• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köye gidiyoruz 😏

Hanımlar selam

Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince .. 😃 eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum

cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de
Tesettür ile ilgili öğrenmek istediğim bir konuda bilgi almak istiyorum sizlerden.Biliyorsunuz S.Arabistanda kadının hemen hemen hiç hakkı yok.Araba kullanması yasak.Başı açık olması söz konusu olamaz.Şeriat yasaları geçerli.Geçenlerde Ürdün kralı zengin bir suudinin kızı ile oğlunu evlendirdi.Bu Suudi Arabistanlı kız başı açık bir kzdı.Amerikada okumuş mimarmış hatta.Bu nasıl oluyor orada tüm kadınlar kapalı iken bu kız nasıl açık oluyor.
Bunu kp örnek verin işte.

Tesettür ile ilgili öğrenmek istediğim bir konuda bilgi almak istiyorum sizlerden.Biliyorsunuz S.Arabistanda kadının hemen hemen hiç hakkı yok.Araba kullanması yasak.Başı açık olması söz konusu olamaz.Şeriat yasaları geçerli.Geçenlerde Ürdün kralı zengin bir suudinin kızı ile oğlunu evlendirdi.Bu Suudi Arabistanlı kız başı açık bir kzdı.Amerikada okumuş mimarmış hatta.Bu nasıl oluyor orada tüm kadınlar kapalı iken bu kız nasıl açık oluyor.
Arapları kıstas alma istersen İslamiyet konusunda.

Arapları kıstas alma istersen İslamiyet konusunda.
Benim aldığım bir şey yok.Ama böyle bir gerçek ve yaşanmışlık var.Burada tesettürlü kadınların görüşünü merak ettim.Ayrıca müslüman ülke değil mi.Zengin olunca mı uygulanmıyor orada kurallar.Ben sadece öğrenmek istedim

Ben kendimce böyle bir karar verdim,doğrusuyla yanlışıyla benim kararım bu yönde oldu dersiniz.Baktınız rezil olduk vs vs saymaya başladı kpederiniz,gözyaşıyla dolu gözlerle,madem rezil ediyorum/utanıyorsunuz o zaman ben bundan sonra buraya gelmeyeyim size de sıkıntı çıkarmamış olurum der vicdanına oynarsınız
Bundan sonra da tepkiye devam ederse bi dahaki bayrama kadar kim öle kim kala zaten boşverin😄

Bu arad yorumumu 4 sene kapalı kalıp açılmış birisi olarak yazdım,az çok anlıyorum sizi❤️

Ben kendimce böyle bir karar verdim,doğrusuyla yanlışıyla benim kararım bu yönde oldu dersiniz.Baktınız rezil olduk vs vs saymaya başladı kpederiniz,gözyaşıyla dolu gözlerle,madem rezil ediyorum/utanıyorsunuz o zaman ben bundan sonra buraya gelmeyeyim size de sıkıntı çıkarmamış olurum der vicdanına oynarsınız
Bundan sonra da tepkiye devam ederse bi dahaki bayrama kadar kim öle kim kala zaten boşverin😄

Bu arad yorumumu 4 sene kapalı kalıp açılmış birisi olarak yazdım,az çok anlıyorum sizi❤️

İnanın konuştuğunuzda sizi anlayacak dinleyecek bir insan modeli değil
Kv biraz önce istersen babanın yanında tülbent tak dedi. Muhtemelen susmuyor ve kolay kolay susmayacakta .
Konuştuğunda peki madem bundan sonra gelmiyim diyeceğim belki de ilk günden kovacak bilmiyorum

Ah bir bilsem bu cüret nereden geliyor diyeceğim ama bana gelmeden önce adam evine gelen misafirlere de aynı baskıyı kuruyordu

Son düzenleyen: Moderatör:
İnanın konuştuğunuzda sizi anlayacak dinleyecek bir insan modeli değil
Kv biraz önce istersen babanın yanında tülbent tak dedi. Muhtemelen susmuyor ve kolay kolay susmayacakta .
Konuştuğunda peki madem bundan sonra gelmiyim diyeceğim belki de ilk günden kovacak bilmiyorum
O babanın yanında tülbent tak olayına hiç girmeyin bence bunun devamı her köye gittiğinizde kapanmanızı istemeyle devam edecek,bende öyle olmuştu,boşuna onların kabullenip susma sürecini uzatıyor bu
Aynen öyle söyleyin kovarsa zaten eşiniz de görür ve artık gitmezsiniz ama şimdiden kendinizi olumsuz da yüklemeyin kadın milleti biraz abartıyor belki de kpederiniz daha ılımlı olacaktır

O babanın yanında tülbent tak olayına hiç girmeyin bence bunun devamı her köye gittiğinizde kapanmanızı istemeyle devam edecek,bende öyle olmuştu,boşuna onların kabullenip susma sürecini uzatıyor bu
Aynen öyle söyleyin kovarsa zaten eşiniz de görür ve artık gitmezsiniz ama şimdiden kendinizi olumsuz da yüklemeyin kadın milleti biraz abartıyor belki de kpederiniz daha ılımlı olacaktır

Bir gün erkene alarak geldik
Evdeki herkes gergin muhtemelen sorun çıkaracağını bildikleri için gerginler
Henüz kendisi ile karşılaşmadım
Kv ne derse sen üzülme kızım uzun yoldan geldin kalbin kırılsın istemem dedi
Bende takmayı düşünmüyorum bakalım sonu nereye gidecek

Susmayı bende düşünmüyorum ama çirkinleşmek de istemiyorum. Keşke hiç konusu bile olmasa
Kapalılık Kp için çok kutsal

Eşim kendi de korkuyor farkındayım ama belli etmiyor . Babama he de geç ciddiye alma vs diyor ama işi hakaret boyutuna getirirse durmayacağımı söyledim.
Şuan yukardan sesi geliyor bir şeylere yükselmiş muhtemelen eşime giydiriyor
Yanlarına gidip gitmemek konusunda tereddütteyim
Şaka gibi durumlar

Kendilerine yasak yok. Şeyhlerin Türkiye'deki hayatları şok eder seni. Eziyeti baskaldirmayan halka

Hanımlar selam

Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince .. 😃 eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum

cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Böyle bi durum yaşasak eşim kocası olarak ben müsade etmişim kimseye de bişey demek düşmez derdi. Bende sorun yaşamazdm. Eğer eşim varsayalım demedi ozaman ben kendimi savunurum bir kere susarım baktım tepkiler devam ediyo sizine ya bosverin bu benim tercihim sevabida gunahida bana yani uzatmayın derdim

Böyle bi durum yaşasak eşim kocası olarak ben müsade etmişim kimseye de bişey demek düşmez derdi. Bende sorun yaşamazdm. Eğer eşim varsayalım demedi ozaman ben kendimi savunurum bir kere susarım baktım tepkiler devam ediyo sizine ya bosverin bu benim tercihim sevabida gunahida bana yani uzatmayın derdim

Bunu söylemenize müsade edecek bir insan yok işte.
Birbirimizi gördük görmemezlikten gelip içeri girdi bende selam vermedim . Az önce içeri eşyalarımı almak için girdiğimde kızına selam verdim ama almadı gelip merhaba bile demedi diyordu
Benim için mi dedi kim için bilmiyorum ama muhtemelen benim içindir
Doğru konuşmadığını dile getirmeyi kendime yakıştıramıyorum ama eğer benim için dediyse nasıl utanmadan yalan söyler anlayamıyorum
Eşim de tutturdu babamın yanında başına şal dola vs
Gerçekten bu evlilik bu hafta bitmezse daha da bişey olmaz gibi

Bunu söylemenize müsade edecek bir insan yok işte.
Birbirimizi gördük görmemezlikten gelip içeri girdi bende selam vermedim . Az önce içeri eşyalarımı almak için girdiğimde kızına selam verdim ama almadı gelip merhaba bile demedi diyordu
Benim için mi dedi kim için bilmiyorum ama muhtemelen benim içindir
Doğru konuşmadığını dile getirmeyi kendime yakıştıramıyorum ama eğer benim için dediyse nasıl utanmadan yalan söyler anlayamıyorum
Eşim de tutturdu babamın yanında başına şal dola vs
Gerçekten bu evlilik bu hafta bitmezse daha da bişey olmaz gibi
😳😳 Hayırlısı olsun yani bilemedm

Eşim benimle tanıştığında ben kapalıydım
Ailesinin de böyle bir hassasiyeti vardı
Açıldığımda istemedi ancak ben istediğim için dinlemedim istediğimi yaptım
Şimdi değil asla beni bu konuda savunmaz
Kulak asmamamı söylüyor ancak babasının ağzının dur durak noktası yok onu da biliyor

Gitmezsem muhtemelen boşanmaya gidecek bu iş.
Ay gerçekten bi acayipsiniz ya. Boşanmayı diğer taraf dert etmiyosa sen niye ediyorsun? Boşanmaya gider şunu yapmıyım bunu yapmıyım. Robot değilsiniz siz herkesin görüşü, inancı farklı. Ayrıca bunun için boşanacka adamdan siz boşanın bence

Bizim ülkemizde bazi ailelerle yasamak bile izdirap. Aile çok önemli gerçekten. Kayinpederinizin takilma sebebi de etraf ne der düşüncesi muhtemelen. Cogu ailede işyerinde mobbing görüyorum desen anne ve baban bu kadar seninle ilgilenmez. Ama sana ait olması gereken bir kararda gayet baskı kurabiliyorlar.

Eşim benimle tanıştığında ben kapalıydım
Ailesinin de böyle bir hassasiyeti vardı
Açıldığımda istemedi ancak ben istediğim için dinlemedim istediğimi yaptım
Şimdi değil asla beni bu konuda savunmaz
Kulak asmamamı söylüyor ancak babasının ağzının dur durak noktası yok onu da biliyor

Gitmezsem muhtemelen boşanmaya gidecek bu iş.
Git ama laf ederse cevabını ver
Kimse senden kıymetli değil
Kocan dahil

Eşim kendi de korkuyor farkındayım ama belli etmiyor . Babama he de geç ciddiye alma vs diyor ama işi hakaret boyutuna getirirse durmayacağımı söyledim.
Şuan yukardan sesi geliyor bir şeylere yükselmiş muhtemelen eşime giydiriyor
Yanlarına gidip gitmemek konusunda tereddütteyim
Şaka gibi durumlar
Gittiniz böyle olay mı oluyor
Kaç yaşındasınız merak ettim

30+ iseniz bir de şok geçircem

Back
X