- 22 Şubat 2018
- 131
- 145
- 33
- 40
- Konu Sahibi tukenmiskalem
Herkese Merhaba,
19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.
Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar
gün içerisinde bir kaç kez fotoğraf video atarlar. Bende hasta vs değilse kızım arayıp ne yaptınız demem. Fotoğraflardan videolardan keyfi yerindeyse benim için tamamdır. Ama kp her şeye yazıyor da yazıyor. Bir süt markası için bile yarım saat aktif halde yazabiliyor. Eşimle böyle mesajlaşmıyoruz
peki diyorum,tamam diyorum,anladım diyorum ama yok yazıyor da yazıyor. Şimdi diyecekseniz yazsın ve var? Buraya kadar bişey yok. Sonra yazdıklarını okudum mu diye teyit istiyor. Kızım için katlanıyorum çünkü mutlu . Ama şiştimmmm resmen. İşin vardır dediğinde bile koca bir paragraf yazıyor . Bundan sıkıldığımı ima edecek bile olsam sorun çıkaracak insanlar bunlar. Eşimde farkında ama o da bişey diyecek olsa anında tepki görüyor.
Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?

19 aylık bir kızım var. Öncesinde çok sorun yaşadığım bir kv ve yandaşı kp ile çok uğraştım.
Erken doğum nedeniyle;kızım 20 gün kövezde kaldı.Sıkıntılı günlerimde lohusalık doğum ne diye anlamadan her gün hastaneye koşup gelirken kv kaprisleriyle uğraşmak zorunda kaldım.En son yaşadığım patlamayla eşim de bende görüşmeyi kestik. Şımarıklıklarının ve hatalarının farkında olduğunu belirten kocası(kp) nedense bi şekilde bizimle görüşmedi. 1 sene boyunca kızımı görmeye bile gelmediler. Sonra farklı nedenlerden bir araya gelindi. Ama mesafeliyim. Neyse sonuç olarak ben sevmesem de torunları en azından güveniyorum bakıcıya bırakamam kaygı bozukluğum var kurdukça kurarım evde neler oluyor diye.
Sağ olsunlar whatsapp ı aktif kullanıyorlar

Bana bi yol yordam gösterin nasıl sınır çizecem bu konuda?