• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kp nin bizimle derdi ne?

Eşim beni anlar bu durumda zaten sorun olmaz da işte benim canım sıkıldı kocaman adamsın bana niye laf ediyorsun ki sanki gittim kahvede tanımadığım insanlar ile oynadım yada ayıp bişey yaptım sonuçta aile içi bunda yanlış olan ne var
Bence kendinizde sorun aramayın kp geri kafalı bi tip gibi duruyor

Bence kendinizde sorun aramayın kp geri kafalı bi tip gibi duruyor
Öyle zaten ama beni en baştan biliyor ben onlara kendimi gayet güzel ifade ettim yani büyüdüğüm ortam belli karakterim belli buna ragmen benden farklı davranmam bekleniyor ama hiç beklemesinler neysem o

:21:Kp derinizin canı kaynanalık yapmak istedi sanırım yine herşeye karışmak isteyen bir kp amca. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gitmeseniz bizi istemiyor gelmiyor oglumuzla bizi görüştürmüyor olursunuz gitsenizde böyle saçma sapan laflar duyarsınız. Hiç canınızı sıkmayın amcaya da önerim hep televizyon hep televizyon insanı gerer arada bulmaca çözsün, bahçe işleri varsa onlarla ugraşsın yasaklar kalkınca camiye gidip namaz kılsın sosyalleşsin arkadaşlar edinsin gelinin açıkları peşinde koşmasın oynadıgı oyunlara laf sokma peşinde olmasın o görevi kv de ye bıraksın lütfen.

Eşim ailesiyle olmak istedi babası bayram konusunda çok hasasmış ne olursa olsun aile bir arada olmalıymış
belli belli.. cok bayram yasatiyor size.. cok gonlu genismis.. kavga gurultu, eglence..

boyle hareketleri goturmuyorsa kafasi ne diye hepinizi topluyor? bana cok sacma geldi. o yasliysa siz gencsiniz, oyun oynamak gulmek eglenmek hakkiniz. terbiyesizlik mi oluyor bu? hele bayram coskusu varken.

:21:Kp derinizin canı kaynanalık yapmak istedi sanırım yine herşeye karışmak isteyen bir kp amca. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki gitmeseniz bizi istemiyor gelmiyor oglumuzla bizi görüştürmüyor olursunuz gitsenizde böyle saçma sapan laflar duyarsınız. Hiç canınızı sıkmayın amcaya da önerim hep televizyon hep televizyon insanı gerer arada bulmaca çözsün, bahçe işleri varsa onlarla ugraşsın yasaklar kalkınca camiye gidip namaz kılsın sosyalleşsin arkadaşlar edinsin gelinin açıkları peşinde koşmasın oynadıgı oyunlara laf sokma peşinde olmasın o görevi kv de ye bıraksın lütfen.
Kv cennetlik kimseye sözü olmaz kp aslında cevresi geniş biri ama sebepsiz arada bana sarıyor

belli belli.. cok bayram yasatiyor size.. cok gonlu genismis.. kavga gurultu, eglence..

boyle hareketleri goturmuyorsa kafasi ne diye hepinizi topluyor? bana cok sacma geldi. o yasliysa siz gencsiniz, oyun oynamak gulmek eglenmek hakkiniz. terbiyesizlik mi oluyor bu? hele bayram coskusu varken.
Yaşlı da degil daha 50 sinde bilmiyorum valla bende anlamadım hareketleri karışık ne istediği belli değil

Öyle zaten ama beni en baştan biliyor ben onlara kendimi gayet güzel ifade ettim yani büyüdüğüm ortam belli karakterim belli buna ragmen benden farklı davranmam bekleniyor ama hiç beklemesinler neysem o
O da belkide böyle söyleye söyleye sizi manipüle etmeye çalışıyor. Ama siz yine de kendi tavır ve davranışlarınızdan ödün vermediğiniz için bi zaman sonra vazgeçeçektir laf çarpmaktan. Yada sizi eşinize şikayet edecektir.

Valla sizde söyleyin, bu konuşmaları size hiç yakıştıramıyorum deyin.

Gelinlerin onuru gururu yok mu?
O öyle diyince bende bütün gün evdeyiz canımız sıkıldı vakit geçirmek için yaptık dedim o zaman da vakit geçirmenin birçok yolu var diyor oyun oynamak sanki günah yanlış tepkiye bak

O da belkide böyle söyleye söyleye sizi manipüle etmeye çalışıyor. Ama siz yine de kendi tavır ve davranışlarınızdan ödün vermediğiniz için bi zaman sonra vazgeçeçektir laf çarpmaktan. Yada sizi eşinize şikayet edecektir.
İstedigine şikayet edebilir begenirlerse malzeme bu begenmeyen kapı orada öyle hamileyim çocuk falan da dinlemem ben dünyaya milletin derdini çekmeye gelmedim daha önce de davranışlarıma laf ederdi ama degişen bişey olmayınca susmuştu şimdi yine başladı

Kv cennetlik kimseye sözü olmaz kp aslında cevresi geniş biri ama sebepsiz arada bana sarıyor
Benim kp de oglu istediği gibi olmassa bana takıyor ya da bir suç işleyip oglundan laf duyunca ilk suçluycagı kişi kesin gelin doldurdu modunda kurban olarak görüyor sanırım 😁 ilk başlarda aman agzımızın tadı bozulmasın ali rıza beyciğim dim ama şimdi herkese lafını veriyorum eşimde mantıklı buluyor beni sag olsun hiç birşey demez hoşuna bile gidiyor enteresan şekilde ben laf soktukça gülüyor. size sarmasına izin vermeyin lütfen İlerde sorun yaşayabilirsiniz.

Yaşlı da degil daha 50 sinde bilmiyorum valla bende anlamadım hareketleri karışık ne istediği belli değil
anlayamazsiniz da.. rahmetli dedem boyleydi. bayram gunu arkasindan konusmayayim. huzursuzluktan, gerginlikten beslenirdi. evin icinde kiz, oglan, gelin, torun sesi olsun samatasi olsun mutlu olmazdi adam. ataturk bustu gibi sessiz oturmamizi isterdi. gelelim gidelim, piknige gidelim, onlari misafir edelim istemezdi. disaridan bakan der ki herhalde uvey dede bu kadinin kizlari torunlari.. surekli ters surekli azar.. torun sevmez etmez.. anlamaya calismayin. memnun etmeye de calismayin. hakaret dahi etse ciddi almayin. o oyle sacma bir adam diye kabul edin.

O öyle diyince bende bütün gün evdeyiz canımız sıkıldı vakit geçirmek için yaptık dedim o zaman da vakit geçirmenin birçok yolu var diyor oyun oynamak sanki günah yanlış tepkiye bak
Aman sıkma canını ver cevabını tabi ortamini kolla, ya da as yüzünü somurt.

Şu eslerim bayramları ailelerin de geçirmek gibi kendilerine bekledikleri ritüeli anlamak çok zor.

Bende hamileyim valla insan zaten şekilden şekile giriyor. Bide kv kılığına girmiş kp mi ugrasacaksiniz...

Back
X