• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KP içimdeki canavarı çıkarttı sonunda..!

Çoğu insan anlamıyor ki .
İstersen k...nı yırt o iyi olsun diye o bana ne yaptı ki derler .
Herkes kendini düşünüyor .

İşte bu yüzden kendi halimdeyim..Kimseye iyilik yapmak için çabalamıyorum..Daha 26 yaşındayım ama bi çok şey görüp geçirdim..Yapmam gereken seyleri yapıp çekilirim köseye hiç umrumda değil yapmam gereken seylerin dısındakiler..

İşte bu yüzden kendi halimdeyim..Kimseye iyilik yapmak için çabalamıyorum..Daha 26 yaşındayım ama bi çok şey görüp geçirdim..Yapmam gereken seyleri yapıp çekilirim köseye hiç umrumda değil yapmam gereken seylerin dısındakiler..

Aynen öyle kendini yıprattığına değmez hiç kimse .

geçen konunu da okuyup cevap vermiştim canım.. bence çok iyi olmuş sana bunları söylemesi, zaten nası bi insan oldugu belliydi ve sen mesafeli durmak istiyodun. en azından şimdi daha da elle tutulur çok güzel sebeplerin var.. herşeyde bi hayır vardır, gönül isterdi ki eşinin ailesinden yana da huzurlu ve mutlu ol ama, şimdi hiç yoktan evine kocana bak, kapa kapını.
sen asla görüşme, fakat eşinin görüşmesine de karışma.. erkek milleti malum, bi anda unutur babasının yaptıklarını, sen ailemle aramı mı bozuyosun der.. onun ailesinin konusunu da konuşup boşuna keyfinizi kaçırmayın.. hayatında onlar yokmuş gibi davran.. ıslah olmaz çünkü bu adam, ne yazık..

ALLAH bole kotu insancıklardan korusun.
benım bı arkadaşım daha 1 senelık evliyken kp kv yuzunden ayrıldılar kız kölelerı olmayı kabul etmedıgı ıcın kocası kp beraber 5aylık evlıyken ustelık bır ramazan gunu orucluyken kızı baba evıne bırakmıslar sonrada arayıp sormadılar,ay aklıma geldıkçe sinir oluyorum yazdım yazdım sıldım:47: kızın kocası adam degılmıs onların doldurusuna geldı senın kocan arkandaymış negüzel senin sırtın yere gelmez ALLAH bozmasın...

geçen konunu da okuyup cevap vermiştim canım.. bence çok iyi olmuş sana bunları söylemesi, zaten nası bi insan oldugu belliydi ve sen mesafeli durmak istiyodun. en azından şimdi daha da elle tutulur çok güzel sebeplerin var.. herşeyde bi hayır vardır, gönül isterdi ki eşinin ailesinden yana da huzurlu ve mutlu ol ama, şimdi hiç yoktan evine kocana bak, kapa kapını.
sen asla görüşme, fakat eşinin görüşmesine de karışma.. erkek milleti malum, bi anda unutur babasının yaptıklarını, sen ailemle aramı mı bozuyosun der.. onun ailesinin konusunu da konuşup boşuna keyfinizi kaçırmayın.. hayatında onlar yokmuş gibi davran.. ıslah olmaz çünkü bu adam, ne yazık..

Dün de ben aynen senin gibi düşündüm biliyomusun :) zaten sürekli beni huzursuz ediyodu nasıl bi insan olduğu belliydi iyi oldu mesafe koyup gitmemem için sebep oldu yaptıkları diye düşündüm..Şuan çok rahatım huzurluyum eşimde gitmiyo arayıp sormuyo oda iyice nefret etti ama gidicem dese gitme demem asla kendisi bilir gidebilir tabikide..Kendi ailesi gitsin görüşsün napıyosa yapsın bni muhatap etmesin yeter bana..

ALLAH bole kotu insancıklardan korusun.
benım bı arkadaşım daha 1 senelık evliyken kp kv yuzunden ayrıldılar kız kölelerı olmayı kabul etmedıgı ıcın kocası kp beraber 5aylık evlıyken ustelık bır ramazan gunu orucluyken kızı baba evıne bırakmıslar sonrada arayıp sormadılar,ay aklıma geldıkçe sinir oluyorum yazdım yazdım sıldım:47: kızın kocası adam degılmıs onların doldurusuna geldı senın kocan arkandaymış negüzel senin sırtın yere gelmez ALLAH bozmasın...

Aynen öyle canımm kocam arkamda olduğu için evliliğim bu kadar uzun sürdü zaten..Eşim babası yüzünden bana bişey dese ben çeker giderim sabredilcek gibi bi adam değil çünkü.Eşimede hep boşan boşan diyo ayrıl bırak karını diyo terbiyesiz adamm :47::47:
Eşim bırakmam asla diyo..Ailesinden vazgecer benden gecmez cok sükür..Arkadasına çok üzüldüm nasıl yaparlarr ya kız ne hayallerle evlenmiştir kimbilir yazık çok yazıkkk :2::26:

senin kocan adam değilmiş malesef
bi güzel ağızlarının payını verebilen bi adam olsaydı
kimse de sana s... git diyemezdi.

yüz buldu mu tek gördü mü
kimse gözünün yaşına bakmaz
afedersin s..çar tepene.

senin kocan adam değilmiş malesef
bi güzel ağızlarının payını verebilen bi adam olsaydı
kimse de sana s... git diyemezdi.

yüz buldu mu tek gördü mü
kimse gözünün yaşına bakmaz
afedersin s..çar tepene.

Okuduklarında onu çıkarabilirsin ama benim kocam bana göre adam..Adam olmasaydı eğer babama gelin olarak bi hizmeti çokmu görüyosun derdi..Ama başından beri onlara hizmet etmeme karsı çıktı..Babasıyla tartıstı sürekli ben onunla sevdiğim için evlendim sizin hizmetçiniz değil dedi..Babasının küfürlerine alışık oldukları için ailecek onlara çok normal geldi o s.tr git lafı..Sadece bana kötü geldi..Kp'nin ağzı hep bozuk yani..

Okuduklarında onu çıkarabilirsin ama benim kocam bana göre adam..Adam olmasaydı eğer babama gelin olarak bi hizmeti çokmu görüyosun derdi..Ama başından beri onlara hizmet etmeme karsı çıktı..Babasıyla tartıstı sürekli ben onunla sevdiğim için evlendim sizin hizmetçiniz değil dedi..Babasının küfürlerine alışık oldukları için ailecek onlara çok normal geldi o s.tr git lafı..Sadece bana kötü geldi..Kp'nin ağzı hep bozuk yani..

valla canım arkasında durmak bana göre böyle bişey değil.
hem sana babası ağzına gelenleri söylüyo
kafasına göre azarlıyo
evine gelip sana hakaretler yağdırıyo falan
sonra da eşin seni alıp onlara götürüyo bu normal mi sence?

ben senin yerinde olsam ilk olaydan sonra bidaha asla gitmem ve zaten kocam da aklı başında bi adamsa böyle bişey teklif etmemeli diye düşünürüm.dikkat edersen bu olaylar sen görüşmeye devam ettiğin için başına gelmiş zaten.
bi erkek kim olursa olsun karısına böyle hakaretler edilmesine göz yummamalı babası bile olsa ağzının payını vermeli hatta kendi bile bidaha görüşmemeli bence özür dilenene kadar ben bunu beklerim.

burda olan hep sana oluyo eşine göre bişey yok farkındaysan.eşin senin bu kadar yara almana göz yummamalıydı.
bana kvdem ve kpderim bi ortamda ikisi aynı anda laf soktular ve üstüne 3 ay gitmedim eşim gitmemi istemişti başta ama ben ona ne kadar kızdığımı anlatınca ısrar etmedi ve ailesine kızdı.o günden sonra bidaha da kimse bana öyle davranamadı.
diyeceğim şu ki bu kadar yumuşak başlı olma eşinin lafıyla görüşme bidaha.

valla canım arkasında durmak bana göre böyle bişey değil.
hem sana babası ağzına gelenleri söylüyo
kafasına göre azarlıyo
evine gelip sana hakaretler yağdırıyo falan
sonra da eşin seni alıp onlara götürüyo bu normal mi sence?

ben senin yerinde olsam ilk olaydan sonra bidaha asla gitmem ve zaten kocam da aklı başında bi adamsa böyle bişey teklif etmemeli diye düşünürüm.dikkat edersen bu olaylar sen görüşmeye devam ettiğin için başına gelmiş zaten.
bi erkek kim olursa olsun karısına böyle hakaretler edilmesine göz yummamalı babası bile olsa ağzının payını vermeli hatta kendi bile bidaha görüşmemeli bence özür dilenene kadar ben bunu beklerim.

burda olan hep sana oluyo eşine göre bişey yok farkındaysan.eşin senin bu kadar yara almana göz yummamalıydı.
bana kvdem ve kpderim bi ortamda ikisi aynı anda laf soktular ve üstüne 3 ay gitmedim eşim gitmemi istemişti başta ama ben ona ne kadar kızdığımı anlatınca ısrar etmedi ve ailesine kızdı.o günden sonra bidaha da kimse bana öyle davranamadı.
diyeceğim şu ki bu kadar yumuşak başlı olma eşinin lafıyla görüşme bidaha.

İnan çok haklısın çok..Zaten görüşmiycem artık kesinlikle gitmem..Önceden kp gelip eşim yokken evde konusuyodu benimle.Simdi eşim herseyi gözüyle gördü asla gitmiyceksin diyo..Onlardan bi adım gelmeden gitmem görüşmem buda aylar sürer zaten..Eşimde gitmiyo arayıp sormuyo gitmem diyo nefret ettim diyo..Adam herkesi soguttu kendinden..Biz huzurluyuz mutluyuz kendi derdine yansın o kaybediyo herkesi yavas yavas..

Mrb arkadaşlar yine herzamanki gibi sorun kp :)
Artık gülüyorum çünkü artık öyle bir hal aldıki gülmemek elde değil.Benim kurallarıma uymazsanız benim aldığım evden(üstelik heray 600 tl kredi ödüyoruz)çıkcaksınız diyodu..Bi süre sabrettim ama artık çıkıyoruzzz galiba :) kendi evimize bize ait..En azından ev sahibi ayda bir gelicek kapıma,kp gibi arayıp evime gelip hakaretler savuramıycak..Sabrımızı taşıran son noktayı anlatmak istiyorum size..

Cuma günü kp evindeydik..Herşey normaldi yemek yedik cay içtik..Bi anda kp beni yanına çağırdı tek konusmak istedi benimle..Eşim beni yalnız bırakmak istemedi geldi yanımıza oda..9 gündür gidememiştim onu söylüyo bugün 9 gün oldu gelmediniz falan..Başladı konusmaya,yok şunun gelini böyle bunun gelini böyle..Biz bayramda sabah 10da oraya gidip aksam 12ye kadar orda oturcakmısız bunu söyledi,gelen misafirler oluyomus onlarla ilgilencekmişim sesimi çıkartmadım..Yine aynı seyler ben onların istediği gibi olamamısım,haftada 3 kere orda yiyip içmemiz gerekiyomus falan işte aynı seyler yine,üstelik bana onca sey yapmış olmalarına rağmen,aileme gidip şikayetler ettiler,evime gelip hakaretler etti üstelik eşim evde yokken neler neler işte..Eger bizim ailemize uymıycaksan OĞLUMLA AYRIL dedi...Allahhhh senmisin bunu diyen açtım ağzımı yumdum gözümü..sen kimsin benim evliliğime müdahale edip bizi ayırmaya kalkıyosun babaysan babalığını bil falan içimi döktüm baya..Sonra kocama dedim hadi gidiyoruz tamam ddi eşimde kalkcaz,içeri geçtim yine geldi yanıma bundan sonra ailen gelmiycek o eve duymıycam görmiycem dedi..Orası benim evim istediğim kişi gelir dedim...Benim aldığım eve gelemez ailen ddi..Ancak senn baban sana bi ev verir ozaman gelir evine dedi..S...git evimden aldığım esyalarıda altınlarınıda bırak git dedi...Bu olanlara hem gülüyorum hemde napcağımı bilemiyorum..Simdi bu hafta sonu düğün var yakın akrabamızın onunla ilgleniyorum sonrasında çıkıcaz ev bulup..Bu sürede nasıl davranmalıyım,bugün ameliyat oldu kp burnundan yanına gitmeyi düşünmüyorum kesinlikle..Azcık insan olsaydıda gelini yanında olsaydı..Ben hayatımda bu kadar iğrenç insanlar görmedimm valla...:47:
Bugüne kadar sustum hep ama içimdeki canavarı çıkarttılar artıkk saygımı yitirdim onlara karşı..

aynı dertten bendede varrr :((((
kayınpederin evinde kalıyoruz ve ben bu eve taşınırken(annemlere yakın ev) benden artık bişi beklemeyin oraya taşınırsanız dedi ekmeğime yağ surdu gercı ama hala karışmakta sebep? evinde oturuyoruz bıze ev verdı dugun yaptı altın akça vs.. vss

saçmalıyor resmen yanı cok ıyı yapmıssın bende aynısını yaptım ama ne yazıkkı eşim hala onların sözundeeee
hala tartısmalarımız oluyor keske aynı olayı bızde yasasaydık esımde pesımden glseydı
bende saygımı sevgımı herseyımı yıtırdım- anne baba dıyorum ama ıcım kınmıyor artık yaptıklarından
kendı evıne cık en ıyısı bızdede o sans olsa ! yanı eşim sozme baksa su an ev alıp oturuyor olurduk

aynı dertten bendede varrr :((((
kayınpederin evinde kalıyoruz ve ben bu eve taşınırken(annemlere yakın ev) benden artık bişi beklemeyin oraya taşınırsanız dedi ekmeğime yağ surdu gercı ama hala karışmakta sebep? evinde oturuyoruz bıze ev verdı dugun yaptı altın akça vs.. vss

saçmalıyor resmen yanı cok ıyı yapmıssın bende aynısını yaptım ama ne yazıkkı eşim hala onların sözundeeee
hala tartısmalarımız oluyor keske aynı olayı bızde yasasaydık esımde pesımden glseydı
bende saygımı sevgımı herseyımı yıtırdım- anne baba dıyorum ama ıcım kınmıyor artık yaptıklarından
kendı evıne cık en ıyısı bızdede o sans olsa ! yanı eşim sozme baksa su an ev alıp oturuyor olurduk

Ahh canım ah eşinin senin tarafına geçmesi için babasının sana bi saygısızlık yapması gerek galiba bizde öyle oldu...Bazı erkekler aileye çok düşkün olabiliyolar..Sen mesafeni koru bırak eşin görüşüyosa görüşsün ama eşinide kendi tarafına çekmeye çalış biyandanda..Asla eşine ailesini kötüleme..Ailesini kötülersen eşin dahada ailesine yönelir çünkü..

Ahh canım ah eşinin senin tarafına geçmesi için babasının sana bi saygısızlık yapması gerek galiba bizde öyle oldu...Bazı erkekler aileye çok düşkün olabiliyolar..Sen mesafeni koru bırak eşin görüşüyosa görüşsün ama eşinide kendi tarafına çekmeye çalış biyandanda..Asla eşine ailesini kötüleme..Ailesini kötülersen eşin dahada ailesine yönelir çünkü..

sana söyle diyim telefonla yetiyorlar zaten! yani 5 haftalık hamıleyken eşime söyledim kayınvalıdeyı aradık paylaştık aradan 3 gun geçtı eşim ank dışına göreve gitti. eşimi doldurmuşlar!! bu kp evi benım annemlere yakın kendılerı 15 dk yol uzlklıkta oturuyorlar
biz ordan taşınacakmışız sebeb annaneye bebek torun yakın olurmus ona dha duskun olurmus! :)
ben 5 haftalık hamıleyken dusuk tehlıkesı gecrdım tam 3 gun zından ettıler bana ! aglayacagım dıye bana cocugu aldır zaten bız onu beklıyoruz dedıler esimde bılıyor!!. saygısızlıkmı ne cok saygısızlık gordum . evindenn kovuldum ! eşim babasının sozunden cıkmadı.
o kavgamız son oldu eşim geldı o gun hemen dedı kımseye karıstırmayacagım dedı bakalım beklıyoruz ama hala eşim babasının sözünde napıcambilmiyorum eskiler kalıma daha cok gelıyor sımdı hamıleyım ve cok zorlanıyorum
yanı ben bıle kendı aıleme sız karısmayın dıyebılıyorken esımın aılesı bana bunları yaptıgı halde eşim sesını cıkartmayıp hala benı ezdırıyor
cok şanslısın :(

sana söyle diyim telefonla yetiyorlar zaten! yani 5 haftalık hamıleyken eşime söyledim kayınvalıdeyı aradık paylaştık aradan 3 gun geçtı eşim ank dışına göreve gitti. eşimi doldurmuşlar!! bu kp evi benım annemlere yakın kendılerı 15 dk yol uzlklıkta oturuyorlar
biz ordan taşınacakmışız sebeb annaneye bebek torun yakın olurmus ona dha duskun olurmus! :)
ben 5 haftalık hamıleyken dusuk tehlıkesı gecrdım tam 3 gun zından ettıler bana ! aglayacagım dıye bana cocugu aldır zaten bız onu beklıyoruz dedıler esimde bılıyor!!. saygısızlıkmı ne cok saygısızlık gordum . evindenn kovuldum ! eşim babasının sozunden cıkmadı.
o kavgamız son oldu eşim geldı o gun hemen dedı kımseye karıstırmayacagım dedı bakalım beklıyoruz ama hala eşim babasının sözünde napıcambilmiyorum eskiler kalıma daha cok gelıyor sımdı hamıleyım ve cok zorlanıyorum
yanı ben bıle kendı aıleme sız karısmayın dıyebılıyorken esımın aılesı bana bunları yaptıgı halde eşim sesını cıkartmayıp hala benı ezdırıyor
cok şanslısın :(

Ahh ya bunca seye rahmen eşin nasıl hala senin yanında değill anlamadım...Eşin ailesinin dedikleri yaptıkları bi şeklde sineye çekiliyo yutuluyo malesefki..Ama seninkiler yutulcak gibi değil sen mesafeli ol herzaman eşinle ailesi yüzünden hiç bizaman tartısma..çok iyi anlıyorum senii :( çok zor bi durum valla :26:

Ahh ya bunca seye rahmen eşin nasıl hala senin yanında değill anlamadım...Eşin ailesinin dedikleri yaptıkları bi şeklde sineye çekiliyo yutuluyo malesefki..Ama seninkiler yutulcak gibi değil sen mesafeli ol herzaman eşinle ailesi yüzünden hiç bizaman tartısma..çok iyi anlıyorum senii :( çok zor bi durum valla :26:

Daha bu anlattiklarim sana velki birkaci daha agirida varki hic akildan cikmiyor. Yetisme tarzi iste baba hep kendine Bagimli yetistirmis kopamiyor. Buyuk kayinda bes yillik evli ve ayni . Umarim bi gun duzelir hic.sanmasamd..

Aynen öyle canımm kocam arkamda olduğu için evliliğim bu kadar uzun sürdü zaten..Eşim babası yüzünden bana bişey dese ben çeker giderim sabredilcek gibi bi adam değil çünkü.Eşimede hep boşan boşan diyo ayrıl bırak karını diyo terbiyesiz adamm :47::47:
Eşim bırakmam asla diyo..Ailesinden vazgecer benden gecmez cok sükür..Arkadasına çok üzüldüm nasıl yaparlarr ya kız ne hayallerle evlenmiştir kimbilir yazık çok yazıkkk :2::26:

Ne hakla ayrıl dıyebılıyorlar ya ne hakla?Evet hayallerı yıkıldı:50:pıskolojısı bozuldu ama çabuk toparladı arkadaşım çünkü çok severek evlenmemiştı.

Ne hakla ayrıl dıyebılıyorlar ya ne hakla?Evet hayallerı yıkıldı:50:pıskolojısı bozuldu ama çabuk toparladı arkadaşım çünkü çok severek evlenmemiştı.

Bende öyle diyorum ne hakla hayatımıza bu kadar müdahale edebiliyo ne haddine yani..Bu zamana kadar azda olsa taviz verdim bundan sonra asla taviz vermem...Evime dahi gelemezlerr,gelsede eski ilgi olmıycak malesefkii...Ben eşimle çok severek evlendim ama gururum onurum sevgimden daha büyük..Sevgimi siler atarımm eşim bana babası yüzünden bişey söylese..

kp bunları söylerken ve siz kp cevap verirken eşiniz ne yapıyordu :44::44::44:

aaaynnıı benim kayınbaba:1:
valla canım gülüp geçicen yoksa kafaya tak tak nereye kadar....
Allahım niye bizi bulmaz şöyle mülayim, yavrum siz mutlu olunda gerisi mühim değil diyen kaynanalar, kayınbabalar...

Back
X