KP kırdım mı, yoksa haklımıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen haklısın
Dudağından öpmek nedir !!!!
Asla müsade etme tavrını koy ltf
Bir de diğer şekil ne açık yazsaydın keşke

KONUYU AÇARKEN MORALİM ÇOK BOZUK OLDUĞUNDAN DETAYLANDIRAMADIM FAZLA AMA DİREK ÖPÜLMEYECEK FELAN DEMEDİM. KIZIMA SESSİZCE ANNEM NE ÖĞRENMİŞTİK HANİ KİMSEYE DUDAKTAN ÖPTÜRMEK YOKTU DEDİM, AMA O ÖPTÜ DEDİ. ONLARDA KAPIYA TEKRAR ÇIKINCA DEDE ÖPMEK YOKTU DEDİ VE KP NOLUR Kİ ÖPERSEM DEDİ BENDE DUDAKTAN ÖPTÜRMÜYORDUK KİMSEYE ÖĞRENMİŞTİ AMA ÖPTÜRDÜ DEDİM AMA SERT BİR ŞEKİLDE DEĞİL HATTA ÇEKİNEREK. DAHA SONRA ARADIM DİĞER KONUYUDA BELİRTMEK İÇİN AMA BEN YANLIŞMIŞIM ÇOK KIRILMIŞLAR ÖYLE DİYOR KV

Mahremiyet eğitiminde hemfikiriz.

Ama bunu çocuğumuzla yalnızken anlatmayı hala daha doğru buluyorum.

Kayınpeder şu anda kendini nasıl hissediyordur mesela?

Yaşlandıkça daha mı duygusallaşıyorum ne? (Yaş oldu 43.)

Gittiğinizde güzelce neden mahremiyet eğitimi veriliyor, neden çocukları dudaktan öpmemek lazım diye anlatın. Çocukların özellikle dedelere vs çok güvendiğini pnların yaptığı herşeyi normal sayıp başkası yaptığında da anormal görmediklerini anlatın ve dışarda tanımadığı biri dudağından öptüğünde kızınızın normal karşılamasını isteyip istemediklerini sorun...

Aman kırılsın. Anneler bu devirde korkuyor ve hassaslar. Anlayışlı olan olsun, kırılan da kırılsın yapacak bişey yok.

Valla bir şey diyeceğim de, bizim kültürümüzde zaten çocuğu dudaktan öpmek yok keza torun öpülecek!
Bizlerin büyükleri anca el öptürürdü, yanaktan bile zor öperdi.
Yaşlılar da bir delirmiş, koca koca kadınların adamların pis ağzıyla bit kadar çocuğu öpmek nedir ya!

Evet elbette yalnızken anlatılmalı çocuğa ama kp de bunu bilmeli.

43 yaş yaşlı olmuyor

Uzmanlar annelerde öpmemeli diyor sizde öpmeseniz daha iyi sanki
Biliyorum, fazlaca araştırdım ve uyarıldım bu konuda zaten pedagog tarafından.
Ama öpüyordum, adı evimizde kuş öpüşmesi.
Şimdi okula başlamasıyla birlikte burun öpüşmesine çevirmeye başladım durumu.
Koklaşıyoruz burunlarımızdan:)

Keza benim öpebiliyor olmam başkasına asla bu hakkı tanımaz, o ayrı.
Bir annenin izni olmadan evladına doktor dahi müdahale edemez, anlatmak istediğim o aslında.

Esin hiç çoçugun bezini degistirmiyormu? Bu kusura bakma gerçekten çok sapikça bir düsünce. O kizin babasi, bezinide degistirmeli, banyosunuda yaptirmali.

Konuya geri gelirsek M Mina0099 Yapilan normal degil. Zaten dudak öpmede kültürümüzde yok. Hatta bundan dolayi konu gerçekmi diye düsünmedim degil. Karsi gelmen çok iyi olmus. Esinde annesi babasi ile bu konuda konussun.

Konu sahibi tepki gostermemis bile sadece kibarca kendine yanlis gelen seyi soylemis. Bazen biraz kırılmak daha iyi sonuçlar getirebiliyor boşverin. Bu kadar hassas olmak sadece hassas olan kişiyi yıpratıyor. Ayrıca 43 de yaşlı değil ne yaptınız öyle

Konuda daha önce yazdığım mesaj yukarıdadır. Dudaktan öpme konusuna sonuna kadar karşıyım..

Eşim benden yana olmaz bu konuda tamam öpülmesini istemiyor dudaktan hiç bir şekilde kızmızın aman babasına annesine bu konu hakkında konuşabilecek birisi değil ki babası hakkında böyle düşünmem onu kızdırabilir. Konuyu açarken bile ya görürse diye korkarak açtım açıkcası

Bir de bunlar türedi, benim çevremde de var.
Adamın kızı var, diyor ne münasebet yanımda değişilsin bezi ya da göreyim, o karşı cins!

Lan hıyar, sen evladının cinsini görebilecek kadar sapıksan zaten, git kendini ihbar et önce, sonra gel millete ahkam kes!

Deli oluyorum deli bu zihniyete!

Ama bu babasi ile alakali degil ki, hareket ile alakali. Esin dahi yapsa, yine istemezdin degil mi? Yani çoçugun annesi babai sizsiniz, elbette çizgilerinizi siz belirteceksiniz.

Çok ta iyi yapmışsınız bunun için kırılmışsa hiçde önemli değil bende karşıyım çocuğu dudaktan öpmeye
Sadece arayıp sormanız hata olmuş
Ayrıca uluorta bez değiştirilmesine de karşıyım

Evet ben de oraya takildim. Eşi hic bez değiştirmemiş heralde. Yani ben ne kadar sorumluysam çocuğumun bakımından babası da aynı derecede sorumludur. Bezi banyosu giyinmesi yemesi her şeyi eşim de yapar. Eşini potansiyel sapık görmek zaten hastalıklı bir düşünce.

Yalnız bırakmayın çocugunuzu kayınpederinizle. Gözlemleyin hareketlerini

Ruhum yaşlandı sanırım.

Emekli hayatı yaşamak için İstanbul'dan Ege'ye göçüp, çiçek böcekle uğraşınca bütün gün

Yani o halde annede oglan bebegin bezini degistirmesin. Gerçekten bizim millet birsey yapacak diye bazen çok abartiyor. Cocuklara mahremiyet ögretilcek diye daha sapikça davranmaya baslayanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…