Kp nin bizimle derdi ne?

Aman sıkma canını ver cevabını tabi ortamini kolla, ya da as yüzünü somurt.

Şu eslerim bayramları ailelerin de geçirmek gibi kendilerine bekledikleri ritüeli anlamak çok zor.

Bende hamileyim valla insan zaten şekilden şekile giriyor. Bide kv kılığına girmiş kp mi ugrasacaksiniz...
Konuşmuyorum zaten ugraşamam kimseyle benim derdim bana yeter dedigin gibi hamilelik şekilden şekile sokuyor insanı bide böyle stres yapıp bebegimi etkilemek istemiyorum ama dün gece çok sinir oldum sinirden aglayacaktım neredeyse

Bundan sonra ağzını açtığında sizde bişeyler söylersiniz artık.
Ben hep söylüyorum zaten ama saygılı olmaya çalışarak öyle susup ezilen biri degilim kimseye eyvallahım olmaz ama bu durum ilerler ise saygı çerçevesinde olmaz artık söylediklerim

Evden bir kovaya yiyecek bir şeyler hazırla 15 dakikalık evinize kedileri varsa köpekleri besleye besleye gidin sevaba girmiş olursun hem yasal hak ceza yok
Sonraki zamanlarda da mesafeli olursun
İyi fikirmiş canım da bu yozgat ta sokak hayvanları yok çok fazla daha dogru su şehir içinde degil kimse bakmadıgından gelmiyorlar benim evimin orada var bitek onlara da ben ve birkaç kişi yemek verdigimiz için var bu şehir pek hayvan sever degil inan gördüğüm her canlıyı beslerim hatta diyorum Bi sokak kedisi denk gelsin sahipleniyim diye hiç yok yani gelmezler buralara besleyen olmayınca

Benim eş aileside hep TV izler sıkıcıdır lar ama ben kaynımla görümcemle mutfakta vakit geçirir otururuz ayrı ayrı öyle zaman güzel geçiyor ben gitmedim ki kimsede böyle bir istekte bulunmadı . aynı şehirde kimsenin evinde 4 gün kalmam valla baştan tavrını koysaydın keske
Canım açıkcası tavır koyacak bişey yok çünkü eşimin kardeşleri yegenleri ile çok iyi anlaşıyorum kv de çok iyi arada kp sorun oldu ama uzun zamandır bişey yoktu dün sabahtan başladı suratsızlıgı yoksa gayet iyiyim aileyle ama kp heykel gibi oturalım istiyor eglenmemiz zoruna gidiyor sanki

iyi yapmış kp.. 81 ilin tamamında yasak olacak denildiğinde bayramdan önce gideceği yere gidip kalan bir milletimiz var malesef bir değil iki değil çok.. ne var yani bu bayramda evde oturun. bizimde anamız babamız var gitmiyoruz küçük çocuklarımız var parka bahçeye hasret ordan oraya yok iftar daveti yok bayram tatili yeter artık bi evde kalında şu virüs bi bitsin ( genelleme tüm tedbirlere uymayanlara söylüyorum).
Haksız degilsin canım bunu bu aileye anlat bende 1 yıldır ailemi görmüyorum bu virüs olmasa bayramda gidicektim o da kaldı ama eşim tarafında bu durum yok kp bayramda ne olursa olsun aile bir arada olmalıymış kafasında

Yatılı kalmalar sıkıntı
Aynı şehrin içinde niye birbirinizin evinde kalıyorsunuz ki?
Birer yemek yenilip iki çay içilir kalkılsa bu sorunlar çıkmaz.
eşinize kızın evinde oturmayıp ailesinin dibine giden o
Karantina dönemi olmasından bahsetmedim bile
Az gitseniz yaşlı adamı idare etmek bu kadar zor olmaz

Gerçekten bir kez daha şükrettim bayramı evimde geçirdiğime. @mozerellaa senin için de gelsin yazdıklarım.
Bazı insanlar laf sokmak için vardır biliyorum gitmeseniz laf ederler gittiğiniz de de pisman ederler.Size daha basindayken söyliyorum sık sık gitmeyin ilerde çok pişman olursunuz.Ben 9 yılın sonunda artık gitmeyeceğim dedim eşime çünkü aynı sizin gibi gittiğimde laf duymaktan sıkılmıştım. Corana da denk geldi bu baylyram evdeydik güzelce bayram kahvaltısı yaptık giyindik bayramlastik tatlı kahve vs. bizim için güzel bayram oldu.Siz şu 4 günlük yasağı sevmediğiniz insanalrla niye geçiriyor sunuz?Asla kimse geldiler sağ olsun demiyor gelin mecbur gelecek gözüyle bakıyorlar.
Ailenin hepsiyle aram çok iyi eşimin kardeşleri falan Bi kp sorun oldu o da uzun zamandır bişey yoktu dün sabahtan başladı

Kafasikarisikbirisi Kafasikarisikbirisi kuzum önce kocama kızmış sonra herkese lafetmiş felan diyosun. Niye kocan babasına bişey demedi?
Bende aynı senin gibi böyle bayramlarda falan oyunlar oynansın isterim boşboş televizyona bakmak zaman kaybı gibi geliyor bana insanın içini bayıyor. Benim kp karışmaz böyle şeylere aksine eğlenceli adamdır kendi de oynamak ister ama eğer öyle biri olmasaydı da benim kocam derdi biz saygısızlık yapmadık kendimizce eğleniyoruz diye.

Lütfen eşinize söyledikten sonra da olanları yazar mısınız gerçekten merakla bekliyorum eve gidecek misiniz geri
Eşim mümkün olan ilk fırsatta döneriz dedi sen sıkma canını babamın sabahtan beri Bi derdi var anlamadım falan dedi

Kafasikarisikbirisi Kafasikarisikbirisi kuzum önce kocama kızmış sonra herkese lafetmiş felan diyosun. Niye kocan babasına bişey demedi?
Bende aynı senin gibi böyle bayramlarda falan oyunlar oynansın isterim boşboş televizyona bakmak zaman kaybı gibi geliyor bana insanın içini bayıyor. Benim kp karışmaz böyle şeylere aksine eğlenceli adamdır kendi de oynamak ister ama eğer öyle biri olmasaydı da benim kocam derdi biz saygısızlık yapmadık kendimizce eğleniyoruz diye.
Canım zaten içerde oynarken bize saygısız dedi diye eşim bozuldu biraz sonra içerde bana laf ettigini duymadı o ara kardeşi ile şakalaşıyordu eşime oynuyor diye kızdıgı da bugün degil daha önce geldigimizde eşim kardeşiyle telefonda oynuyordu o zaman kızdı konuştum zaten ilk fırsatta evimize gidicez

Annesine şikayet etsin anneniz geleni rahatsız etme desin kocasina ,yada çok yakınmış gidin görün gelin kalmak zorunda değilsiniz,nasıl 4gun kalabiliyorsunuz ben kendi babamın evinde 3gunde evimi özlüyorum

Klasik, belli bir yaşa gelmiş insanlar böyle. Kendileri nasıl yaşıyorlarsa öyle yaşamamızı istiyorlar. O TV izliyorsa herkes izleyecek. O susuyorsa herkes susup oturacak. Bir daha böyle gidip kalmayın. Gidip biraz oturup kalkın. Yapacak bir şey yok.

Canım zaten içerde oynarken bize saygısız dedi diye eşim bozuldu biraz sonra içerde bana laf ettigini duymadı o ara kardeşi ile şakalaşıyordu eşime oynuyor diye kızdıgı da bugün degil daha önce geldigimizde eşim kardeşiyle telefonda oynuyordu o zaman kızdı konuştum zaten ilk fırsatta evimize gidicez
Gidin tabi. Ama bu adama birilerinin bişey demesi lazım çünkü baksana görümcenlerle falan aileyle hepsiyle iyisin kp yüzünden onlarla da soğukluk oluyor niye olsun dimi eğlenin işte ne güzel. Bi dahakine o eğlendiklerini kendi evine çağırırsın öyle eğlenirsiniz kp de olmaz :KK66:

Gidin tabi. Ama bu adama birilerinin bişey demesi lazım çünkü baksana görümcenlerle falan aileyle hepsiyle iyisin kp yüzünden onlarla da soğukluk oluyor niye olsun dimi eğlenin işte ne güzel. Bi dahakine o eğlendiklerini kendi evine çağırırsın öyle eğlenirsiniz kp de olmaz :KK66:
Kp olmadan adim atmaz onlar gelmem zaten bir daha eşim gelmek isterse kendi gelsin ben evde dururum

Kp olmadan adim atmaz onlar gelmem zaten bir daha eşim gelmek isterse kendi gelsin ben evde dururum
Gelme zaten. Hamile hamile seni ve bebeğini üzmeye hakkı yok. Eşin el üstünde tutuyor ki babası saçma sapan şeyler için mi üzsün. Gitmeyiver sende.
Yaşlı başlı adam. Sonra yalnız oturduğunda "nerde o eski bayramlar diyecek". Bayram mı bıraktın ki.

Gelme zaten. Hamile hamile seni ve bebeğini üzmeye hakkı yok. Eşin el üstünde tutuyor ki babası saçma sapan şeyler için mi üzsün. Gitmeyiver sende.
Yaşlı başlı adam. Sonra yalnız oturduğunda "nerde o eski bayramlar diyecek". Bayram mı bıraktın ki.
Kendisi istiyor bide gelmezsek arıyor gelmiyomusunuz diye bayramda da iki eliniz kanda olsa yine bütün aile beraber olacak diyor ben 1 yıldır ailemi görmüyorum korona yüzünden bayram da gidecekken gidemedim birdaha ki bayram da ne olur ne biter bilinmez buraya geliyoruz durum bu madem kafan kaldırmıyor madem istemiyorsun eglenelim çagıtma bide sabah 7 de kaldırdı dün bizi bütün gün napalım kendileri çıktı dışarıya dedenin yanına gittiler semaverde çay içip keyif yaptılar bütün gün ben virüs var diye çıkmadım buraya geldik gelmeye bari burada yasaga uyalım dedim onlara zaman geçti biz sıkıntıdan patladık akşam 5 dk okey oynadık diye de bana dedikleri belli

Eşim ailesine çok düşkün açıkcası gelmedigimiz zaman da kv de kp de arıyor sürekli gelmiyomusunuz diye yani hem gelmemizi isteyip hemde böyle oluyor kv de sorun yok ama kp inanın TV karşısında otururken telefon ile ugraşsak ona da laf ediyor elinizden düşmüyor diye ama kendisi de TV karşısında hiç konuşmaz telefonla oynar gece 1 e kadar bu böyle bize gelince sorun hem gelin diyip hem böyle yapması anlayamadım

Bu konuyu neden yüzyüze konuşmuyorsunuz kp ile?derdi neymis cidden?

Eşiniz ailesine düşkün diye karantinayi aynı evde curcunali geçirmek zorunda değilsiniz.
Aynı şehirde kalma olayını anlamıyorum

Bu erkeklere nasıl anlatmalı evlendin sen.madem annenin evinde kalacaktın neden evlendin?

Kimse kaynana kayinpederligin arkasına sığınıp elin kizina/oğluna kızamaz.

Sınırlarınızı cizin

Bu konuyu neden yüzyüze konuşmuyorsunuz kp ile?derdi neymis cidden?

Eşiniz ailesine düşkün diye karantinayi aynı evde curcunali geçirmek zorunda değilsiniz.
Aynı şehirde kalma olayını anlamıyorum

Bu erkeklere nasıl anlatmalı evlendin sen.madem annenin evinde kalacaktın neden evlendin?

Kimse kaynana kayinpederligin arkasına sığınıp elin kizina/oğluna kızamaz.

Sınırlarınızı cizin
Öncelikle evimle burası 15 20 dk falan ama aynı şehir degil canım biz merkezde oturuyoruz onlar ilçede çok yakın ilçe ondan eşim kalmak İstediginde bende istedim çünkü ailede herkesle çok iyi aram kp de daha önce böyle şeyler oldugunda ben hep cvp veririm saygılı şekilde bırakmıştı bişey demeyi dün yine başladı ben yine cvp verdim bütün gün sıkıldık vakit geçirmek için oynadık diye bana vakit geçirmenin başka yolları var dedi kusura bakmasın da 15 kişinin içinde kitap okumak vs gibi bişey yapma imkanım yok olsa zaten okurum yanımda hep kitap bulunur ki sanki kendi ogulları vs faydalı bişey yapıyormuş gibi hep benden Bi beklenti var hep ben dogru olanı yapmalıymışım gibi davranıyor oysa bütün aile üyeleri ya telefonda oynar yada TV izler ama bana ara sıra hep laf ediyor kitap okuyorum ben roman seven biriyim bana o kitabın dana ne faydası var vs diye de karışıyor hep dini yada tarihi bişey okumam gerekir gibi davranıyor bende o zaman benim sevdigim kitap tarzı bu ve bana kattığı şeyler de var falan derdim açıkcası her defasında böyle şeyler duymaktan burada kitap okumaktan bilr sogudum evimde okuyorum genelde yani ne yapsam bişey bulunuyor gelin olduk diye ben cvp veriyorum ama susmaya yetmiyor illa kalp kırmam mı gerek anlamıyorum

Back
X