Kp benle derdi ne nolur tarafsız bı baksaniz

Bence böyle şeylerle kendinizi üzmeyin. Eşiniz için haftada bir görüşün işte olsun bitsin. Sizi beğenseler ne beğenmeseler ne?
Hayatınızı deliler yüzünden zehir etmeyin, boşverin.

Sizi yıprattıklarını bildikleri için konuşabiliyorlar böyle bunu da unutmayın. UmursamAdığınızı gösterin ve cidden umursamayın.

İyi gelincilik oynamak değil benim ki zaten 1 yıldır hiç gitmiyordum evlerine sadece onlar geliyordu tamamen gorusmeyerek rest çekmek istemedim her insan hata yapar diyip erdemlik gösterdim ama olmuo her aramız duzeldiginde bı yerde patlak verio

Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum:(
Kp tam anlamıyla boş bogazlık etmiş tutup savunacak değiliz .eşine gelince valla bana da aynı şey söylense eşim ya güler geçer ya da öyle söyleme gibi çok hafif bi tepki verir açıkçası ben hayatımda zaten tepkileri büyük insanlardan rahatsız oluyorum hele ki ailelerine karşı.
Benim her zaman temel tavsiyem kendi kendinizi ailenizin huzurunu böyle lüzumsuz insanlar için kaçırmayın. Ben her zaman psikolojik savaştan manipülasyon kullanmaktan yanayım böylece asla morelimi bozamazlar hatta kendi morelleri düşer

Evet sustugum için çok pişmanım esimin susmasina daha çok ofkeliyim eşime haksızlık mı yapıyorum sizce çünkü onunla da konusmuorum

Konuşmamazlık yapmayın bence, Üzüldüğünü kırıldığını anlat. Hatta KP'ne de illa ki bir yerde denk gelir hatırlat güzel bir laf söyle yani.
Bilsinler hadsizlik yapmasınlar.

Kp çok gereksiz ve boş konuşmuş. Eşinin sessiz kalması konusunda haklısın, kavga etmeye terslemeye gerek yok, benim eşim dünyanın en güzeli, onu çok seviyorum diyebilirdi. Belki çok şaşırdı böyle bir laf beklemiyordu, ne diyeceğini bilemedi. Eşine çok yüklenme bence. Ama senin yerinde olsam görüşmezdim, evime de kabul etmezdim. Çünkü her görüştüğünde moralini bozuyorlarsa görüşmemek en iyisi.

Kızlar merhaba 6 yıldır evliyim esimlede 10 yıldır beraberiz üni de tanıştık ve onun ailesinin sorunları beni istememesi vs biz evlendik eşim benden daha çok istedi evlenmeyi onun bana sevgisinden suphem yok evlenince de kv laf sokmaları iftiraları derken ben bunlarla 1 yıl evlerine gitmedim onlar geldi i kusluk esnasında 2. Bebeğim oldu falan filan şuan yeni yeni biraz daha iyiyiz haftada bı onlar haftada bı biz gidioruz tamamen bağları kopartma taraftarı olmadım hicbi zamanda gelelim konuya bugün bize geldiler konu konuyu açtı derken kv dedi ki 3 erkek evlat yetiştirdim şöyle iyi böyle iyi kızım olsa erkek arkadaşı olamazdı falan bende dedim ki bende kızınız olmadığı için bu kadar rahat konusuosunuz bence dedim konu uzadı derken kp biz zaten unideki bahar şenliklerinde seni uzaktan görünce oglumuzun konuştuğu kızın sen olduğunu anladık UZUN BOYLU ALİMLİ GUZEL BİRİNE SAHİP CİKMAYACAGİNİ BİLİYORDUK oglumuzun huyunu bilioruz kıskanç olduğu için öyle birine bakmaz dedik dedi bende eşim anlamadı mi soylenileni diye ne yani bu bana çirkinsin demek oluo dedim eşim farketsin diye onlarda gülerek geçti esimde bişey söylemedi kendimi o kadar kötü hissettim ki sonra da ağzımı açmadım bunlar gitti ben direk hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım esimde başta yanlış anladın dedi bende sakın bana böyle diyerek iyice germe beni dedim sonra eşi min dediği şu benim ortam yok orda babamın kalbini kırmak istemedim senin yanında evime geldiği için bağırmak istemedim ama birebirken konusucam dedi bende babanı kirmana gerek yoktu orda zaten angel benim için dünyanın en güzel kadını demen yeterliydi kendimi çok değersiz kötü hissettim dedim haklısın ama ona odaklanamadim o an özür dilerim dedi ama benim eşime kirginligim daha büyük gururum kırıldı çok kötü hissediyorum kendimi tarafsız yorumlarını zi bekliyorum:(
Beni cok sevdi ki benimle evlendi, cok seviyo beni deseydiniz keske

Kp çok gereksiz ve boş konuşmuş. Eşinin sessiz kalması konusunda haklısın, kavga etmeye terslemeye gerek yok, benim eşim dünyanın en güzeli, onu çok seviyorum diyebilirdi. Belki çok şaşırdı böyle bir laf beklemiyordu, ne diyeceğini bilemedi. Eşine çok yüklenme bence. Ama senin yerinde olsam görüşmezdim, evime de kabul etmezdim. Çünkü her görüştüğünde moralini bozuyorlarsa görüşmemek en iyisi.
Onada ofkeliyim ağızlarının payını veremedi diye ama tabi benim susmamam gerekiyordu zaten diğer olaylarda susmadim mesela dedi ki kv benim babam beni disiplinli yetiştirdi bende ondan gördüm bu disiplini hala oğlu dayı oğlu evine bile gondermezdi falan dedi şimdide yeğeni evine gelmio die şikayetçi bende dedim ki o da babasından onu görmüş çok doğru madem neden kiziyorsun sana gondermedigine dedim daha başka konularda da lafımı söyledim ama son soylenilende ne dicemi bilemedim

Kp tam anlamıyla boş bogazlık etmiş tutup savunacak değiliz .eşine gelince valla bana da aynı şey söylense eşim ya güler geçer ya da öyle söyleme gibi çok hafif bi tepki verir açıkçası ben hayatımda zaten tepkileri büyük insanlardan rahatsız oluyorum hele ki ailelerine karşı.
Benim her zaman temel tavsiyem kendi kendinizi ailenizin huzurunu böyle lüzumsuz insanlar için kaçırmayın. Ben her zaman psikolojik savaştan manipülasyon kullanmaktan yanayım böylece asla morelimi bozamazlar hatta kendi morelleri düşer
Psikolojik savaş manipülasyon derken?mesela başınıza gelse bu yaşadığım ne yapardiniz

Erkek ailelerinden nefret ediyorum ne konustuklarini bilmiyolar. Allahtan esin icten icr hakli oldugunu biliyo. O yuzden nefret et gec. Kendini cok yipratma mutlu olmasinlar.

Valla eşinizin hiç kriz yönetimi yok..İlla anne babasına bağırarak mi sorunları çözecek. .Sizin de dediğiniz gibi saygısızlık yapmadan da insanlar kendisini ifade edebilir.

Hatta benim görüşüm siz eşinizin sizi savunmasını beklemeden..
Güzellik görecelidir oğlunuz peşimden çok koştu der ..Gülümserdim onlar gibi..

Erkek ailelerinden nefret ediyorum ne konustuklarini bilmiyolar. Allahtan esin icten icr hakli oldugunu biliyo. O yuzden nefret et gec. Kendini cok yipratma mutlu olmasinlar.
Eşim bilse ne olur ki onların yanında gerekli cevabı veremedikten sonra kendim gerekeni yapmam gerekiyordu orası ayrı tabi konuşmayı dusunmuorum ailesiyle esimede söyledim haklısın konuşma dedi sadece.ozel olarak babasıyla gorusecekmis ben varım ortamda tartışma çıkmasın istemiş ben zaten tartışmasını beklememistim ondan

Eşim bilse ne olur ki onların yanında gerekli cevabı veremedikten sonra kendim gerekeni yapmam gerekiyordu orası ayrı tabi konuşmayı dusunmuorum ailesiyle esimede söyledim haklısın konuşma dedi sadece.ozel olarak babasıyla gorusecekmis ben varım ortamda tartışma çıkmasın istemiş ben zaten tartışmasını beklememistim ondan
AY benimki onu bile yapmiyo. Raziyim onu yapmasina😁 donup trip bile atmaz hayatta yani. O yuzden konusacam demis esinle alaka bi durum yok. Belki evet o an soylese daha iyi olurdu ama bosver sonrq da konusmasi guzel bence. Hem birazda sen cevap ver aglama oyle uzulme herseye. Alttan alttan espiri yapar gibi yapistir cevabi

Valla eşinizin hiç kriz yönetimi yok..İlla anne babasına bağırarak mi sorunları çözecek. .Sizin de dediğiniz gibi saygısızlık yapmadan da insanlar kendisini ifade edebilir.

Hatta benim görüşüm siz eşinizin sizi savunmasını beklemeden..
Güzellik görecelidir oğlunuz peşimden çok koştu der ..Gülümserdim onlar gibi..
Öyle haklısınız ki esim o konuda fazlasıyla beceriksiz illa kırıp bağırması gerekmiodu o an aklıma sadece tartışmak geldi senin düşündüğün açıdan düşünemedim dedi ben kendimi savunmam lazımdı eşim nereye kadar yapabilir ki

Bu kayınvalide ve kayınpederlerin oğullarını Brad Pitt gibi görmelerine de bir türlü anlam veremiyorum uzulmekte haklısın canım ama boşver patavatsız insanlar işte

Ben eşime ailesinden daha çok kırgınım eşim onlara üslubunu bozmadan ağızlarının payını verebilseydi o cesareti kendilerinde goremezlerdi kirginligim buna eşim de tartışmaya odaklanmış kendini frenlemis bizde misafir oldukları için bilmiyorum öfke doluyum:KK43:
Anladım siz genel olarak bir tepki bekliyorsunuz. Evet verilebilir haklısın. Eşinizle konuşun o zaman alsın ailesini karşısına söylesin sizi seviyor sanırım yapar gibi geldi bana

Anladım siz genel olarak bir tepki bekliyorsunuz. Evet verilebilir haklısın. Eşinizle konuşun o zaman alsın ailesini karşısına söylesin sizi seviyor sanırım yapar gibi geldi bana
Evet yapar benim yanımda bişey demeyi doğru bulmuyormus bende o an o ortamda benim yanımda konuşman gerekiodu dedim yani tartışmasını beklemiyorum en azından benim karım bitane zaten en güzeli ondan onunla evliyim diyebilirdi aklıma gelmedi dio:(

Johnny deep i bildiklerini hiiiic sanmıyorum :KK71:

Guzellikle ilgili kısma çok takilmissiniz konu sahibi. Haklısınız evet ama ben suna daha çok takildi benim kızım olsa erkek arkadaşı olamaz demiş ya. Siz de olmadığı için rahat konuşuyorsunuz demiş . Kadın da üstüne seni gördük ünide demiş. Bence bu daha büyük sorun diğerine göre. Kadın size burada bana göre baya hakaret etmiş

Sansn sanmasin ornek vrdigi kisi baya yakisikli adam ki ornek verdi dye dsunurler olmadi burak öźcivite cevirseydi efndme soyliym kivanc flan . :D Orda kocasinin sessiz kkaldigi icin esne bile laf sokmus oluyo ben bu kisma cok odaklandim. Diger kisimda bi insani gorup tanimadan kafadan yorum yapmak cok cahilce derdim.

Sansn sanmasin ornek vrdigi kisi baya yakisikli adam ki ornek verdi dye dsunurler olmadi burak öźcivite cevirseydi efndme soyliym kivanc flan . :KK70: Orda kocasinin sessiz kkaldigi icin esne bile laf sokmus oluyo ben bu kisma cok odaklandim. Diger kisimda bi insani gorup tanimadan kafadan yorum yapmak cok cahilce derdim.
Oğulları çok kıskanç olduğu için güzel alımlı boyu boyuna birine bakmamis yani sen bu vasıfların hicbirisine sahip değilsin demek istio aklınca ben öyle anlıyorum esimde tamamen boş konuşmasından lafının nereye gideceğini bilmediği için dio bilemiorum

Back
X