- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.865
- 598
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Öncelikle bu sayfaya yaz ki bari hesap kapansın, başkaları mağdur olmasın.
TIKLA🇹🇷İyilik Kazanacak 🇹🇷 (@ifsa_dolandirici_sayfalar) • Instagram photos and videos
344K Followers, 108 Following, 5,491 Posts - See Instagram photos and videos from 🇹🇷İyilik Kazanacak 🇹🇷 (@ifsa_dolandirici_sayfalar)instagram.com
Instagram'da çok güzel sayfalar da var. Güvenilir olanı bulmak önemli. Bugüne dek iki sayfadan alisveris yaptım üstelik eft ile ödedim, sorunsuz elime ulaştı.
Geçen sosyete pazarında kroylan marka fondöten gördüm. Bir tek düğümde kuaförde sürmek nasip oldu öyle güzeldi ki.Semt pazarlarında hep son model markaları satıyorlar o hesap olmuş
Orda deneyenleri görünce aklıma haberlere çıkanlar geliyor
pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorumBunlar merdiven altı, 100 liralara böyle bir set olmaz-olamaz. İçerikleri nedir, ne boyasıdır kremidir; sürmeyin yüzünüze Allah korusun, türlü türlü hastalığa, cilt bozukluğuna sebep olur.
Kaç 500...pek bilgi sahibi değilim ama normalde böyle bir set 500 tl aşağı tutmaz diye düşünüyorumbu fiyata imkansız yav
dedim hani indirim olsun falan yanı ne bileyim evet 500 az çok çok iyi markalar söz konusuysa..Kaç 500...
İyi bir marka far teklisi zaten 60 70 lira, öyle paletleri 500 den yukarı.
Kaç 500 derken mübala değildi, şöyle bir seti kullandığım markadan 3 4 bin civarına anca alırım.
Resmen hayaller ve hayatlar olmuşEki Görüntüle 2564141 Eki Görüntüle 2564141 bana gonderılen
dedim hani indirim olsun falan yanı ne bileyim evet 500 az çok çok iyi markalar söz konusuysa..
hiç makyaj yapmadığım nasıl da belli oluyor değil mi
ahah ama ilk kez almama rağmen gratis mağazasından almıştım buda büyük bir adım bence
Biraz belli.
İyilere girdik mi işin içinden çıkılmaz.
300 500 700e de fondöten var.
Ben bilinen orta standart ama profesyonel make up bir marka kullanıyorum, fondötenim 190 tl.
Yani böyle düşününce, o paraya 2 ruj, fondöten ve kaş kalemi alır çıkarım o kadar.
ahah ama ilk kez almama rağmen gratis mağazasından almıştım buda büyük bir adım bence
Gratis watsons candır, gerçi oradan kullanmıyorum ama yüz temizleme ve diğer şeyler için takip ederim indirimleri:)ahah ama ilk kez almama rağmen gratis mağazasından almıştım buda büyük bir adım bence
Gratis watsons candır, gerçi oradan kullanmıyorum ama yüz temizleme ve diğer şeyler için takip ederim indirimleri:)
Geçen yüz yıkama suyum 45 ten 22 ye düşmüş, stok yaptım valla
13 yaşımdan beri makyaj yapıyorum benevet yüz yıkama suyu hangi marka diye soracağım reklam olacakbende aldim ama ben pahaliyken almıştım sanirim az çok takip ediyorum ama senin kadar profesyonel değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?