kp in evinde kalan eşyalar

üff insanı iki arada bir derede bırakan durumlar.aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.eşyalar sizin ama almaya insanın içi istemez. sırf stres görmemek için gitmekten vazgeçer. belkide taşınma temizlik badana gibi bir şey olursa bu mana ile alırsınız eşyalarınızı.

Bak bu da çok güzel bir fikir.
Belki alınması gerekenlerin toplam meblasını görünce, o da nasılsa var neden bi daha masraf yapalım mantığı ile hareket edebilir...

alacak durumumuz var çok şükür, tabi toplu alış veriş listesi yine de etkili olabilir :)

işinizi görecek kıyafetler varsa esyalar sizin zaten neden almayacaksınız ki
eşinize tatlı dille sokula sokula konuusn ikna edin bir sekılde .
o olmadan siz gidin alın kendısı karsılasmasın

farklı şehirlerdeyiz, izin verme değil tam olarak da o istemezken diyeyim, ben de yalnız gidip almak istemiyorum
siz arayın soyleyın largo yapsın farklı sehıde ısenız
sizin bebeğiniz olacagını bılmıyorsa ıhtıyacı olan bırıne dersınız:)

teşekkür ederim yorumunuz için, moral oldu birden :) akışına bırakcam galiba, yoksa tatsızlık çıksa yine üzülen ben oluyorum

siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

herkese teşekkür ederim yorumları için, galiba oradaki eşyaları unutmaya karar verdim. yarından itibaren bir eksik listesi hazırlayıp yavaş yavaş almaya başlayacağım.
sevgiler

herkese teşekkür ederim yorumları için, galiba oradaki eşyaları unutmaya karar verdim. yarından itibaren bir eksik listesi hazırlayıp yavaş yavaş almaya başlayacağım.
sevgiler

Bence ihtiyaç listenin yap ama almak için acele etme.
Daha çoook var, belki eşin de ikna olur.
Boşuna neden para veresiniz?

Almayıverin ne olacak. Maddi külfetini eşin göze almış demek. Onlar da boşa gitmez, bir gün alacak olursanız verirsini ihtiyacı olanlara.

teşekkür ederim yorumunuz için, moral oldu birden :) akışına bırakcam galiba, yoksa tatsızlık çıksa yine üzülen ben oluyorum

siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Amin inşallah, tüm bebek bekleyenlerin sağlıklı doğumları olsun dilerim.

Evet en doğrusu akışına bırakmak ve kendini yersiz üzüntülerden uzak tutmak.
Elbet eşin birşeyleri görecektir, sen birazcık görmesini sağla.
Görmüyorsa da boşver, alırsınız yenilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…