- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Konu sahıbının kocası babasının konturune varıncaya alıyormus.Aile olmak öyle bişey değil bence.
Vermek zorunda değil elbette.
Ama böyle şeyler bir baba için zorunluluk değildir, vicdani gerekliliktir.
Bizde kimde ihtiyaç varsa ona kosulur, bu elde ne varsa bir paket makarna da olur, çeyrek altın da olur..
Para yoksa bile insan evinde olan erzagi paylaşır, yine paylaşır.
Bilmiyorum biz öyle gördük, bana zorunda değil yorumları sanki komşudan bahsediliyormus gibi geliyor.
İnsan komşusunun darda olduğunu bilse koşar yahu, evlada olup da vermemek, ve bunu normal karsilamak bana ters geliyor.
Bu konu sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlamadim soylemek istedigini söyle gecKonu sahıbının kocası babasının konturune varıncaya alıyormus.
Adamın gıyabında bunu konusup Yuzune karsı veriyorlar. Adam nerden bilsin ki ciddi anlamda ihtiyacları oldugunu?
Hanı babasına kontör almasa veya baba alayım da para yok sen verir misin dese tamam.
Adamın Yuzune bunları yapıp, ıcten ıce para vermesini beklemek ne bileyim...
Ilgılendırmedı birileri yazınca yazdıgım ıcın uyarı cikiyor yukarıda. Bende tıklayıp bakıyorumBu konu sizi neden bu kadar ilgilendirdi anlamadim soylemek istedigini söyle gec
Yani evet o da ilginç.Konu sahıbının kocası babasının konturune varıncaya alıyormus.
Adamın gıyabında bunu konusup Yuzune karsı veriyorlar. Adam nerden bilsin ki ciddi anlamda ihtiyacları oldugunu?
Hanı babasına kontör almasa veya baba alayım da para yok sen verir misin dese tamam.
Adamın Yuzune bunları yapıp, ıcten ıce para vermesini beklemek ne bileyim...
Yapmayın, para yok deyin ve almayın. Yapıp yapıp şikayet etmek sizi de yorarMaasini bize baglasin demiyoruz ki insan en azindan sorar ihtiyaciniz var mi diye. Kendi ilaclarinin parasini bile vermiyor biz aliyoruz kontörü bitiyor bize söylüyor yuklememiz icin
He canım hee ondanBirikimi var dediğiniz de atla deve sanki , hem kocanız babasının huyunu biliyor para istemiyor hem de adamın yanında borç harç konuşuyorsunuz. Bunu yapana kadar kocanız çekip bir kenara konuşsa ya . Çok irrite edici ne o öyle adamın yanında şundan mı para alsak bundan mi alsak sürekli borç muhabbeti, vermeye mecbur bırakmak istiyorsunuz ama adam akıllıymış. Insan kırk kat yabancıya bile eli boş gitmez, ama yüzünüzden okunuyorsa demek ki şu neredeyse nefret dolu hisleriniz..
Tesadüf eseri banka kartını gördü yatağın ustunde esim
Bir şey sorabilir miyim burada yazan herkese: kayınpeder-kayınvalidenizin hesabında ne kadar para olduğunu biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız nasıl veya ne vesileyle öğrendiniz? Ben dokuz yıl evli kaldım ve aklıma hiç böyle bir soru düşmedi de bu yüzden soruyorum. Lütfen kınamayınız. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum.
Seni anliyorum canim.benim kp de boyle.insan bi sorar ihtiyacinizmi varmi durumunuz nasil.bu bile yeter bize.benim kendi ailem hep sorar mesela.ama kp dusuncesiz.kizdigimiz nokta bu aslinda. cocugum olcak hic sormuyor eksik bisey varmi diye.Burda herkes bakıyorsam para vericek kp diye anladı beni oysaki o kadar yaninda konusiyoruz sadece sormasini beklerdim paraniz mi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?