• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp nin bizimle derdi ne?

İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??
iyi yapmış kp.. 81 ilin tamamında yasak olacak denildiğinde bayramdan önce gideceği yere gidip kalan bir milletimiz var malesef bir değil iki değil çok.. ne var yani bu bayramda evde oturun. bizimde anamız babamız var gitmiyoruz küçük çocuklarımız var parka bahçeye hasret ordan oraya yok iftar daveti yok bayram tatili yeter artık bi evde kalında şu virüs bi bitsin ( genelleme tüm tedbirlere uymayanlara söylüyorum).

Gerçekten bir kez daha şükrettim bayramı evimde geçirdiğime. @mozerellaa senin için de gelsin yazdıklarım.
Bazı insanlar laf sokmak için vardır biliyorum gitmeseniz laf ederler gittiğiniz de de pisman ederler.Size daha basindayken söyliyorum sık sık gitmeyin ilerde çok pişman olursunuz.Ben 9 yılın sonunda artık gitmeyeceğim dedim eşime çünkü aynı sizin gibi gittiğimde laf duymaktan sıkılmıştım. Corana da denk geldi bu baylyram evdeydik güzelce bayram kahvaltısı yaptık giyindik bayramlastik tatlı kahve vs. bizim için güzel bayram oldu.Siz şu 4 günlük yasağı sevmediğiniz insanalrla niye geçiriyor sunuz?Asla kimse geldiler sağ olsun demiyor gelin mecbur gelecek gözüyle bakıyorlar.

İstedigine şikayet edebilir begenirlerse malzeme bu begenmeyen kapı orada öyle hamileyim çocuk falan da dinlemem ben dünyaya milletin derdini çekmeye gelmedim daha önce de davranışlarıma laf ederdi ama degişen bişey olmayınca susmuştu şimdi yine başladı
Lütfen eşinize söyledikten sonra da olanları yazar mısınız gerçekten merakla bekliyorum eve gidecek misiniz geri

Gerçekten bir kez daha şükrettim bayramı evimde geçirdiğime. @mozerellaa senin için de gelsin yazdıklarım.
Bazı insanlar laf sokmak için vardır biliyorum gitmeseniz laf ederler gittiğiniz de de pisman ederler.Size daha basindayken söyliyorum sık sık gitmeyin ilerde çok pişman olursunuz.Ben 9 yılın sonunda artık gitmeyeceğim dedim eşime çünkü aynı sizin gibi gittiğimde laf duymaktan sıkılmıştım. Corana da denk geldi bu baylyram evdeydik güzelce bayram kahvaltısı yaptık giyindik bayramlastik tatlı kahve vs. bizim için güzel bayram oldu.Siz şu 4 günlük yasağı sevmediğiniz insanalrla niye geçiriyor sunuz?Asla kimse geldiler sağ olsun demiyor gelin mecbur gelecek gözüyle bakıyorlar.
Kesinlikle geldiğime gelir gelmez pişman oldum en iyisi mesafe 4 aydır çok rahattım. Telefonda görüşmeyi bıraktım çook nadir arıyorum sürekli arayıp bir ton akıl verip kapatıyordu aramayı direk kestim oda aramıyor artık. Insan zamanla iyice dolup taşıyor.

Kesinlikle geldiğime gelir gelmez pişman oldum en iyisi mesafe 4 aydır çok rahattım. Telefonda görüşmeyi bıraktım çook nadir arıyorum sürekli arayıp bir ton akıl verip kapatıyordu aramayı direk kestim oda aramıyor artık. Insan zamanla iyice dolup taşıyor.
HaAh işte zamanla insan iyice dolup taşıyor.Bana da ayda yılda bir aramam da kv laf söylerdi uzun süre canımı sıkardım şimdi laf sokmaya fırsat vermiyorum aramıyorum.Tabii zamanla eşim de gördü bana yapılanı canımın ne kadar sıkıldığını artık o da bir şey demiyor.Artik hiç gitmek istemiyorum dedim üzüldü bozuldu falan tamam yilda 3 gün sadece dedim bu bile beni o kadar rahatlatti ki.Ben gittikçe hiç kendi hatalarına bakmıyorlardı inşalalh bundan sonra mesafeye göre davranırlar.

HaAh işte zamanla insan iyice dolup taşıyor.Bana da ayda yılda bir aramam da kv laf söylerdi uzun süre canımı sıkardım şimdi laf sokmaya fırsat vermiyorum aramıyorum.Tabii zamanla eşim de gördü bana yapılanı canımın ne kadar sıkıldığını artık o da bir şey demiyor.Artik hiç gitmek istemiyorum dedim üzüldü bozuldu falan tamam yilda 3 gün sadece dedim bu bile beni o kadar rahatlatti ki.Ben gittikçe hiç kendi hatalarına bakmıyorlardı inşalalh bundan sonra mesafeye göre davranırlar.
Kendi hatalarına bakmazlar çünkü onlar tecrübeli herşeyin en iyisini bilir biz cahiliz benim eşim de görüyor anlıyor çok şükür ama yetmiyor torunumuzu özledik deyip gelmeye kalkıyorlar

Kendi hatalarına bakmazlar çünkü onlar tecrübeli herşeyin en iyisini bilir biz cahiliz benim eşim de görüyor anlıyor çok şükür ama yetmiyor torunumuzu özledik deyip gelmeye kalkıyorlar
Mesafe mesafe ben mesela 3 yıldır öylesine de olsa siz de gelin demiyorum eşim dediğinde hiç duymamış gibi yapıyorum hala çocuk konusunda akıl vermeye çalışıyorlar onu da duymamış gibi sıfır tepki veriyorum ohh şükür kafam rahat.Ayy şimdi bayram da olsaydım kesin çok gerilirdim çocuklarımın eksiklerini gözüme sokarlardı ki gayet bilinçli ebeveyniz.

Her şeyin en iyisini bilen, gençken hep büyük sözü dinleyen dedeleri de bu korona zamanı görmüş olduk. Sokağa çıkma yasagini bile dinlemediler, hepsi numaraymis

İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??
Bostan korkuluğu kocanız ne yapıyor bu sırada. Tavana mı bakıyor, kulağını mı tıkıyor?

Yanı anlamıyorum.tuekıyede neden boyle bır sey var
Kımse kımsenın oxel alanına satgı duymuyor. Benım esım aılesıne duskun.eger ben gitmek istemıyorsam sen git diyorum.o da benım aılwme gelmek istemedigi zaman x yorgun evde ben geldım dıyorum mesela.. Neden ben ıstemedıgım halde kalmaya gideyim. Saygı duyacagız tamam ama istemedigim seylerı yapmak zorlamaya ozgurlugun kısıtlanmasına giriyor.buyuklerın ellerı bebeklıkten 60 yasımıza gelene kadar ensemızde. Bence bu yanlıs. Insanlar yetıskın bşr birey olamasın dıye yapılan bır davranıs bu. Neye yol actıklarından bihaberler.
Mesela esınız koskoca 35 yasında adam bı sey dıyemıyor aılesıne orada kalmak zorunda kalıyor gelip sizi darlıyor falan. Cocuk gibi. Bu adama saygı duyamazsınız kı artık. O yasında istemedigi seylerı yapıyor hala..

Benimki de öyle. Bende gidip çocuklarla yada eşimle tvde playstation oynuyoruz. Bişey diyemiyor bana ben anında yapıştırırım lafı da çocuklara sürekli bağırıyo. Sadece onun istediği saatlerde tv açık olacak sadece onun izlediği kanal izlenecekmiş gibi davranıyor ama bana bişey demedi şimdiye kadar. Bence sizde takmayın çocuklarına söylemiştir. Siz sadece üzerinize alınmayın sizin yüzünüze bişey derse verin cevabını.

Evden bir kovaya yiyecek bir şeyler hazırla 15 dakikalık evinize kedileri varsa köpekleri besleye besleye gidin sevaba girmiş olursun hem yasal hak ceza yok
Sonraki zamanlarda da mesafeli olursun

Benim eş aileside hep TV izler sıkıcıdır lar ama ben kaynımla görümcemle mutfakta vakit geçirir otururuz ayrı ayrı öyle zaman güzel geçiyor ben gitmedim ki kimsede böyle bir istekte bulunmadı . aynı şehirde kimsenin evinde 4 gün kalmam valla baştan tavrını koysaydın keske

Benim kp de oglu istediği gibi olmassa bana takıyor ya da bir suç işleyip oglundan laf duyunca ilk suçluycagı kişi kesin gelin doldurdu modunda kurban olarak görüyor sanırım 😁 ilk başlarda aman agzımızın tadı bozulmasın ali rıza beyciğim dim ama şimdi herkese lafını veriyorum eşimde mantıklı buluyor beni sag olsun hiç birşey demez hoşuna bile gidiyor enteresan şekilde ben laf soktukça gülüyor. size sarmasına izin vermeyin lütfen İlerde sorun yaşayabilirsiniz.
Ben en baştan öyleyim zaten kimseye eyvallahım yok sadece elimden geldigi kadar saygılı davranmaya çalışıyorum ama bu durum daha ilerlerse o da olmaz bende

anlayamazsiniz da.. rahmetli dedem boyleydi. bayram gunu arkasindan konusmayayim. huzursuzluktan, gerginlikten beslenirdi. evin icinde kiz, oglan, gelin, torun sesi olsun samatasi olsun mutlu olmazdi adam. ataturk bustu gibi sessiz oturmamizi isterdi. gelelim gidelim, piknige gidelim, onlari misafir edelim istemezdi. disaridan bakan der ki herhalde uvey dede bu kadinin kizlari torunlari.. surekli ters surekli azar.. torun sevmez etmez.. anlamaya calismayin. memnun etmeye de calismayin. hakaret dahi etse ciddi almayin. o oyle sacma bir adam diye kabul edin.
Sanırım bu iş soydan geçiyor babası da aynı hep ona kızardı şimdi kendisi aynısını yapıyor

Back
X