Saç Rengi ve Saç Boyama Koyu Renk Sac Sevenler

Kızlar bu renk çok güzelmiş.Bende 3 yıldır falan siyah boyuyorum.Onun öncesinde saçlarım sarıydı.Siyahtan vazgeçemiyorum ama üstteki renkte çok hoşuma gitti.Ben beyaz tenliyim mavi gözlüyüm kaşlarımda siyah bana olur mu ki bu renk

beyaz tenliysen guzel olur. bende buyuk ihtimalle yarin bu renge boyucam. eger bulabilirsem garnier e. artik boyandiktan sonra soylerim.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr saçlarım siyah ve açtırmadan rengini değiştirmek istiyorum mümkünmü ben bişey biliyorum ama önce sizler bişeyler diyin bende bildiğimi paylaşim ki bana akıl verin hadi çıtırlar

o zaman açmadan olmaz. biraz rezil dolasabilirim diyosan beyaz sabun deneyebilirsin :))

Ya cnm sabun bnm saçlarımı yapış yapış yapıo yha nasıl olcak birde odun gbi yapıo :d

kinanin uzerine sonra boya suremezsin ama. uzamasini beklemek zorundasin. daha da zor olur senin için bence :S

Yok kız ben hep öle yaptım bişey olmadı renkler gayet orjinal tuttu ama bu sefer koleston siyahı kullandım ama sıkıldım artık. şimdi açıcı kullanmadan renk değiştirmek istiyorum. Kızıl kına yapsam ne renk çıkar ortaya

kizil yansimali siyah olur buyuk ihtimal. baya koyu bi kizil olur.

Merhabalar..
Arkadaşlar derdimi şöyle dillendireyim. Bir süre saçlarımın aralarını bir anlık heves uğruna kızıla boyadım. Eh, tabii bir süre sonra akan kızıllar siyah saçlarımın arasından turuncu turuncu pörtleyince eski saç rengime dönmeye karar verdim. Siyaha boyadım saçlarımı kızıllar kapansın diye. Şimdi de saçlarımı palette radiance serisinden gizemli kızıl'la boyamak istiyorum. Fakat saçlarımı 6 ay önce falan boyattığım için boyanın akıp akmadığından emin değilim. Zira doğal saç rengim de aynı olduğundan dipten gelenlerle karşılaştıramıyorum. Bu radiance serisi için de boya üzerine tutmaz, simsiyah kalır diyorlar. Acaba bir fikriniz var mı konuyla ilgili? Çok uzattım, kusura bakmayın. Teşekkür ederim şimdiden.

Tutmaz tatlim siyah malesef acicilarla bile zor acilan bir renk.

bembeyaz tenli yeşil gözlüyüm capcnlı ve sağlıklı göstercek bir kahve tavsiye eder misiniz

Icinde kizillik olan kahveler. Cikolata kahve, kizil kahve gibi...

Arkadaslar dün saclarimi 4.0 numara kahveye boyadim, siyah gibi oldu ama daha önceden kahkülüme boyadigim kirmizilari kapatmadi. Hosuma gitti aslinda böyle, kizil yansimali bir siyah oldu. Simdi saclarimin her yerini böyle yapmak istiyorum, güneste kizil parlayan siyah nasil elde edilir? Kizil-siyah rengi hangi markada bulabilirim ya da kendim boyalari karistirarak nasil elde ederim bu rengi?

Ben de siyah saçı severim.Bir sene kullandım.Niyetim kızıl siyah-mavi siyah-viyole siyah vs.Hepsini denemekti.Ama kızıl siyah düz siyahın üstüne tutmadı.Saçlarım da çok yıpranmıştı.Şimdi boyamayı bıraktım.Kendine gelsin saçlar daha sonra kızıl siyah deneyeceğim.

Aynen ben de bütün yansimali siyahlari denemek istiyorum. Siyahin üzerine koyu bir kizil boyarsan kizil siyah olabilir ama diplerin geldiyse diplere degdirmeden boya yoksa dipler farkli uclar farkli renk olur. Bir süre bekle siyahin rengi aksin üzerine kizil siyah degil koyu bir kizil boya o zaman kizil siyah oluyor. Dipleri de kizil siyahla boyarsin renk esitlenir. :82:

İşte üstler kızıl kızıl altta siyahlar..Sonra kuaför temiz bir koyu kestane çekti.O kadar belli olmuyor kızıllar.
Tamamen kendi rengine kavuşsun saçlar öyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…