koyden bidonda yogurt getirecek....

Baharı bekleyen üye sen misin :KK45:
Naptin ev sahibi ile oğlunu???
Öyle imalarda bulunulunca, muneyi darlıyor. Araştırsın diyor ya da bu sarımanolya kimse çıksın ben değilim desin rahatlayayım diyor. En son bana yazdı bunları. Ben direk ihtimal veriyorum lale oluğuna

Bi an o sandım ama o değil.
Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım :D
Onun da küçük bebeği vardı.bi rahatsızlığı vardı. Eşi poposuna elleyip çocuğun yüzüne sürmüştü de kadın evi terk etmişti ya bence kesin o asfasdfa

Öyle imalarda bulunulunca, muneyi darlıyor. Araştırsın diyor ya da bu sarımanolya kimse çıksın ben değilim desin rahatlayayım diyor. En son bana yazdı bunları. Ben direk ihtimal veriyorum lale oluğuna
Ben de diğer konularında falan o diye düşündüm ama bu " kavga yaptik" kısmında aydınlandım. Bu yıldızlı yağmurlu bi üye vardı. O bence.

Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım :KK70:
Onun da küçük bebeği vardı.bi rahatsızlığı vardı. Eşi poposuna elleyip çocuğun yüzüne sürmüştü de kadın evi terk etmişti ya bence kesin o asfasdfa
Ben hatirliyorum o konuyu bu kisi o muymjz

Benim kv de her hafta köyden mis gibi köy yoğurdu gönderiyor bana. Hemide bidonla :-)
Kocam da yiyor, ben de yiyorum, oğluma da 6 aylıktan beri yediriyorum. Ne olacak ki. Allah razı olsun demek çok mu zor. Adı kv ya denmez :işsiz:

Bu sey ya yıldızlı yağmurlu geceler mi ne bi üye vardı. O bence. Kavga yaptık demesinden tanıdım :KK70:
Ay tövbe yarabbim bazı üyelere ve konularına ölümüne gülüyorum :KK70: Evet bencede o ,aynı tarz konuşmalar , hatırlıyorum popo konusunu , yağmuru beklerken gibi bişeydi sanırım .

Ben de diğer konularında falan o diye düşündüm ama bu " kavga yaptik" kısmında aydınlandım. Bu yıldızlı yağmurlu bi üye vardı. O bence.
Vazgeçtim Lale kendi kendine konuşmaz, huyu değildir 😊 Bayağı durumu kendine yazmış. Okudukça boşanmaktan vazgeçiyor ama bidon için kavgadan da geri kalmıyor

Ay tövbe yarabbim bazı üyelere ve konularına ölümüne gülüyorum :KK70: Evet bencede o ,aynı tarz konuşmalar , hatırlıyorum popo konusunu , yağmuru beklerken gibi bişeydi sanırım .
Kocası önce poposunu ellemiş, sonra bebeğe mi dokunmuştu neydi.. O konu benim için ayrı travma sebebiydi.

Organik o organik :) köyden bize de gelir. Babaannem temiz olmamasina ragmen ben de asiri hassas olmama ragmen yerim yine de.

gel iddaaya girelim lale cikmazsam burda ozur basligi acarsin lale cikatsam da ben esek gibi anirip.sesimi buraya koyacam anlastik.mi

Back
X