Maddi imkanınız müsaitse almayın, eşinizi mutsuz etmektense yenisini alırsınız.
Maddi imkanınız müsaitse almayın, eşinizi mutsuz etmektense yenisini alırsınız.
Anıları da vardır elbette ama biraz daha bekleseniz belki zamanla ikna olurzaten baskı kurup çok fazla ısrar edemiyorum, etmek istemiyorum.. ama orada kalan kıyafetler aklıma geldikçe de içim acıyor. en az 2 yıl idare edecek kadar bebek malzemesi vardı, tabi beşik malzemeleri de kaldı..
Yanınıza 2 yakınınızı alın gidin siz alın siz gidince kayınpederiniz kavga falan çıkarır mı.zaten baskı kurup çok fazla ısrar edemiyorum, etmek istemiyorum.. ama orada kalan kıyafetler aklıma geldikçe de içim acıyor. en az 2 yıl idare edecek kadar bebek malzemesi vardı, tabi beşik malzemeleri de kaldı..
Bazı eşler çok inat!
Gerçekten bu gördüğüm 2. inat konusu.
Biri hastaneye göndermez diğeri eşya aldırmaya izin vermez.
Taksiyle hepsini siz kendiniz taşıyabilirdiniz oysa...
Yanınıza 2 yakınınızı alın gidin siz alın siz gidince kayınpederiniz kavga falan çıkarır mı.
küslükle eşyaların ne alakası var.Merhaba,
yaklaşık 1 senedir kv ile kp ayrı yaşıyorlar. eşim de kp ile görüşmüyor arada geçen bazı tatsızlıklardan dolayı. ve görüşmeyi de pek düşünmüyor.
benim ilk kızımın küçük kıyafetlerini ve başka kullanmadığımız şeyleri biz onların evinde yer var diye oraya koymuştuk. ihtiyaç halinde alacaktık. şu anda ihtiyaç hasıl oldu, yeniden hamileyim ve inşallah o da kız.
hal böyle olunca eşim o eşyalarımızı almak istemiyor, ikna edemiyorum. bir sürü tertemiz yepyeni kıyafet, hepsini yeniden mi alacağım??
bu durum çok canımı sıkıyor gerçekten.. ne yapacağımı da bilemiyorum..
Merhaba,
yaklaşık 1 senedir kv ile kp ayrı yaşıyorlar. eşim de kp ile görüşmüyor arada geçen bazı tatsızlıklardan dolayı. ve görüşmeyi de pek düşünmüyor.
benim ilk kızımın küçük kıyafetlerini ve başka kullanmadığımız şeyleri biz onların evinde yer var diye oraya koymuştuk. ihtiyaç halinde alacaktık. şu anda ihtiyaç hasıl oldu, yeniden hamileyim ve inşallah o da kız.
hal böyle olunca eşim o eşyalarımızı almak istemiyor, ikna edemiyorum. bir sürü tertemiz yepyeni kıyafet, hepsini yeniden mi alacağım??
bu durum çok canımı sıkıyor gerçekten.. ne yapacağımı da bilemiyorum..
Kendi mi gitmek istemiyor ? Siz gidip alin bi akrabanizla
küslükle eşyaların ne alakası var.
emanet bırakmışssınız.
almanız çok doğal.
kp sorun çıkarır mı ?
çıkarmaz heralde:))
bebek kıyafetleriyle bir derdi olmasa gerek onun da.
bir yakınınız aracılık etsin durumu izah etsin gidin alın.
Bu kadar istemiyorsa bosverin . Ilerleyen zamanlarda belki fikri degisirkendi gitmek istemiyor, benim gitmemi veya birine aldırmayı da istemiyor.. kısır bir sorun aslında..
Hiç gitmem hamile hamile...
Alsın yenilerini...
eşyaların hatırası var onları kullanmak istiyorum deyin.bebek kıyafetleriyle bir işi olmaz muhtemelen :) ben de onu anlatmaya çalışıyorum eşime, ne şamın şekeri ne arabın yüzü diyor. biz ondan bir şey beklemiyoruz ki kendi malımızı almaya gidiyoruz diyorum. henüz ikna olmadı
Bu kadar istemiyorsa bosverin . Ilerleyen zamanlarda belki fikri degisir
eşyaların hatırası var onları kullanmak istiyorum deyin.
bir yakınınız eşlik etsin alın.
sanmam sorun çıksın.
akli dengesi bozuk mu bu adamın?
ne bileyim saldırır filan diye mi korkuyo eşin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?