Kp benle derdi ne nolur tarafsız bı baksaniz

Tanıştık o gün tanışmadan önceki tahminleri bunlar eşimin sevgisine eminim ama pasifligi beni çok inciltti gerçekten sahiplense cevap vermesi gerekmezmiydi
Fıtrat meselesi. Bazı adamlar eşlerinin de birçok huyuna memnun olmasalar da ses çıkarmazlar. Surat asabilirler ya da tamamen sessiz kalırlar. Yani eşin sen onun hoşuna gitmeyecek birşey söylediğinde ya da yaptığında nasıl davranıyor.

Ben mimyon zayıf bi kızdım. Gerçi hala öyleyim :))) kaynana hazretleri beni oğluna yakıştırmadı, boylu poslu gelin beklerken beni görünce haliyle hayal kırıklığının dibini boyladı :KK70: sürekli yanımda laf sokardı. Bi de çekinirdi benden bi komşu bi arkadaş dedi diye benim oğlunun yanına yakışmadığımı söyler dururdu.

Bende, hadi bunu konuşan dengesizin, hadsizin, fesatın biriymiş, peki senin yanında nasıl döndü bu muhabbet? O dangalağın tekiymiş de sen nasıl konuşturdun dedim :KK70: "canım bende biz ne boylu poslu güzeller gördük huyu bozuktu, benim gelinimin huyu güzel dedim" dedi. Allah razı olsun epey yüceltmişsin beni, bidaha bana böyle saçma muhabbetler açma, boş insanların boş laflarıyla canımı sıkamam ben kendimi biliyorum güzelliğimin de farkındayım, oğlunda da boy var ama gözü benden başkasını görmedi demiştim :KK70: ay çok keyifliydi ya :KK70: çok bozuldu hazret "canım bizde kısayız kızımla sanki byumuz mu var" dedi. Kendi kendini gömdürdüm ona, öyle patavatsıza böylesi yaranır :KK66:

Fıtrat meselesi. Bazı adamlar eşlerinin de birçok huyuna memnun olmasalar da ses çıkarmazlar. Surat asabilirler ya da tamamen sessiz kalırlar. Yani eşin sen onun hoşuna gitmeyecek birşey söylediğinde ya da yaptığında nasıl davranıyor.
Sessiz kalır evet onlar gidince ben aglayinca oda ağladı özür dilerim hataliyim o an babamla tartışmak geldi içimden evimde oldukları için sessiz kaldım senin yanında tartışma olmasın istedim dedi benim ondan beklentim tartışması degildi zaten eşim benim için dünyanın en güzeli zaten nokta buydu yani aklıma gelmedi dedi bende buna kırıldım kendimde hicbirsey diyemedim

Ben mimyon zayıf bi kızdım. Gerçi hala öyleyim :))) kaynana hazretleri beni oğluna yakıştırmadı, boylu poslu gelin beklerken beni görünce haliyle hayal kırıklığının dibini boyladı :KK70: sürekli yanımda laf sokardı. Bi de çekinirdi benden bi komşu bi arkadaş dedi diye benim oğlunun yanına yakışmadığımı söyler dururdu.

Bende, hadi bunu konuşan dengesizin, hadsizin, fesatın biriymiş, peki senin yanında nasıl döndü bu muhabbet? O dangalağın tekiymiş de sen nasıl konuşturdun dedim :KK70: "canım bende biz ne boylu poslu güzeller gördük huyu bozuktu, benim gelinimin huyu güzel dedim" dedi. Allah razı olsun epey yüceltmişsin beni, bidaha bana böyle saçma muhabbetler açma, boş insanların boş laflarıyla canımı sıkamam ben kendimi biliyorum güzelliğimin de farkındayım, oğlunda da boy var ama gözü benden başkasını görmedi demiştim :KK70: ay çok keyifliydi ya :KK70: çok bozuldu hazret "canım bizde kısayız kızımla sanki byumuz mu var" dedi. Kendi kendini gömdürdüm ona, öyle patavatsıza böylesi yaranır :KK66:
Bende yapsaydım keşke bunu oglunuzun gözü benden başkasını görmedi terkettim günlerce ağladı yalvardı az kosmadi peşimden 1 sene yalvardı diye ki hepsini de yaşadım yani öyle pişmanım ki sustugum icin

Aynen canim. Benim kaynim benim evimde bana bagirdi cagirdi. Esim wcdeydi arada hic mesafe yok duymamasina imkan yok. Wcden cikti hicbisey olmamis gbi. Sonra onlar gidince suratim asikti sordu dalgami geciyosun boyle boyle oldu hicbidey demedn ddm duymadim dedi. Yalan soyluyor. Erkeklerin hepsi boyle. Ama aynisini benim ailem yapsa ben onu savunurum hemde ailemi silecek kadar... Kp de bisey derse duymamazliktan gel canim... baska seylerle ugras. Bu onu daha cok sinir eder.
Zaten annesi hala yok söyle evlat yetiştirdim dedikten sonrasını dinlemedim ama insanın kendine yapılan sözlere kayıtsız kalması çok zor en guzeli karşılığını vermek bence onu da ben yapamiyorum

Bende yapsaydım keşke bunu oglunuzun gözü benden başkasını görmedi terkettim günlerce ağladı yalvardı az kosmadi peşimden 1 sene yalvardı diye ki hepsini de yaşadım yani öyle pişmanım ki sustugum icin
dersiniz dertlenmeyin hiç, karşınızdakiler patavatsız, dengesiz e bi de üzüldüğünüzü de görmüşler bu konuyu yine açarlar sizde yapıştırırsınız cevabı :))

Zaten annesi hala yok söyle evlat yetiştirdim dedikten sonrasını dinlemedim ama insanın kendine yapılan sözlere kayıtsız kalması çok zor en guzeli karşılığını vermek bence onu da ben yapamiyorum

Karşılıgını annene babana kardesine arkadasina ya da tanimadigin bir insana verebilirsin. Ama bence kp, kv, gorumce, kayin tarzi kişiler sonradan seçilmeden edinilmiş aile... o yuzden ne dersen de ne yaparsan yap gozlerine batar. Ve laf soylersende terbiyesiz olan sen olursun. Ama ayni seyi gorumcen ailesine yapsin hicbir sey demezler. Bu hep boyle olur.

Tek sinirimi bozan uzun boylular mi güzel oluyor ki hep bu cümle
Ne yani bu 1.60 lar kabuklu fıstık 1.80 ler Antep fıstığı mi boyumuza göre kalitelendiriliyoruz 🙄

Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum:KK43:
Seni üzmek için eline fırsat geçmiş kp.nin
Güzel çirkin kime ne? Sen iyi hissediyorsan, kendini seviyorsan sorun yok.
Boşver bunları takma, sen değerlisin bunu yaşa ki onlarda hissetsin

Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum:KK43:
Kp patavatsizmis esinizde insan yerine koymamış sizi gururunuzu madem öyle.
-Baba sende saniyorsun uzun boylu alimlilar da sira olmuş pasani bekliyor. Kirpi bile yavrusunu pamugum diye severmiş. Bizim akrabalar da dedi çok mu aradin kiz bunu sen daha guzel bakimli kaliyorsun yaninda diye alinirsiniz diye söylemedim . Yoksa bir insani bu şekil yerecek biri degilimdir ama siz soyleyince soyledim.
Deyip ikisine hatta anasida dahil okkalı tokat gibi vuracaktin lafları yuzlerine. Hic sevmem böyle sahipsiz akilsiz gibi eziklemeye çalışan insanları

Nasıl bi insanmış kayınpederiniz,kaynana kılıklı!!
Kırk yıl düşünsem birinin canını acıtmak için bu lafları söylemek aklıma gelmezdi gercekten
Siz yinede takmamaya calısın onu,amacı belli cünkü
Eşinede kızma,cogu erkek ailesine karsı eşini savunamıyor cünkü

Bu iki şeytana uyup da eşine kötü davranma.Bilerek yaptıkları o kadar belli ki.Paye verme bu tür insanlara.Çirkinsen de çirkinsin güzelsen de güzelsin.Oğullarıyla evlendin oğulları da seni seviyor ya onun hıncı kalmış içlerinde.Bir kadını dış görünüşüyle yargılayacak kadar düşmüşler.Yaşlarından başlarından da utanmıyorlar koskoca torun torba sahibi insanlar.Hiç sıkma canını.Kocanı da daraltma.Sen ses etmedikçe kocanın gözünde daha da yücelirsin.Bu eziklik değil.Umursamaz ve cool ol biri sana bu tür bir şey derse.

Ayyy GÖZÜMMMM !
Onlar çok dengesiz ama siz de bağları kopartma taraftarı olmadığınız için ne desek boş.
Devam edin böyle iyi gelincilik oynamaya.

Bence birisi “herkesin ortasında bağırmadım birebir konuşacağım” derken aslın “götüm yemedi seni savunmayı sonra da konuşamam herhalde geçiştiririm seni” demek ister

Aman kırmasın babasını... nedir bu erkeklerin anne baba zaafı anlamış değilim. Her şeye üslubunca cevap verilebileceğinden haberleri yok sanırım. Ben kocama laf söyletmem durduk yere, ailem de yapamaz bunu. Ama erkekler aman annem kırılır aman babam kırılır. Kırılsınlarbir kere de onlar kırılsın ne var. Haksızsa kırılacak yani. Tamamen haklisin eşine bunu söylemen iyi olmuş bir dahaki sefere önlemini almış olur çünkü ailesi susacak gibi durmuyor. Kendileri kraliyet ailesi ya herkesi küçük görmeleri gerek.

Bir kere sizin değerinizi boyunuz, görüşünüz belirlemez. Niye hemen değersiz hissettim moduna giriyorsunuz, hem de değmeyecek sığ insanlar için? Eşiniz iki laf etse güzel olurdu ama buna ihtiyaç duymamanız gerekiyor aslında. Size terbiyesizlik yapan insanın ağzının payını verin. Orada kayınpedere, size güzel görünmek zorunda değilim, zira benim kocam oğlunuz oluyor, onun beğenmesi kafi, o yüzden güzellik kriterlerinizi kendinize saklayın filan derdim ben olsam. Terbiyesiz herif.

Ve haftada 2 kere niye görüşüyorsunuz bu insanlarla? Normal insanlar olsa hadi neyse de, bu kadar saçma sapan tiplerle bu kadar muhabbete gerek var mı? Siz de enteresansınız biraz.

Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum:(
Keşke bu kadar çok muhatap olmasaydın ne kadar çok konuşursak okqdar laf söylüyorlar bende senin gibi bunun gibi şeylere maruz kaldım dahada fazlası üstelik yazsam inanın bana inanmazsınız şimdi hiç muhatap olmuyorum kendileri geberiyor sohbet edelim diye

Back
X