- Konu Sahibi canimyavrumm
Her hafta köyden yoğurdum geliyor, yiyorum da yediriyorum da. Ayy birde keçi sütü ne kadar faydalı. Kendine kurup kurup problem yaratma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle imalarda bulunulunca, muneyi darlıyor. Araştırsın diyor ya da bu sarımanolya kimse çıksın ben değilim desin rahatlayayım diyor. En son bana yazdı bunları. Ben direk ihtimal veriyorum lale oluğunaBaharı bekleyen üye sen misin
Naptin ev sahibi ile oğlunu???
Bi an o sandım ama o değil.O mu ?
Ben de diğer konularında falan o diye düşündüm ama bu " kavga yaptik" kısmında aydınlandım. Bu yıldızlı yağmurlu bi üye vardı. O bence.Öyle imalarda bulunulunca, muneyi darlıyor. Araştırsın diyor ya da bu sarımanolya kimse çıksın ben değilim desin rahatlayayım diyor. En son bana yazdı bunları. Ben direk ihtimal veriyorum lale oluğuna
Ben hatirliyorum o konuyu bu kisi o muymjzBi an o sandım ama o değil.
Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım
Onun da küçük bebeği vardı.bi rahatsızlığı vardı. Eşi poposuna elleyip çocuğun yüzüne sürmüştü de kadın evi terk etmişti ya bence kesin o asfasdfa
Bence o. Ay inşallah odur ben o üyeyi çok özledim çok tatlı bi kadındıBen hatirliyorum o konuyu bu kisi o muymjz
Hatırladım onu. O da olabilir.Ben de diğer konularında falan o diye düşündüm ama bu " kavga yaptik" kısmında aydınlandım. Bu yıldızlı yağmurlu bi üye vardı. O bence.
Ay tövbe yarabbim bazı üyelere ve konularına ölümüne gülüyorumBi an o sandım ama o değil.
Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım
Onun da küçük bebeği vardı.bi rahatsızlığı vardı. Eşi poposuna elleyip çocuğun yüzüne sürmüştü de kadın evi terk etmişti ya bence kesin o asfasdfa
Vazgeçtim Lale kendi kendine konuşmaz, huyu değildirBen de diğer konularında falan o diye düşündüm ama bu " kavga yaptik" kısmında aydınlandım. Bu yıldızlı yağmurlu bi üye vardı. O bence.
Kocası önce poposunu ellemiş, sonra bebeğe mi dokunmuştu neydi.. O konu benim için ayrı travma sebebiydi.Ay tövbe yarabbim bazı üyelere ve konularına ölümüne gülüyorumEvet bencede o ,aynı tarz konuşmalar , hatırlıyorum popo konusunu , yağmuru beklerken gibi bişeydi sanırım .
gel iddaaya girelim lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.miÖyle imalarda bulunulunca, muneyi darlıyor. Araştırsın diyor ya da bu sarımanolya kimse çıksın ben değilim desin rahatlayayım diyor. En son bana yazdı bunları. Ben direk ihtimal veriyorum lale oluğuna
gel iddaaya girelim sari lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin sari.lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.mi