• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köye gidiyoruz 😏

Hanımlar selam

Pzt günü eşimin köye gideceğiz , ailesi ile Bayramı geçireceğiz
Ben yakın zamanda tesettürden çıktığım için babası tepkili . Yaklaşık 1 hafta önce öğrenmiş sanırım eşimi aradı söylendi onu rezil edeceğimi vs düşünüyor kendince .. 😃 eşim gitmek istiyor ve tek gitmeye yanaşmıyor
Babası da çok konuşur sürekli konuşur biliyorum
Sizce nasıl püskürtebilirim ? Benden yaşça büyük eşimin babası , kırıcı olmadan onu nasıl sustururum

cevap vermemek daha mı doğru olur ?
Eşim beni savunmaz bir şey de demez
Allah ile sizin aranızdaki hususta sizi korumayı beceremeyen bir adamı koca diye yanında gezdirmek ???

baba bu durum Allahla benim aramda bırakda hesabımı ona vereyim.günahıyla sevabıyla ben yasıyorum bu hayatı deyin.çok fazla sert olmaya gerek yok
Konu sahibinin anlattığına bakılırsa kp baskıcı ve hakaret eden biri maalesef böyle tipler sert üsluptan anlıyor

Öncelikle kimsenin sizi savunup korumasina ihtiyaciniz yok. Siz bir bireysiniz ve gerektiğinde kendinizi savunabilirsiniz.
Kp tek kelime dahi edemeden lafi agzina tikin, bir daha agzini acarken 10 kere dusunsun. Bu konu tartismaya ve elestiriye acik degildir. Tek kelime edenin kalbini cok kotu kirarim deyin. Hala da konusan olursa kirin kalbini😄

Öncelikle kimsenin sizi savunup korumasina ihtiyaciniz yok. Siz bir bireysiniz ve gerektiğinde kendinizi savunabilirsiniz.
Kp tek kelime dahi edemeden lafi agzina tikin, bir daha agzini acarken 10 kere dusunsun. Bu konu tartismaya ve elestiriye acik degildir. Tek kelime edenin kalbini cok kotu kirarim deyin. Hala da konusan olursa kirin kalbini😄

Haklısınız ama böyle bir ortamda bulunmamı sağlayan eşime kırgınım
Aynı durumda o olsa ben onun rahatsız olacağı bir ortamda olmasını istemezdim

Kendi babanızı çıkarmışsınız hayatınızdan kp ile ilgili bu kadar dertlenmeyin. Eşinize de böyle belirtin bana hakaret eden babamı silmişim en ufak hakaretinde senin babanı da silmekten gocunmam diyin.

Eşinize de ayrı kızdım kendisi de bu durumdan hoşlanmasa bile ailesine karşı ben varken size laf düşmez demeliydi.

Kendi babanızı çıkarmışsınız hayatınızdan kp ile ilgili bu kadar dertlenmeyin. Eşinize de böyle belirtin bana hakaret eden babamı silmişim en ufak hakaretinde senin babanı da silmekten gocunmam diyin.

Eşinize de ayrı kızdım kendisi de bu durumdan hoşlanmasa bile ailesine karşı ben varken size laf düşmez demeliydi.

Eşimde istediğine istediğini söyleyen biridir ama bu konuda neden böyle yaptı bende anlamıyorum
Kp dün babasını arayacağım demiş yani o kadar değişik kafalar düşünün
Eşimi bırakıp ,Erken dönmeyi düşünüyorum

Eşimde istediğine istediğini söyleyen biridir ama bu konuda neden böyle yaptı bende anlamıyorum
Kp dün babasını arayacağım demiş yani o kadar değişik kafalar düşünün
Eşimi bırakıp ,Erken dönmeyi düşünüyorum
Ne yapacakmış babanızı arayıp?Al kızını döv adam et mi diyecekmiş?Gerizekalı biraz galiba.

Şuna teşebbüs etse orayı başına yıkarım. Koskoca kadınsınız babanızı aramak neymiş.

Eşinizi tamamen bırakabilirsiniz bence :)

Hiç konuşmadık sadece günaydın dedim içeri geçip günaydın dedi .
Tepkili benim olduğum yerlerde bulunmuyor sabah kahvaltıya gelmedi ona ayrı götürdüler 😀
Evden çıktı gitti
Tamam işte siz üzerinize düşeni yapıp gittiniz. Böyle davrandığı için, babasını arayacağım falan diye saçma sapan takıldığı için artık gitmeme hakkı doğdu. Gitmeseydiniz acaba gitse miydim diyecektiniz, büyüklük sizde kaldı eşinize karşı da mahcup olmaktan kurtuldunuz.

Ne yapacakmış babanızı arayıp?Al kızını döv adam et mi diyecekmiş?Gerizekalı biraz galiba.

Şuna teşebbüs etse orayı başına yıkarım. Koskoca kadınsınız babanızı aramak neymiş.

Eşinizi tamamen bırakabilirsiniz bence :)

Muhtemelen ilk satırda yazdığınızı söyleyecekti
Biraz değil fazla gerizekalı ve hadsiz
Cahil insanı mantık çerçevesinde değerlendirmek çok zor ve imkansız maalesef
Eşime çok öfkeliyim ve düşünüyorumda.

Tamam işte siz üzerinize düşeni yapıp gittiniz. Böyle davrandığı için, babasını arayacağım falan diye saçma sapan takıldığı için artık gitmeme hakkı doğdu. Gitmeseydiniz acaba gitse miydim diyecektiniz, büyüklük sizde kaldı eşinize karşı da mahcup olmaktan kurtuldunuz.

Ben gelerek aptallık yaptığımı düşünüyorum
Keşke hiç gelmeseydim , kendime saygısızlıktan başka bir şey değil

Ben gelerek aptallık yaptığımı düşünüyorum
Keşke hiç gelmeseydim , kendime saygısızlıktan başka bir şey değil
Bence gitmeniz iyi oldu. Hiç gitmeseniz karşı tarafa biz bişey edemezdik boşuna gelmedi vs diye kendilerini üste çıkarma hakkı doğardı. Şimdi gittiniz saçma tepkiyi gördünüz bundan sonra gitmeyebilirsiniz.

Bence gitmeniz iyi oldu. Hiç gitmeseniz karşı tarafa biz bişey edemezdik boşuna gelmedi vs diye kendilerini üste çıkarma hakkı doğardı. Şimdi gittiniz saçma tepkiyi gördünüz bundan sonra gitmeyebilirsiniz.

Peki sonunu beklemeden erken dönsem ?
Resmen bitmeyen bir kabus gibi geçiyor

Peki sonunu beklemeden erken dönsem ?
Resmen bitmeyen bir kabus gibi geçiyor
Madem gittiniz bayrama kadar dayanmaya çalışın, bi ayağınız kapıda olsun, mevzu çıkarsa pat diye çıkar gidersiniz. Artık millet çocuğuna bile zorla birşey yaptıramıyor, siz koca kadınsınız, kendinize bu muamelenin yapılmasına izin vermeyin.

Siz neden susturmaya çalışıyorsunuz,muhatabı eşiniz olmalı.Bu konu halkında birşey duymak istemiyorum babasına

Back
X