun yok dedi
Bunu anlamak neden zor ki ?
Boyle bir kanun yok , sizin bulundugunuz yer tutucu bir yerdir evli olmayanlari almiyordur bu farkli bir sey
Benim de otelim var , otelime evcil hayvan kabul etmiyorum, ben sorana kanun var evcil hayvan alamayiz mi diyeyim?
Olur mu oyle sacma sey? Kanun ayridir , isletmenin uyguladigi prensip ayridir

Valla benim zoruma gitmedi de sizin baya zorunuza gitti herhalde. Kendi saçımı da kesebiliyorum ben. Valla kuaföre gittiğim yılda bir falandır, becerikli kadınım. Röfle bile atabiliyorum
Ne diyim açalım dükkan çalış yanimda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…