Arkadaşlar çoğu kişi yazdiklarima kızmış. Ben zaten kuranda yasaktır kp nin yanında da tam tesettür şarttır demedim. Siz nasıl fikir beyan ettiyseniz,buda benim fikrim... Kimisi sormuş neye göre karar veriyorsun diye. Bu devrin pis ve çirkin davranan insanlarina göre... Birtek mesele kp değil. Biz tesettürlü bayanlar biraz daha hassas olmalıyız. Babamiz gibi oldukları kesin. Ama asla babam değil sonuç olarak. Burada neler neler okuduk. Kp hakkimizda ne düşünüyor bilemeyiz. Ayrıca tabiki kuranda babanizdir diyor. Ama aynı kuran peygamberlerin kizlarindan örnek verirken hiç sac baş açık gezdiklerini söylemiyor. Araştırma yap öyle konuş diyenlere söylüyorum: üç yıl dini egitimim var. Bu konuyu sizinle tartismiycam. Asıl siz biraz araştırma yapın. Insanlar tesettürlü bayanlarla resmen dalga geçiyor artık. Sizin bu 'rahat' davranışlarınız yüzünden... ıslamiyet bu değil. Tesettür, saçını örtmek değildir. Dilini sesini hareketlerini kadınlığını tesetturlemessen,tesetturluyum demeyeceksin. Lafim da konu sahibine değil ben ona yorumumu yapmistim. Lafim beni sorgulayanlara