Neyini uyku tutmuyor ya bide kirdimmi diye düşünüyosun allah askina evladın o senin yapmayin gözünüzü seveyim ya senin orda çocuğunu degil ip uyarman gerekiyodu direktöncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Kendi eşiniz ve babanız olsa dahi aynı tavrı sergilemelisiniz. Çocuğun mahremiyet duygusunun gelişmesi açaısından çok önemli. Kızınızı iyice tembihleyin bu konuda tabi ki ilerideki cinselliğine zarar vermeyecek şekilde. Yani baskı ile değil doğru zamanı doğru kişiyi ve yanlış olanları anlatarak ve vermes gereken tepkiyi öğrereterek.öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Uyuyamadım kafama taktım kv aradım dedim birşey konuştnmuzmu evet baban çok kırıldı fln yaptı bana. Şimdi gerçekten ben mi kötü niyetli düşündüm de kırdım kalplerini, yoksa onlarmı haklı bilemiyorum. Delireceğim uyku tutmuyor
Eşimin yanında dahi kızımın bezini değiştirirken sırtımı dönüyorum. Haklısınız. Neler duyuyoruz o insanlar da 'aaa bu sapık bne evleneyim bunla bir de çocuk yaparız sapıklığını yapar' düşüncesiyle evlenmiyorlar. Elimden geldiğince kızımı korurum. İnanır mısınız 6-7 aylıkken evde yalnız bırakıp bir yere gidemedim yavaş yavaş yeniyorum. Eşim böyle düşündüğümü duysa kalp krizi geçirir herhalde sapık mıyım ben diye ama elimde değil
Bir çocuğu sadece sapık insanlar dudaktan opmemeli ,geri kalan herkes dudaktan opebilir diye düşünebilirsiniz siz ...ama çocuklar insanların niyetini okuma yeteneğine sahip değildir.Cocuk su şekilde düşünür ; dudaktan opme karşımdaki insanın bana olan sevgisini gösterme bicimiyse ,servisci amca...marketci amcanın çırağı,sokaktan geçen abi "beni çok sevdikleri için dudagimdan öptü " diye düşünür ve hayır diyerek o ortamdan uzaklaşıp yardım istemesi gerektiğini uygulamaya geciremez. Hayir diyebilmeyi,kişisel sinirlari korumanın önemini küçük yalardayken çocuğa ogretebilirsiniz ama "o da yapabilir,bunun da niyeti kötü değil" diye kısmı uygulatirsaniz çocuk hangi durumda uygulaması gerektiğini anlayamazResmen adam sapik ilan edildi eminmiyiz.. demekki konu sahibide tam.emin olmadığı ve karşı tarafa haksızlık yaptığı düşüncesi ile aramış tekrar .. o şekilde yaptığına emin olsa arayıp nabız ölçmezdi.. korusun çocuğu ama bi gözlemlesin yada konuşsun kv ile .. hepimiz koruyoruz çocuklarımızı çizgileri çiziyoruz.. Ama yargısız infaz olmamalı
Kusura bakmayın ama dedenin kendini kötü hissetmesi normal.
Kendi babanız olsaydı da aynısını düşünür müydünüz?
Çocuğa doğruyu yanlışı öğretmek, onu eğitmek, kendisini korumasını empoze etmek doğru sonuna kadar ancak bunu büyüklerimizi kırmadan yapsak?
öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
öncelikle iyi geceler hanımlar. Bu akşam kv ve kp ziyarete gittik herşey normaldi yemeklerizi yedik felan sonra kızım ve kp oynamaya başladılar kucağında oynuyorlardı fln sınra bana ters gelen bir şekil almaya başladı oyunu (yazarken bile tuhafıma gidiyor konduramıyorumda) ama odada herkes odada eşim kv fln. Neyse bozuldum ben tabii bişdeyde diyemedim o an, neyse sonra kalktık eve gelirken kapıda kızımı öptü fln dudağından bu kez ben şok oldum binada kızıma hani ben sana demiştim kimseye dudağından öptürmüyorduk dedim o da dede öpmek yok fln deyince direk bende dudağından öğretmiştm yasaktı onu diyo dedim. Çıktık geldik.
Oyle tabi ama oz babasinin evladina neler yaptigini da goruyoruz bes parmagin besi bir degildir elbette ama etkileniyorum o haberlerden. Hersey gozume batiyorKimseye guvenemeyiz tabi de esimize guveniriz babasi çocuğun sonuçta evladi canı..
Ben küçükken annem beni babamla cok birakti yalniz babam bana hicbir sey yapmadı ben de babama kızımı bıraktım marketime pazarima gittim 30 lu yaslarinda sapik olmayam babamin 60 li yaslarinda sapik dedeye donusmeyeceginden eminim çünkü o benim canim..Babaniz duysa bunu sizle sanırım konuşmaz aaa kızım hakli ama haberlerde neler goruyoruz demez. Kocasiyla kizini evde birakmayan anneler boşanınIyi yapmissiniz ben babama bile birakmiyorum kizimi tek olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?