Kozmetik :(

Evet ben de Instagram'da bilindik sayfalardan kıyafet, ayakkabı alıyorum. Sorunsuz da elime ulaşıyorlar, isteyenlere önerebilirim. Ama tabi sponsor olarak düşen, kalitesiz gözüken, sahte takipçiler kullanan sayfalardan alışveriş yapmıyorum.

O fiyata kandirilmamaniz hata olurdu zaten. İki ürün fiyatına size set satmışlar.. siteyi şikayet edin bari yapacak pek bişey yoktur Heralde..

Ya bu işlerden çık anlamam ama bir maskara bile 25 30 lira öylede kaliteli değil yani 99 liraya bu kadar çok mazeme çok ta bişey beklememeli yani

Hepsini at fayda gelmez o ürünlerden bende alıyorum ama bildiğim uygulama kendi sitesi bir sorun olmuyor bu ürünler imkansiz o fiyata birde instagramdan çok güvenme yasal olmayan bi çok seyi satışa sunabiliyorlar
Geçmiş olsun diyeyim insanlari kandirmayi ne saniyorlar oda bir tartışma konusu

Semt pazarlarında hep son model markaları satıyorlar o hesap olmuş
Orda deneyenleri görünce aklıma haberlere çıkanlar geliyor
Geçen sosyete pazarında kroylan marka fondöten gördüm. Bir tek düğümde kuaförde sürmek nasip oldu öyle güzeldi ki. Rüya gibi. Neyse bakayım fiyatı ne kadar diye 5 TL idi. Koşarak uzaklaştım.

makyajla aram yoktur tek bildiğim fondöten eyeliner.. orjinal ürünleri bu fiyata hayatta alamazsınız ben bir eyeliner aldim 45 tl ödemiştim buda en uygunuydu kaldı ki 99 tl bunca şey imkansız..
bence kozmetik ürünlerini internetlerden heleki ne olduğu belirsiz sitelerden almayın..
ve asla yüzünüze sürmeyin

Bunlar merdiven altı, 100 liralara böyle bir set olmaz-olamaz. İçerikleri nedir, ne boyasıdır kremidir; sürmeyin yüzünüze Allah korusun, türlü türlü hastalığa, cilt bozukluğuna sebep olur.
pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorum bu fiyata imkansız yav

canım o kryolan marka fondotenin orjinalini 99 tl ye alamazsın.ayrıca o üçlü aydınlatıcıda aynı şekilde.bizim burada pazarda kryolan fondotenin,3 lü aydınlatıcı ( mac ), fondoten fırçası hepsini 5 tl ye satılıyor.hepsi çakma bunların.

pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorum bu fiyata imkansız yav
Kaç 500...
İyi bir marka far teklisi zaten 60 70 lira, öyle paletleri 500 den yukarı.
Kaç 500 derken mübalağa değildi, şöyle bir seti kullandığım markadan 3 4 bin civarına anca alırım.

Kaç 500...
İyi bir marka far teklisi zaten 60 70 lira, öyle paletleri 500 den yukarı.
Kaç 500 derken mübala değildi, şöyle bir seti kullandığım markadan 3 4 bin civarına anca alırım.
dedim hani indirim olsun falan yanı ne bileyim evet 500 az çok çok iyi markalar söz konusuysa..
hiç makyaj yapmadığım nasıl da belli oluyor değil mi

Bir internet sitesi,telefonu ve adresi olan siteleri tercih edin.Ben Instagramda "sosyetik avm" sayfasından sipariş ettim düzgün şekilde geldi.Bunlar önemli faktörler çok geçmiş olsun.

dedim hani indirim olsun falan yanı ne bileyim evet 500 az çok çok iyi markalar söz konusuysa..
hiç makyaj yapmadığım nasıl da belli oluyor değil mi

Biraz belli.
İyilere girdik mi işin içinden çıkılmaz.
300 500 700e de fondöten var.
Ben bilinen orta standart ama profesyonel make up bir marka kullanıyorum, fondötenim 190 tl.
Yani böyle düşününce, o paraya 2 ruj, fondöten ve kaş kalemi alır çıkarım o kadar.

ahah ama ilk kez almama rağmen gratis mağazasından almıştım buda büyük bir adım bence

ahah ama ilk kez almama rağmen gratis mağazasından almıştım buda büyük bir adım bence
Gratis watsons candır, gerçi oradan kullanmıyorum ama yüz temizleme ve diğer şeyler için takip ederim indirimleri:)
Geçen yüz yıkama suyum 45 ten 22 ye düşmüş, stok yaptım valla

Gratis watsons candır, gerçi oradan kullanmıyorum ama yüz temizleme ve diğer şeyler için takip ederim indirimleri:)
Geçen yüz yıkama suyum 45 ten 22 ye düşmüş, stok yaptım valla

evet yüz yıkama suyu hangi marka diye soracağım reklam olacak bende aldim ama ben pahaliyken almıştım sanirim az çok takip ediyorum ama senin kadar profesyonel değilim

evet yüz yıkama suyu hangi marka diye soracağım reklam olacak bende aldim ama ben pahaliyken almıştım sanirim az çok takip ediyorum ama senin kadar profesyonel değilim
13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum ben
Meraklıyım bunlara.

Simple markasını denedim, seboreik egzamam var ve hiçbir yan etkisi olmadı.
1 senedir onu kullanıyorum, tavsiye ederim.
Böylece göz için ayrı temizleyiciye gerek kalmıyor, tüm makyajı ve kiri çıkarıyor kurutmadan.
Sabahları uyanınca da 1 pamukla onla temizliyorum yine, oh miss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…