Kp nin bizimle derdi ne?

Yanı anlamıyorum.tuekıyede neden boyle bır sey var
Kımse kımsenın oxel alanına satgı duymuyor. Benım esım aılesıne duskun.eger ben gitmek istemıyorsam sen git diyorum.o da benım aılwme gelmek istemedigi zaman x yorgun evde ben geldım dıyorum mesela.. Neden ben ıstemedıgım halde kalmaya gideyim. Saygı duyacagız tamam ama istemedigim seylerı yapmak zorlamaya ozgurlugun kısıtlanmasına giriyor.buyuklerın ellerı bebeklıkten 60 yasımıza gelene kadar ensemızde. Bence bu yanlıs. Insanlar yetıskın bşr birey olamasın dıye yapılan bır davranıs bu. Neye yol actıklarından bihaberler.
Mesela esınız koskoca 35 yasında adam bı sey dıyemıyor aılesıne orada kalmak zorunda kalıyor gelip sizi darlıyor falan. Cocuk gibi. Bu adama saygı duyamazsınız kı artık. O yasında istemedigi seylerı yapıyor hala..
Aynen.öyle dün bize kızdı bugün kendisi idaaya girip oynuyor okey

Aynen.öyle dün bize kızdı bugün kendisi idaaya girip oynuyor okey
Ilk bayramimizdi yil 2017 sabah esim namaza gitmedi bahceye kp nin kurbanliklarina dal kesmeye gitti tabi bende yeni uyandim kv başladı h kizim olsa sunu yapardi bunu yapardi benim daha ilk bayramim dese yapicam ayni evde bile oturmuyoruz ki gereken ne ise yapayim

Kusura bakmayın da ne saygısızlığı cuma gününden beri buradayız ve aile içinde oyun oynayamayacaksak ne anlamı var usturuplu olmak heykel gibi oturmak mı ki buna sadece bugün degil her zaman tepki veriyor her yaptığımda bir muhalefet
Kek yaparsın bi çay demlersin buyur babacığım dersin sen onlara yol olki onlar sana dağ olsun

Bu durumda kayınpedere yaranmayı doğru bulmuyorum, ben alttan alırsam bu adam demek ben haklıyım moduna girer ve daha çok üste çıkar. Etkiye tepki hatasını anlaması açısından daha doğru buluyorum.

Kek yaparsın bi çay demlersin buyur babacığım dersin sen onlara yol olki onlar sana dağ olsun
Yapıyorum zaten tatlılar su börekleri falan yapar getiririm ona da laf eder yok bu börek niye bununla yaptın yok bu tatlı ne böyle yani ne yapsam bişey bulunuyor kitap okurum o kitap sana ne katıyor illa dini yada tarihi bişey okumalıymışım yani bu durum sadece oyun için degil herşey için geçerli herkes seviyor diye pizza yaparım buna çok malzeme gidiyor ne gerek var der hep bir yargılama var sadece o gün olan bişey olsa umursamam zaten

Bu durumda kayınpedere yaranmayı doğru bulmuyorum, ben alttan alırsam bu adam demek ben haklıyım moduna girer ve daha çok üste çıkar. Etkiye tepki hatasını anlaması açısından daha doğru buluyorum.
Aynen bende böyle düşünüyorum kimse beni sevmek zorunda değil sırf beni sevsin diye yalakalık yapmam

Yapıyorum zaten tatlılar su börekleri falan yapar getiririm ona da laf eder yok bu börek niye bununla yaptın yok bu tatlı ne böyle yani ne yapsam bişey bulunuyor kitap okurum o kitap sana ne katıyor illa dini yada tarihi bişey okumalıymışım yani bu durum sadece oyun için degil herşey için geçerli herkes seviyor diye pizza yaparım buna çok malzeme gidiyor ne gerek var der hep bir yargılama var sadece o gün olan bişey olsa umursamam zaten
Hım o zaman sal gitsin yaranılmaz👍

Back
X