- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
2 ay sonra nişanım var, sözlüm nişandan 1 hafta önce gelecek doğal olarak eksiklerimiz var onları halledicez anne babası 15 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorlar. Zaten anne babası gelicek sadece 2 gün icin o kadar yol gidilir mi kal birlikte zaman geçirelim. Nişandan sonra zaten hep birlikte gidicez. Bana de diyeceksiniz şimdiden bunları mı konuşuyorsunuz ama konu buraya kadar geldi.
Anne babası köy işleriyle uğraşıyorlar hayvan tarla vs. oda sürekli yardım etmek istiyor tamam etsin ama ben her gelmesinde böyle yapmasından sıkıldım 25 gün izine geliyor benim yanıma sadece 2 gün geliyor acaba diyorum ben mi bencillik ediyorum anne babası tabii gidecek ama artık bende varım bana da zaman ayırması gerekmez mi?
Yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen
Az önce mesaj attım evlendikten sonra 25 gün izninin 25inide köyde geçiremem bunu bilerek evlen benimle dedim. Biraz anlayış bekliyorum senden annem babam onlar benim yetişemiyolar yardım ediyorum diyo. Tamam etsin ama bende özlüyorum
Lütfen bişeyler söyleyin haksız mıyım?
Anne babası köy işleriyle uğraşıyorlar hayvan tarla vs. oda sürekli yardım etmek istiyor tamam etsin ama ben her gelmesinde böyle yapmasından sıkıldım 25 gün izine geliyor benim yanıma sadece 2 gün geliyor acaba diyorum ben mi bencillik ediyorum anne babası tabii gidecek ama artık bende varım bana da zaman ayırması gerekmez mi?
Yanlış düşünüyorsam söyleyin lütfen
Az önce mesaj attım evlendikten sonra 25 gün izninin 25inide köyde geçiremem bunu bilerek evlen benimle dedim. Biraz anlayış bekliyorum senden annem babam onlar benim yetişemiyolar yardım ediyorum diyo. Tamam etsin ama bende özlüyorum
Lütfen bişeyler söyleyin haksız mıyım?