- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.388
- 798
Örnek verdiğim insanlar olma ihtimaliniz yüzde kaç acaba?Tamam bir dahakine söz öyle yaparım.
Gayet yanlış anlamışsınız. Üstüne basa basa yazdım haberlerden neler duyuyoruz diye siz ırmak bebek Eylül bebekten etkilenmedinşz mi? Sadece eşime değil herkese karşı koruma içindeydim. Yazdıklarımı tekrar okudum eşimi sapık gibi görmüyorum ama elimde değil. Banyo için hazırlar yemeğini yedirir. Ama banyo için hazırlığında bezini çıkarmaz bende neden çıkarmadın ya da iyi yaptın demem. Zaten iş saatleri uzun zor denk gelirler. Geldiğinde oynar. Annelik içgüdüsü ile böyle koruyorum. Tekrar diyorum elimde değil.
Aklıma ilk gelen virüstü. Ben çocuğumun yemeğine bile üflemiyorum. Hele mi, oyun aranacağı mahremiyet. Aman diyeyim, kendinizden bile koruyun. Kimseye sapık demiyorum.Kendi babam olsaydıda rahatsız olurdum diye düşünüyorum bilemiyorum ve keşke ben yanlış anlamış olsam. Dudaktan öperkende art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama rahatsız edici. Cinsel istismardan ziyade virüs gerçeği var. Ama dudağından öpmedim diyor. Ama ben gördüm.
Valla bana artık yanaktan öpmek bile anlamsız geliyor. Cup cup ne gerek var gereksiz ve biraz bakterili bişeyDudak nedir yahu??
Cocugu dudaktan opmek bana cok ters geliyor
Babanın bezini değişmesi değil ki, konu. Elbette değişecek, ölmenin, dokunmanın normalleşmesi konu.O halde psikolojik destek bulmalisin. Bu yasta bile babasi tarafindan bile vajina bölgesine fazla önem verilmeside zararli. Evet haberlerde binbir türlü seyler duyuluyor fakat o ailelerin asla normal olduklarini düsünmüyorum. Kadin olarak, anne olarak bilirsin esin nasil bir adam diye.
Ki mantikli baktiginda bile, esin sapik ise yine yolunu bulur. Bunun bez degistirmemek ile bir alakasi yok ki. Sorun zihniyet çünkü.
Ne bilim, üzüldüm kizinin adina. Benim kizim mesela baba ile banyo yapmaktan çok keyif aliyor. Beraber birbirini islatiyorlar, bagiris çagiris. Yada kendisi bana der "hayir, baba bezimi degistirsin". Ne bilim bu anlar bile ebeveyn-çoçuk bagini güçlendirir. Bu bagda bir duvar örülmesini hiç dogru bulmuyorum.
Ben de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhaldeO halde psikolojik destek bulmalisin. Bu yasta bile babasi tarafindan bile vajina bölgesine fazla önem verilmeside zararli. Evet haberlerde binbir türlü seyler duyuluyor fakat o ailelerin asla normal olduklarini düsünmüyorum. Kadin olarak, anne olarak bilirsin esin nasil bir adam diye.
Ki mantikli baktiginda bile, esin sapik ise yine yolunu bulur. Bunun bez degistirmemek ile bir alakasi yok ki. Sorun zihniyet çünkü.
Ne bilim, üzüldüm kizinin adina. Benim kizim mesela baba ile banyo yapmaktan çok keyif aliyor. Beraber birbirini islatiyorlar, bagiris çagiris. Yada kendisi bana der "hayir, baba bezimi degistirsin". Ne bilim bu anlar bile ebeveyn-çoçuk bagini güçlendirir. Bu bagda bir duvar örülmesini hiç dogru bulmuyorum.
Kemdi evladını öpmem, sarılırım. Hau ağzını öpeyim)))Valla bana artık yanaktan öpmek bile anlamsız geliyor. Cup cup ne gerek var gereksiz ve biraz bakterili bişey
Yüzde sıfır. Ben istemiyorum ve tÖrnek verdiğim insanlar olma ihtimaliniz yüzde kaç acaba?
Çünkü çocuğunu karşı cins ilan eden bir babanın aynı sizin gibi konuşan bir eşi vardı da, ne gerek var kız evlat neler duyuyoruz vs diye.
Bezini değiştirmiyor daha 15 aylık babayla banyo yapmıyor diye araya duvar ördüğümü düşünmüyorum. Size göre hastalıklı olabilir. Aman vajinası görür etkilenir kızıma taciz eder diye bir düşünceyşe çocugu odaya da kapatmıyorum. Bilmiyorum bwn böyle koruyorum.O halde psikolojik destek bulmalisin. Bu yasta bile babasi tarafindan bile vajina bölgesine fazla önem verilmeside zararli. Evet haberlerde binbir türlü seyler duyuluyor fakat o ailelerin asla normal olduklarini düsünmüyorum. Kadin olarak, anne olarak bilirsin esin nasil bir adam diye.
Ama zaruri ihtiyaçlar var. Orda da tam soyunmayız. Burda öpmek bir kere çok abes. Sapkınlık olmasa bile, ben oğlumun yemeğini üfleyerek soğutmam, aynı bardak, tabak asla yemem. Hatta yanımda uyurken nefesimi sokuluyorum. Insan buna nasıl dikkat edemez, en çok buna şaştım.Ben de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhalde
Çocuklarda cins ve karşı cins olan ebeveynle sınır çizilmesi gereken yaşlar bellidir, ergenliğe yakın dönemde farklılıkların anlatılıp hayatın ona göre şekillenmesi gereken dönem.
Ondan önce yapılan her böyle eylem aşırı sapıkça ve mide bulandırıcı geliyor bana, ha anne ha baba.
Bir çocuk söz konusu olduğunda eşit sorumluluk ve eşit haklar mevcuttur.
Keza ebeveyn demek tam da budur.
Kesinlikle katılıyorum. Konu sahibinin konusundan sapildi amaBen de 3 ve 2 yaşındaki erkek çocuklarımla beraber banyo yapıyorum, keza onlarsız yaptığım tek şey rüya görmek herhalde
Çocuklarda cins ve karşı cins olan ebeveynle sınır çizilmesi gereken yaşlar bellidir, ergenliğe yakın dönemde farklılıkların anlatılıp hayatın ona göre şekillenmesi gereken dönem.
Ondan önce yapılan her böyle eylem aşırı sapıkça ve mide bulandırıcı geliyor bana, ha anne ha baba.
Bir çocuk söz konusu olduğunda eşit sorumluluk ve eşit haklar mevcuttur.
Keza ebeveyn demek tam da budur.
Ya bişey söylim mi. Bence ense de yanlış. Ensede bir dünya sinir hücresi var. Net hatırlıyorum babannem beni küçükken boynumdan öperdi ve bu benim fazlaca hoşuma giderdiElleri varken, ne bileyim ensesi varken...
İşte koruyorum dediğiniz kişi babası!Yüzde sıfır. Ben istemiyorum ve t
Bezini değiştirmiyor daha 15 aylık babayla banyo yapmıyor diye araya duvar ördüğümü düşünmüyorum. Size göre hastalıklı olabilir. Aman vajinası görür etkilenir kızıma taciz eder diye bir düşünceyşe çocugu odaya da kapatmıyorum. Bilmiyorum bwn böyle koruyorum.
Tamam, bence hiç öpmeyelim..Ya bişey söylim mi. Bence ense de yanlış. Ensede bir dünya sinir hücresi var. Net hatırlıyorum babannem beni küçükken boynumdan öperdi ve bu benim fazlaca hoşuma giderdi
İyi de dedesinin sucu ne?Kucağında oturuyordu dedesine sırtı dönük şekilde ve öne arkaya sallanma gibi kızım gel yanıma bak kraker ye fln yaptım gelmedi ama kv anlamış rahatsız olduğumu orda.
Konu başlı başına saçmalık zaten.Ama zaruri ihtiyaçlar var. Orda da tam soyunmayız. Burda öpmek bir kere çok abes. Sapkınlık olmasa bile, ben oğlumun yemeğini üfleyerek soğutmam, aynı bardak, tabak asla yemem. Hatta yanımda uyurken nefesimi sokuluyorum. Insan buna nasıl dikkat edemez, en çok buna şaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?