Kp nin bizimle derdi ne?

Ailesine düşkünse bırakın eşiniz tek gitsin.Ben kendi anne babamda 4 gün kalsam sıkılırım değil ki kp yani.Siz yanlış bir şey yapmamışsınız rahat olun.Ne yapacaksınız onun yanında bostan korkuluğu gibi...

Öncelikle evimle burası 15 20 dk falan ama aynı şehir degil canım biz merkezde oturuyoruz onlar ilçede çok yakın ilçe ondan eşim kalmak İstediginde bende istedim çünkü ailede herkesle çok iyi aram kp de daha önce böyle şeyler oldugunda ben hep cvp veririm saygılı şekilde bırakmıştı bişey demeyi dün yine başladı ben yine cvp verdim bütün gün sıkıldık vakit geçirmek için oynadık diye bana vakit geçirmenin başka yolları var dedi kusura bakmasın da 15 kişinin içinde kitap okumak vs gibi bişey yapma imkanım yok olsa zaten okurum yanımda hep kitap bulunur ki sanki kendi ogulları vs faydalı bişey yapıyormuş gibi hep benden Bi beklenti var hep ben dogru olanı yapmalıymışım gibi davranıyor oysa bütün aile üyeleri ya telefonda oynar yada TV izler ama bana ara sıra hep laf ediyor kitap okuyorum ben roman seven biriyim bana o kitabın dana ne faydası var vs diye de karışıyor hep dini yada tarihi bişey okumam gerekir gibi davranıyor bende o zaman benim sevdigim kitap tarzı bu ve bana kattığı şeyler de var falan derdim açıkcası her defasında böyle şeyler duymaktan burada kitap okumaktan bilr sogudum evimde okuyorum genelde yani ne yapsam bişey bulunuyor gelin olduk diye ben cvp veriyorum ama susmaya yetmiyor illa kalp kırmam mı gerek anlamıyorum

Eşiniz çok ciddi konuşsun
Oğlunu kaybetme korkusuna belki tutar çenesini
Siz yetişkin bi insansiniz ona ne okuduğunuz kitap türünden.
Kendisi atom mu parcaliyomus

İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??

Biz ülkede pandemi var sokağa çıkma yasağı var diye oturuyoruz evde arkadaş valla kimseye corananin uğradığı yok. Gitmeyin ne işiniz var herkes cümbür cemaat bı yerlerde gene.

Hiç görmedim 2 yıl olacak neredeyse inan ailede benden başka birinde kitap birdefa bile görmedim ben okurdum kitap okumayı çok severim onu da artık burada okumuyorum kitap sipariş ederdim ona da laf ederdi buna mı para verdiniz diye eşim ve kardeşi pizza ister yaparım buna ne kadar malzeme gidiyor bu kadar masrafa ne gerek var der ben burada beraber yaşadım ilk 6 ay Bulaşık makinemi kurdurdum ona da laf etti bide bunun masrafını çıkardın başıma dedi masraf dedigi de tablet deterjan sadece ben iyi oldukça herşeye bir laf buldu

On yargıyı parçalamak, atom parcalamaktan zordur diyen Einstein mıydı?
Bu söze bakılırsa kp atomdan daha önemli bir iş yapıyor :)

Insanlar yaslandikca cocuklasir.cocuk kucukken nasil sadece kendi ile ilgilenilmesini ister buyuklerde oyle olur..sadece onun dunyasini yasamanizi istiyor

Insanlar yaslandikca cocuklasir.cocuk kucukken nasil sadece kendi ile ilgilenilmesini ister buyuklerde oyle olur..sadece onun dunyasini yasamanizi istiyor
Yaşlı demek için genç bence 50 yaşında daha benim babam ondan büyük ama oturur bizimle oynar ben babamla Tom ve Jerry izleyerek büyüdüm hala da oturup beraber izlediğimiz olur

Ailesine düşkünse bırakın eşiniz tek gitsin.Ben kendi anne babamda 4 gün kalsam sıkılırım değil ki kp yani.Siz yanlış bir şey yapmamışsınız rahat olun.Ne yapacaksınız onun yanında bostan korkuluğu gibi...
Gelmicegim bir daha eşim geliyorsa gelsin isterse 10 gün kalsın ben adım atmayacağım

Annesine şikayet etsin anneniz geleni rahatsız etme desin kocasina ,yada çok yakınmış gidin görün gelin kalmak zorunda değilsiniz,nasıl 4gun kalabiliyorsunuz ben kendi babamın evinde 3gunde evimi özlüyorum
Bende özlüyorum inanın bir gece bile zor kalıyorum zaten yerimi yadırgarım ama işte eşimi kırmak istemedim bayram öncesi tatsızlık olsun istemiyorum diye tamam gidelim dedim hem ailesiyle de iyiyim sorun olmaz diye düşündüm ama hata ettigimi çok iyi anladım

Eşim ailesiyle olmak istedi babası bayram konusunda çok hasasmış ne olursa olsun aile bir arada olmalıymış
Bayramda aileler tabiki birarada olur. Gidersin ziyarete, çayını içer, tatlını yer muhabbetini eder kendi evine dönersin. Evli insanlar kendi evine döner yani. Eşiniz evli bir adam. Babası istiyor diye sizi hiçe saymamalı. Ben de başkasının evinde rahat edemem. Zaten anlattığınıza göre evleri de çok sıkıcı. Başında asker gibi durup her şeye kulp bulup ayıplayan bi adamı ben de istemem. Ayrıca siz gelinsiniz. Bence evlatlarına ne derse desin aynısını size de söyleyemez. Bir an önce kendi evinize dönün bana sorarsanız da bu kalma işlerini bitirin.

Esiniz
İyi akşamlar kk üyeleri benim anlamadığım ve çok canımı sıkan bir durum var.. biz 4 gün evde kalmak yerine 15 dk uzaktaki kp nin evinde kalıyoruz eşim gidelim dedi kırmak istemedim açıkcası şuana kadar kv ile hiç sorunum olmadı çok iyidir ama kp bazen ne yapmak istiyor derdi ne anlamıyorum.! sorun şu bugün eşim kardeşleri ablası falan hep beraber oyun oynadık başta ablası oynadı kalktı, sonra eşim ben ve eşimin iki erkek kardeşi oynamaya devam ettik kp de biz oynarken bize içerideki saygısızlar vs diye laf etmiş bunu görümcemin oglu söyledi bize. neyse biz oyunu bitirip içeriye oturmaya gidince bana laf etti sana da yakışıyor vs diye sanki ayıp bişey yapmışım gibi evde duruyoruz hiç mi eglenmeyelim hep içeride hiç konuşmadan oturmamızı istiyor.. inanın hep TV izlenir tek kelime etmezler o kadar sıkıcı ki anlatamam ya ne zaman eglensek beraber bişeyler yapsak hep bir şeyler söylüyor daha önce eşim kardeşiyle telefonda oyun oynuyor diye ona da kızmıştı şuan imkanım olsa çıkıp evime gitmek istiyorum o kadar canım sıkıldı yani biz buraya geliyoruz diye hep iş yapıp göz önünde oturmamız mı gerekiyor ne yapmalıyım sizce nasıl Bi tepki vermeliyim bundan sonra??
Esin ne diyor babasinin boyle yapmasina

Bayramda aileler tabiki birarada olur. Gidersin ziyarete, çayını içer, tatlını yer muhabbetini eder kendi evine dönersin. Evli insanlar kendi evine döner yani. Eşiniz evli bir adam. Babası istiyor diye sizi hiçe saymamalı. Ben de başkasının evinde rahat edemem. Zaten anlattığınıza göre evleri de çok sıkıcı. Başında asker gibi durup her şeye kulp bulup ayıplayan bi adamı ben de istemem. Ayrıca siz gelinsiniz. Bence evlatlarına ne derse desin aynısını size de söyleyemez. Bir an önce kendi evinize dönün bana sorarsanız da bu kalma işlerini bitirin.
Bitireceğim zaten başta gelmek istemesem eşimde zorlamazdı ama ben ailesini kırmak istemedim

Yanı anlamıyorum.tuekıyede neden boyle bır sey var
Kımse kımsenın oxel alanına satgı duymuyor. Benım esım aılesıne duskun.eger ben gitmek istemıyorsam sen git diyorum.o da benım aılwme gelmek istemedigi zaman x yorgun evde ben geldım dıyorum mesela.. Neden ben ıstemedıgım halde kalmaya gideyim. Saygı duyacagız tamam ama istemedigim seylerı yapmak zorlamaya ozgurlugun kısıtlanmasına giriyor.buyuklerın ellerı bebeklıkten 60 yasımıza gelene kadar ensemızde. Bence bu yanlıs. Insanlar yetıskın bşr birey olamasın dıye yapılan bır davranıs bu. Neye yol actıklarından bihaberler.
Mesela esınız koskoca 35 yasında adam bı sey dıyemıyor aılesıne orada kalmak zorunda kalıyor gelip sizi darlıyor falan. Cocuk gibi. Bu adama saygı duyamazsınız kı artık. O yasında istemedigi seylerı yapıyor hala..
İstedikleri olmayınca evladın vicdanına oynuyorlar ki. Hayırsız diyor, sütümü helal etmem, yok karını dinliyorsun da bizi dinlemiyorsun. Daha neler neler. Türkiye’deki anne babaların bazıları cidden sağlıksız bir psikolojiye sahip.

Bana göre de bi saygısızlıktır oyun oynamak bayrama gitmişsinz daha usturuplu olabilirsinz

Bana göre de bi saygısızlıktır oyun oynamak bayrama gitmişsinz daha usturuplu olabilirsinz
Kusura bakmayın da ne saygısızlığı cuma gününden beri buradayız ve aile içinde oyun oynayamayacaksak ne anlamı var usturuplu olmak heykel gibi oturmak mı ki buna sadece bugün degil her zaman tepki veriyor her yaptığımda bir muhalefet

Ahh canim ahh eski kp ler iste benim kayinbabam daha kotu dini kanallari dinler yaninda hic konusamayiz
4 kaynim ayni avlu da oturuyor yanlarinda ben onlara geciyorum bu sefer kv bize mi geliyorsunuz yoksa onlara diyip soyleniyor
Hatta hic unutmam birinde cay veriyordum seker atmadan verdim bizde oyle herkes kendi sekerini kendi atarr hemen esim kizdi seker atmadin diye sok oldum daha yeni evliydik
Kv oyle alistirmis ama ben daha yeniyim nerden bilebilirim kv atiyor diye bende atmak zorunda deilim ogrenince atardim

Ahh canim ahh eski kp ler iste benim kayinbabam daha kotu dini kanallari dinler yaninda hic konusamayiz
4 kaynim ayni avlu da oturuyor yanlarinda ben onlara geciyorum bu sefer kv bize mi geliyorsunuz yoksa onlara diyip soyleniyor
Hatta hic unutmam birinde cay veriyordum seker atmadan verdim bizde oyle herkes kendi sekerini kendi atarr hemen esim kizdi seker atmadin diye sok oldum daha yeni evliydik
Kv oyle alistirmis ama ben daha yeniyim nerden bilebilirim kv atiyor diye bende atmak zorunda deilim ogrenince atardim
Anlamıyorum böyle olanları ve ne oldu biliyormusun dün bana kızan adam bugün idaaya girip oynuyor okeyi kaybeden çerez alıcakmış bize laf ediyordu kendisi yapıyor şimdi

Back
X