• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köye gidiyoruz 😏

Benim universiteda bir arkadasim acildi.bir sabah okula geldik kiz acik gelmis biz şok kademeli falan degil. Hayiedir gibisinden bir cumle soyledim "aa acilmissin neden falan diye " ben kendimde acigim .kiz döndü sadece "ben öyle uygun gördüm dedi" ben şey gibi kaldım.bence bunu soylemeniz yeterli "ben öyle uygun gördüm"

Madem gittiniz bayrama kadar dayanmaya çalışın, bi ayağınız kapıda olsun, mevzu çıkarsa pat diye çıkar gidersiniz. Artık millet çocuğuna bile zorla birşey yaptıramıyor, siz koca kadınsınız, kendinize bu muamelenin yapılmasına izin vermeyin.

Zorla bir şey olmayacak haklısınız
Adam beni evinde istemiyor ve kalıyor olmam beni rahatsız ediyor
eşimde sen benim karımsın onlar da seni kabul edecekler etmek zorundalar kalacaksın diyor :/

Hanımlar selam

Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince .. 😃 eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum

cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Ya kendilerine ne? Ne açılırken ne kapanırken illa birilerinin izni mi gerekiyormus,sevap da benim günah da deyip susturun. Bir de şöyle bir güzel fön çektirin oh miss😄😉

Bence sakin kal
Günlük rutin yaşa git , patlak senden kaynaklı olmasın , elinde kozun kalsın , gelecek için güzel bir koz kazanma zamanındasın
Rahatına bak

Zorla bir şey olmayacak haklısınız
Adam beni evinde istemiyor ve kalıyor olmam beni rahatsız ediyor
eşimde sen benim karımsın onlar da seni kabul edecekler etmek zorundalar kalacaksın diyor :/
Aman ne güzel fakat bunu babasının da bilmesi gerekiyor. 😂

Back
X