Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

IncIpek04

Güzel günler yakındır
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
5.659
7.052
198
Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım :(

Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım :(
Niye bu kadar kafanıza taktınız ki? Görmezse görmesin çok mu önemliler padişah soyundan mı geliyorlar? İçinizden geleni yapın da öyle kötü olun her türlü kötüsünüz zaten.

Şöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar

Şöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar
Eşin olacak beyefendi ağzını açamadı mı babasına? Yoksa korkak gibi sindi mi bir köşeye bunca laf söylenirken?

Terbiyesiz biriymiş. Üzülmeye değmez.

Kusura bakmayın sinirden ağlamadan elim ayağım titriyor çıktım bahçeye uyku tutmadı burda yazdım. Kısaca onlar bizden tüm yıllık izinde burda kalırız diye beklenti içine girmişler. Bizde gideceğiz deyince ben kötü oldum burda kalmak istemiyor eziyet çekiyormuşum vs vs. Asla somurtkan biri değilim her gün güleryüzlü davranıyorum. Ne iş yapılsa yemek bulaşık vs hemen kalkarım. Hiç hayır demiyorum ilk defa fazla durmayalım planımız var gibi yumuşakça söyledim tabi bunu ama bu yüzden üç saat kavga edildi

Bütün bunlar olurken eşiniz ne dedi? O evet kalırız dediyse çıkıntılığı siz yapmışsınız gibi algılanmış kırılmışlardır. Böyle durumlarda eşle ortak bildiri evet bildiri yayınlamak lazım.

Ne olduda böyle bir laf etti?
Eşin duydu mu duyduysa tepkisi ne oldu?
Ve sen niye o herifin karşısında ağladın? Banane görme de evinde ağla niye duygularını belli ettin ki kp'e karşı.
Birden üstüme geldi hiç bu tepkiyi sözleri beklemiyordum duyunca birden ağladım çünkü içimde kötü niyet vs yoktu istemeyerekte gelmedim yanlarına.. Eşimde kalk toplan gidelim dedi ben gitmek istemedim yüzleşmek neden böyle konuştuğunu öğrenmek istedim. Olay uzadı uzadı üç saat sürdü

Birden üstüme geldi hiç bu tepkiyi sözleri beklemiyordum duyunca birden ağladım çünkü içimde kötü niyet vs yoktu istemeyerekte gelmedim yanlarına.. Eşimde kalk toplan gidelim dedi ben gitmek istemedim yüzleşmek neden böyle konuştuğunu öğrenmek istedim. Olay uzadı uzadı üç saat sürdü
Eşini dinleseydin keşke sana hak vermişken olaylar bu kadar uzamazdı.

Keşke gitseydiniz. Ay bu kplere ne oluyor. Kvler bitti kpler başladı 🤐

Eşini dinleseydin keşke sana hak vermişken olaylar bu kadar uzamazdı.
Keşke ama gerçekten içimde onlara karşı kötülük istememek yoktu gayet isteyerek geldim hak etmediğim sözleri duyunca da madem aileden görmüyor neden görmüyor diye merak ettim neden hak ettiğimi düşünüyor yüzleşmek istedim bir anlık kızgınlıkla kaldım keşke çekip gitseydim

Keşke ama gerçekten içimde onlara karşı kötülük istememek yoktu gayet isteyerek geldim hak etmediğim sözleri duyunca da madem aileden görmüyor neden görmüyor diye merak ettim neden hak ettiğimi düşünüyor yüzleşmek istedim bir anlık kızgınlıkla kaldım keşke çekip gitseydim
Aynen keşke gitseydin ben 1dk bile duramazdım sabah bence kimse uyanmadan gidin

Aynen keşke gitseydin ben 1dk bile duramazdım sabah bence kimse uyanmadan gidin
Öncesinden kahvaltıdan sonra demiştik ondan bekleriz büyük ihtimalle. Zaten birden beri asla yatamıyorum gözümü kapattığım an o sözler tekrar beynimde yankılanıyor ağlayasım geliyor zaten iki ay önce bebeğimi de kaybettim. Psikolojim yeni yeni kendine geliyor ama en ufak şeyde hala ağlıyorum. Yine öyle oldu tartışma anında birden ağlama krizi tuttu zor toparlandım. Şimdi de öyle bahçede oturuyorum sabahı bekliyorum. Asla kahvaltı yapmam öylece bekleyip odada sonra giderim. Bu gece nasıl uyuyacağım bilmiyorum. Bundan sonra onlara karşı ne yapmalıyım bilmiyorum başım ağrıdan zonkluyo:KK43:

Ha bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz

Back
X