Kp nin bizimle derdi ne?

Kafasikarisikbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
4.385
6.632
108
İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??

Gitmeyin. Evinizde kalın.
Eşim ailesine çok düşkün açıkcası gelmedigimiz zaman da kv de kp de arıyor sürekli gelmiyomusunuz diye yani hem gelmemizi isteyip hemde böyle oluyor kv de sorun yok ama kp inanın TV karşısında otururken telefon ile ugraşsak ona da laf ediyor elinizden düşmüyor diye ama kendisi de TV karşısında hiç konuşmaz telefonla oynar gece 1 e kadar bu böyle bize gelince sorun hem gelin diyip hem böyle yapması anlayamadım

Gitmeyin yada takmayın
Sen takdıkça o bilenir
Takmazsan kabullenir
Bu zamana kadar takmadım zaten ama bugün ki tavrı beni kızdırdı evime gitmek istedim sanırım hamile oldugumdan bu defa umursadım hormonlar dan dolayı hassasım biraz bana laf ettiginde de akşama kadar evdeyiz vakit geçirmek için oynadık ne var ki dedim vakit geçirmek için çok şey var diyor kusura bakmasın da 10 15 kişi arasında oturup kitap da okuyamam ya napalım gelmemizi sürekli isteyen de kendisi yine

Bu zamana kadar takmadım zaten ama bugün ki tavrı beni kızdırdı evime gitmek istedim sanırım hamile oldugumdan bu defa umursadım hormonlar dan dolayı hassasım biraz bana laf ettiginde de akşama kadar evdeyiz vakit geçirmek için oynadık ne var ki dedim vakit geçirmek için çok şey var diyor kusura bakmasın da 10 15 kişi arasında oturup kitap da okuyamam ya napalım gelmemizi sürekli isteyen de kendisi yine
Vakit geçirmenin bir şeklide insanların neşesine limon sıkmak mı deseydin ya
Neyse canım takmaya değmez inanki

Vakit geçirmenin bir şeklide insanların neşesine limon sıkmak mı deseydin ya
Neyse canım takmaya değmez inanki
Ya daha önce eşime de kızdı oynuyor diye o da baya darıldı falan bu saatten sonra zaten binde bir gelirim onda da bir gün kalırım gece evime giderim öyle heykel gibi oturmuyoruz diye laf yiyiceksem gerek yok keyfimi bozmaya güya ben aramızda sogukluk olmasın diye gelip gidiyorum inanın garip bişey bugün sabah bizi 7 de uyandırdı bütün gün evde sıkıntıdan öldük şimdi 10 dk oyun oynadık diye de duyduğumuz sözler bunlar işte

Boşverin. Adamın yapısı bu demekki ters birii. Kendi çocuklarına bile demiş saygısız diye. Onlar nasıl tepki verdiyse sizde öyle tepki verin. Umursamadılar gibi geldi onlar bana, çünkü alışmışlar babalarının aksiliğine. Sizde öyle yapın. Bi daha da evinizden başka bi yere yatıya gitmeyin 😌

Boşverin. Adamın yapısı bu demekki ters birii. Kendi çocuklarına bile demiş saygısız diye. Onlar nasıl tepki verdiyse sizde öyle tepki verin. Umursamadılar gibi geldi onlar bana, çünkü alışmışlar babalarının aksiliğine. Sizde öyle yapın. Bi daha da evinizden başka bi yere yatıya gitmeyin 😌
Çünkü digerlerine sadece saygısız dedi içeride oynarken ama bana içeri oturmaya gelince ayrı laf etti gelmem zaten bir daha eşim isterse gelir ama bende bu sondu kimsenin laflarını dinleyemem öyle her yaptığımıza laf edicekse yerimiz yok demektir

Ne kadar ayıp babacığım sana böyle konuşmak hiç yakışmadı derdim.

Ya da sen de as suratını git başka bı odada otur.

Ay bide şu gorumce çocuğu, kuzen çocuğu, kayın cocuklari neden konuşulan bı şeyi hemen içeri taşır onuda çözmüş değilim.

Bu korona bir tek bize var sanırım.
Herkes bayram gezmesinde !
Keşke bu sözü eşime de anlatabilsem bunların ailede öyle bişey yok ben elimden geldigi kadar uyuyorum ama onlar hala rahat sabah çıkıp dedesine falan gittiler beni de götürmek istedi çıkmadım bu 4 gün de evde sıkılırız falan dedi sanki burada çok egleniyormuş gibi

Çünkü digerlerine sadece saygısız dedi içeride oynarken ama bana içeri oturmaya gelince ayrı laf etti gelmem zaten bir daha eşim isterse gelir ama bende bu sondu kimsenin laflarını dinleyemem öyle her yaptığımıza laf edicekse yerimiz yok demektir
Peki size öyle laf edince eşiniz duydu mu, duyduysa ne dedi?

Ne kadar ayıp babacığım sana böyle konuşmak hiç yakışmadı derdim.

Ya da sen de as suratını git başka bı odada otur.

Ay bide şu gorumce çocuğu, kuzen çocuğu, kayın cocuklari neden konuşulan bı şeyi hemen içeri taşır onuda çözmüş değilim.
İçeride söylediğini sorun yapmadım sonuçta herkese söylenmiş bişey ama içeri oturmaya gelince bana ayrı laf etti o sıktı canımı

Bence de söyleyin
Eşim beni anlar bu durumda zaten sorun olmaz da işte benim canım sıkıldı kocaman adamsın bana niye laf ediyorsun ki sanki gittim kahvede tanımadığım insanlar ile oynadım yada ayıp bişey yaptım sonuçta aile içi bunda yanlış olan ne var

Back
X