KP bayram sabahı ağlattı beni

Maşallah size..gayet itidalli hanım hanımcık bir gelinsiniz.esinize anlatmamaniz ve olayları buyutmemenizde çok anlamlı.ben burada dikkat ediyorum pireyi deve yapan okadar çok gelin varki.siz gayet geçim ehli bir yapidasiniz.tebrik ederim.kayinpederinize gelince,sanırım ilk gelinsiniz daha kötüye rastgelmemis ki ota çöpe alınıyor.hic haklı tarafı yok ama bana kalırsa bu alıngan amcayi sen çok takipta ağlayıp üzülme.mesele bile yapma.belkide psikolojik sorunları vardır.hic olgun gelmedi bana .sabirsiz anlayışsız ve gereksiz tripli gibi.oda biliyor senin çok saygılı bir gelin olduğunu ama neden fazlasını bekliyor anlayamadım.hic umursama bence.

Ne anlayışsız kayınpederiniz varmış.Sinir olurum ota böceğe kırılıp laf söyleyen adamlara. Kör müsün be adam çocuk ağlama krizine girmiş. Çatlamadın ya.Laf söylemek için bahane arıyor, huysuz adam. Boşverin. Ne üzülüp, ağlıyorsunuz.Canınızı sıkmaya değmez.
Çocuğa ve size bayram harçlığı vermediyse, sizde ona laf sokuştursaydınız.Siz de bayramda el öpen küçüklere ve geline bayram harçlığı verilmez mi diye. Eşimin memleketinde bayramlarda geline mutlaka kıyafet alınır veya harçlık verilir. Ben hiç beklemedim. Ama, onlar her akıllarına esince bizde şöyle olur, böyle olur diye kendi işlerine gelen,benden bekledikleri. şeyleri hep söylerlerdi. Aradan uzun yıllar geçtikten sonra, bir bayramda kayınbabaya dedimki, yıllardır öyle bedavadan elini öptürüyorsun bana her bayram. Bu bayram harçlığımı vermezsen öpmem bak dedim. Güldü. Yüklü bir harçlık vermişti unutmam.
Kv de verdi harçlık oğluma, kp verirdi normalde ama bu sefer o oralı olmadı. Bende salak gibi kendimi didikliyorum sürekli, ne hatam oldu ben mi yanlış yaptım diye.. ama 2 dklık anlayış kimseye bişey kaybettirmezdi.. Bende sizin gibi olsam keşke, hiç ağzımı açıp da bişey demiyorum hep içime içime atıp kendimi üzüyorum

Birinde lohusaymışsınız, birinde de hamileymişsiniz. Büyük ihtimalle hormon dengesizliği sizi böyle ağlatan. Tabii ki üzülür insan, ama normalde olsa böyle etkilemezdi sizi bence. Onu da hatırda tutmak lazım. Konuşacak bir ortam bulursanız tane tane açıklayın, bakın belki ben hassasım böyle şeylerden çok etkileniyorum, bile isteye bir saygısızlık ettiğim yok bana haksızlık etmeyin diyebilirsiniz belki. Sevgiler, iyi bayramlar :))

Yaa çok teşekkür ederiim ❤️ Mutlu bayramlar diliyorum size çokk
Aman bayramın mutlusu mu olur? Az sonra kvde ye gececem ben de,kadın kahvaltıya gel diye aramıyor ya. Vallaha kavga edecem,gözüm titriyor sinirden. Eltim,ailesi şen şakrak oturuyorlar,x kim,x köpek tabi. Ama gostecem onlara.

Maşallah size..gayet itidalli hanım hanımcık bir gelinsiniz.esinize anlatmamaniz ve olayları buyutmemenizde çok anlamlı.ben burada dikkat ediyorum pireyi deve yapan okadar çok gelin varki.siz gayet geçim ehli bir yapidasiniz.tebrik ederim.kayinpederinize gelince,sanırım ilk gelinsiniz daha kötüye rastgelmemis ki ota çöpe alınıyor.hic haklı tarafı yok ama bana kalırsa bu alıngan amcayi sen çok takipta ağlayıp üzülme.mesele bile yapma.belkide psikolojik sorunları vardır.hic olgun gelmedi bana .sabirsiz anlayışsız ve gereksiz tripli gibi.oda biliyor senin çok saygılı bir gelin olduğunu ama neden fazlasını bekliyor anlayamadım.hic umursama bence.
Evet ilk ve tek gelinim, henüz başka gelin yok ailede. Böyle anlarda içime düşüyor hep “kötü gelin görmemişsiniz siz” diye. Elimden geldiğinin fazlasıyla anlayışlı davranıyorum, kendi ailem yada başka biri olsa ters cevap vereceğim hatta çıkıp gideceğim durumlarda susuyorum alttan alıyorum. Çok teşekkür ederim sözleriniz için. Onlar da hep öyle derler çok memnunuz, kızımız kızımız diye anlatırlar ama böyle durumlarda bi sizde böyle/bizde öyle ayrımcalıklı bi konuşma geçiyor. Çok sıktı canımı benzer iki olay yaşamak, yine eşime bişey anlatmamayı düşünüyorum

Birinde lohusaymışsınız, birinde de hamileymişsiniz. Büyük ihtimalle hormon dengesizliği sizi böyle ağlatan. Tabii ki üzülür insan, ama normalde olsa böyle etkilemezdi sizi bence. Onu da hatırda tutmak lazım. Konuşacak bir ortam bulursanız tane tane açıklayın, bakın belki ben hassasım böyle şeylerden çok etkileniyorum, bile isteye bir saygısızlık ettiğim yok bana haksızlık etmeyin diyebilirsiniz belki. Sevgiler, iyi bayramlar :))
Onların da etkisi vardır illaki evet haklısınız, ama haksızlığa uğradığımı düşündüğüm durumlar kfama çok takılıyor hep.. çok teşekkürler sizede iyi bayramlar ❤️

Bunun icin mi uzdun tatli canini. Bence sh adama kendine laf soylettirme dengesiz oldugu belli yapisrir cevabi o aglasin
Kendimde hata aradım, haksızlığa uğradığımı düşünüp üzüldüm. İki benzer olay yaşandığı için.. Yapıştırırsam işler sarpasarar büyür diye hep alttan alıyorum 😔

Kv de verdi harçlık oğluma, kp verirdi normalde ama bu sefer o oralı olmadı. Bende salak gibi kendimi didikliyorum sürekli, ne hatam oldu ben mi yanlış yaptım diye.. ama 2 dklık anlayış kimseye bişey kaybettirmezdi.. Bende sizin gibi olsam keşke, hiç ağzımı açıp da bişey demiyorum hep içime içime atıp kendimi üzüyorum
Hiç boşu boşuna kendinizi üzmeyin.Bayramlaşmayacak olsanız, ne işiniz var sabah sabah orada değil mi? Adam sabırsız ve huysuz işte.Öyleleri değişmez. Fırsatını buldukça, onu kendi silahıyla vuracaksınız.Gülerek lafınızı sokuşturacaksınız.Batmayacak ama, sarsacak.Zamanla öğrenirsiniz.

Hiç boşu boşuna kendinizi üzmeyin.Bayramlaşmayacak olsanız, ne işiniz var sabah sabah orada değil mi? Adam sabırsız ve huysuz işte.Öyleleri değişmez. Fırsatını buldukça, onu kendi silahıyla vuracaksınız.Gülerek lafınızı sokuşturacaksınız.Batmayacak ama, sarsacak.Zamanla öğrenirsiniz.
Dediğiniz gibi zAmanla öğrenicem sanırım, şuanlık kendi kendini üzüp duran tarafım

Çocuk sakinleşip hadi dedenin elini öpelimden sonrasını okumadım. Bana böyle bir tepki gelse ya evden çıkarım çıkamıyorsam hayatta bayramlaşıp konuşmam.

Back
X