- 11 Eylül 2017
- 2.027
- 2.076
- 133
- 35
- Konu Sahibi Kestane Sekeri
Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum