Kp ile mesajlaşma trafiği

tukenmiskalem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2018
131
145
33
40
Herkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.

Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar :KK48: gün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz:KK70: peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.

Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?:işsiz::işsiz::işsiz:

rahatsızsan bakıcı tut .
işten çık
ya da acık acık soyle baska seceneğin yok ki.
Emin olun yazdığınız bu iki seçeneği bende düşündüm ama kısaca şartlar diyeyim. İş yerinde telefonla çok ilgilenmemin sıkıntı olacağını söyledim vazgeçsin diye yok vazgeçmiyor.

Çocuğunuza iyi bakılmasının karşılığı olarak düşünün bu mesajlaşma trafiğini. Hem sevmiyorum, hem çocuğuma baksınlar, hem bana mesaj atmasın demek fazla bencilce.

Sevmiyorum,mesaj atmasınlar olayı değil ki benim durumum abartılı mesajlardan bahsediyorum. Sadece süt için yarım saat yazılması normal mi?
Ben her konuda mesafeyi korumayı onlarla yüz göz olmamaya zaten dikkat ediyorum. Ancak bahsettiğim küçük yazışmalar değil abartılacak derecede uzun ve soluksuz.

Ben senin yerinde olsaydım bu kadar kavga ettiğim insanlarla barışmazdim ki kendim de aynen senin gibi logusalikta kavga edip kustum daha da konuşmam artık. Ya işten çık yada bakıcı tut.mesafe çocuğunu baktirmakla koyulmaz ki.

Yaş almis insanlar. Kötü niyetli bir sey yapmiyor ki?? Yogunum cevap veremiyorum deyin. Yazmayin cevap. Bir süre sonra keserler. Bakiciya güvenemiyorsaniz isten çikin ya da altan alacaksiniz.

Ben senin yerinde olsaydım bu kadar kavga ettiğim insanlarla barışmazdim ki kendim de aynen senin gibi logusalikta kavga edip kustum daha da konuşmam artık. Ya işten çık yada bakıcı tut.mesafe çocuğunu baktirmakla koyulmaz ki.
Benim kızgınlığım lohusalık konusunda yer değiştirip onca sıkıntının içinde onun kaprisleriyle uğraşmak istememem. Eşim de benimle hem fikir olunca bunu sindiremediler. Ben mesafe koydum diyorum siz koparıp atmışsınız. Aynı değil yani. Sabah bırakıyorum kapıdan akşam alıyorum aylık maddi destekte de bulunuyorum. Çocuğumun herşeyini ama herşeyini fazlasıyla alıp bırakıyorum . Arayıp akıl vermiyorum sizde büyük olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzdur diyorum . Ayda bir bizde buluşup bi kaç saat yemek vs yiyip tamamen görüşmemezlik te etmiyorum. Eşimde yanımda tam destek. Mesafe belli ölçülerde candır diyorum.

Yazik burda yazdiklarini okusalar ne üzülürler.
İnanın onlar kendileri dışında birşeye üzülmez ancak alınganlık yapıp kapris yaparlar. Sevmiyorum ben kp ve kv olarak. Ama eşimin ailesi vefasızlık yapsalar da kızımın babaanne ve dedesi. Karnım doysun pastam dursun niyetinde hiç olmadım. Neye dayanarak yazıyorsunuz bunu anlamış değilim.

Back
X