- 12 Mart 2020
- 4.385
- 6.632
- 108
- Konu Sahibi Kafasikarisikbirisi
İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??