- 11 Aralık 2018
- 42.558
- 264.442
- 598
Kendi rahatları ve keyifleri dışında hiç bir şey önemli değil. Nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorlar hiç anlamıyorum. Adamın çoluğu çocuğu aç kalsa mutlu olacak.Yanliz bu cok cirkin.siz hic otele gitmedinizmi. Lütfen akıl verirken mantık cercevesinde ve vicdanlı öneriler verelim. Adamin belki başka bir gelir kapisi yok. Günah.
Kendi rahatları ve keyifleri dışında hiç bir şey önemli değil. Nasıl bu kadar kötü düşünebiliyorlar hiç anlamıyorum. Adamın çoluğu çocuğu aç kalsa mutlu olacak.
Sen biliyordun orda park olduğunu diye bir cevap gelir şimdi. Sanki sonradan yapılsa müdahale edebilecekmişiz gibi.Bizim evin önü bir kısmı çocuk parkı bir kısmı spor aletlerinin olduğu park alanı. Şimdi ben desem ki bir sürü çocuk parka geliyor oynuyor şen şakrak sussunlar, insanlar geliyor spor yapıyorlar yapmasınlar gençler geliyor basketbol oynuyor oynamasınlar. Böyle bişey bu, bencillik yahu. Burada oturmasam camii yanında oturabilirdim lise yanında cafe yanında ne bileyim inşaat yanında vs vs. cami yıkılsın parklar sökülsün dükkanlar kapansın lise kapansın. niye ben öyle istiyorum.
Keşke pansiyon yapsaydınızBizim memlekette deniz kenarinda yerimiz vardi. Babamin bir akrabasi ekip biciyordu. yan tarafta kendilerinin hembizim araziyi hem kendilerinkini rahat rahat kullaniyorlardi.
Bu arada dünya kadar yerleri var. Annem babamda eksin nasilsa simdi ev yapma durumumuz yok diyordu. Seviniyorlardi bizimkiler sonuçta akrabayiz. Neyse yillar sonra bizde ev yapalum dedik. Annem babam emekli oldu. Ahhhh anammm yeri benimsemisler birtavir bur surat. Simdi bizim evin önünden geçerken düsman gibi bakiyorlar. Rahatlari bozuldu .
o da tüm köyün kendisine ait olmadığını biliyordu herhaldeSen biliyordun orda park olduğunu diye bir cevap gelir şimdi. Sanki sonradan yapılsa müdahale edebilecekmişiz gibi.
Hayır onu söyleyemeyecektim. Siz hangi kafayla kendinizin olmayan araziye ev yaptırdınız, onu merak ettim. İnsanlar tapusuyla iskanıyla daire satın alırken bile her türlü ihtimali düşünüyor. Sizden kimse çıkıp demedi mi biz ne yapıyoruz diye?Hayır biz değiliz. Az çok vereceğiniz cevabı tahmin ediyorum. Adamın yeri istediğini yapar birşey elbette diyemem. İnsani olarak ben olsam yapmazdım
Keşke pansiyon yapsaydınız
Hayır onu söyleyemeyecektim. Siz hangi kafayla kendinizin olmayan araziye ev yaptırdınız, onu merak ettim. İnsanlar tapusuyla iskanıyla daire satın alırken bile her türlü ihtimali düşünüyor. Sizden kimse çıkıp demedi mi biz ne yapıyoruz diye?
Gürültü kanunu var yanında ev varsa hoperlörleri yüksek açamazlar söylersiniz uymazlarsa şikayet edersiniz köyün tepesindeki pansiyona da kimsenin geleceğini sanmıyorum anca tek tük kaçamak yapmak için tenha yer arayanlar gelir öyle bir şey sezerseniz onu da şikayet edebilirsiniz normalde pansiyon otellerde evllilik cüzdanı soruyorlar
Aynen bizim koydede öyle olmuş tapulu tarlaya küçük bir yer yapsan izin alacakmissin öyle olmuş artık heryerArazi tapusuz değil. Zaten eskisi gibi kafana göre gidip ev vs yapamıyorsu . gelip yıkıyorlar hemen yaylalarda vs olduğu gibi
Gürültü kanunu var yanında ev varsa hoperlörleri yüksek açamazlar söylersiniz uymazlarsa şikayet edersiniz köyün tepesindeki pansiyona da kimsenin geleceğini sanmıyorum anca tek tük kaçamak yapmak için tenha yer arayanlar gelir öyle bir şey sezerseniz onu da şikayet edebilirsiniz normalde pansiyon otellerde evllilik cüzdanı soruyorlar
Şaka di mi bu?3 sefer evlilik dişi misafir agirlayip tespit edildiklerinde fuhusa yardim yatakliktan ruhsatlari iptal ediliyor
Anlaşıldı haksızım. Böyle bir şey için moralim bozulamaz. Dünyanın en kötü nşyetli insanı gibi hissettirdiğini için teşekkürler. Konunun yorumlara kapatılmasını istiyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Nihayet esrar perdesi aralandı demek. Kaçırmışım o kısmı.Yanyana iki arazi var, konu sahibi yandaki kuzenin arazisini de kendi bahçesi bellemiş. Evi de kuzenin arazisinin dibine yapmış ki bahçeden bolca faydalansın. Sonra adam gelip kendi arazisini istediği gibi kullanınca bahçemden oldum diye ağlıyor şimdi. Ev yaptığı yer kendi arazisi konu sahibinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?